Den před dnem štědrým se v Marketplace objevila skvělá 3D turnbased strategie se stavbou základny, robůtky, upgrady a vším co máme rádi. Velkým lákadlem kromě skvělé zoomovatelné grafiky je multiplayer, který umožňuje dokonce hrát matche mezi placenou a free verzí!
Prave som to chcel postnut ale som sa vnoril do hrania tejto skvelej hry. Skoda ze nema punc XBL ale verim ze casom to bude...je to jedna z naj hier na WP!!
Hurá! Dnes proběhl update odstraňující potíže s padáním hry při nastavení české lokalizace systému.
Hra zatím šlape a já už se těším, až se během následujících dvou hodin co strávím v autobuse do ní ponořim
Mně hra padala při spuštění single-playeru v trial verzi. Šel mi spustit jen tutorial, který po chvilce spadl ovšem také. Jdu tedy zkusit znovu, jen je opravdu velká škoda, že není v certifikaci Xbox - Achievements by mě opravdu potěšily.
Uzvláštní, mně to update do teď nenabídlo - pořád padá. Jinak xbox live tato hra nebude. Podmínky a omezení ze strany MS by dle vývojářů drasticky zpomalovaly vydávání oprav a updatů.