Je možné, že se během nějakého updatu změnila MAC adresa? Doma používám na Wi-Fi routeru zabezpečení na MAC adresy a najedou mi nešla na telefonu Wi-Fi.Tak jsem zkontroloval router a MAC adresa tam byla přidaná, ale jiná, než mám v aktuálně v telefonu.
Jen mě zajímá, jestli se to někomu taky třeba nestalo a jestli to je běžná věc.
Telefon: HTC Mozart, OS: 7740 s tethering, dev unlock a nahraná čeština (CAB)
Mám pocit, že právě u HD7, Trophyho a Mozarta se tenhle bug projevuje nejčastěji. I když na mnou testovaném kusu (taky s neofiko aktivovanou čestinou) se to neprojevuje.
Mam HTC HD7 a mam ten samy problem, navic mi na domacim WIFI routeru po tom udpatu firmware na telefonu prastalo fungovat pripojeni z mobilu i presto, ze MAC filtrovani tam neni zapnute, vazne nevim
nechapu jak nekdo jako Microsoft muze dopustit takove veci ??dokonce i po pridani tehle nove mac adresy telefon vubec nerozezna wifi pripojeni.po pul roce pouzivani wp7 jsem hodne zklamany.palec dolu.
V tom je prave problem, ze u me doma pripojeni na WiFi nefunguje i kdyz mam MAC autentizaci vypnutou - je to sice starsi router, ktery delal obcas pronlemy, ale pred tim udpatem firmwaru se mobil v pohode vzdy pripojil a ted uz ne