Jak na nahrani aplikace na marketplace

Vše okolo vývoje aplikací pro platformy Windows Phone a Windows 10 Mobile
Post Reply
Tigerish
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia 7

Post by Tigerish »

Zdravim,
mam problem, co mi asi zkazil naladu do konce letosniho roku :)

Konecne sem se rozhodl dostat svoji hru na marketplace, jeste pro sichr sem si vse projel pres betatest. Bohuzel jsem jeste byl nucen udelat zasadni zmenu, abych prosel pres certifikaci. Naivne jsem si myslel ze po stisknuti tlacitka "End betatest" budu mit moznost jeste nejakyho opetovnyho nastaveni, nahrani aktualniho souboru...
Tzn mam ted ve schvalovacim procesu aplikaci o kterej vim ze neprojde a nevim co s tim, navic certifikace ted trva desne dlouho. Nejaka rada?
Taky potrebuju nejak nasmerovat kde se nastavuje zeme, kde to budu publikovat a moznost nahrat novej XAP. V detailech aplikace jsem se dostal jen na shrnuti toho co tam je, zadny upravy, proste nic...

Fakt sem si nadelil darecek k vanocum :) Diky za jakoukoli radu.
Jiří Danihelka
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC HD2(WP7),Mozart,Lumia710+800, Kindle3G,Omnia7

Post by Jiří Danihelka »

Musíš počkat nebo založit nový projekt.

XAP se nahrává pouze jeden.
O lokalizaci se můžeš dočíst zde:
http://blogs.msdn.com/b/vyvojari/archiv ... place.aspx
Pokud potřebuješ nahrát více XAPů, musíš založit více projektů.
Tigerish
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia 7

Post by Tigerish »

O lokalizai nejde.

Mel jsem hru ve finalni verzi, chtel jsem si zkusit jak budou ty vsechny popisky vypadat na marketplace, tak sem to hodil jeste jako betu. Pak jsem si po precteni jednoho clanku uvedomil, ze moje hra spatne pracuje s hudbou na pozadi a proto neprojde certifikaci.

Chtel jsem tedy nahrat opraveny XAP soubor, ale nikde jsem to v tom webovym rozhrani nenasel. Protoze jsem se nikde predtim ani nedostal k vyberu regionu, kde to budu publikovat myslel jsem, ze jeste bude moznost tyto veci vsechny znova nastavit. Tak jsem dal ukonceni bety s tim ze to vse jeste udelam .)

Zkoncilo tak ze se ukoncila beta a zas cekam. Nevim teda kdy kde co a jak :) Nemam vubec poneti, kde teda muzu v ramci projektu vydavat ty updaty pro opravy, kde upravit popisky, cenu, region nikde jsem se k tomu nedostal. Zakladat novy projekt nechci, je to produkt s konkretnim jmenem a rad bych se ho drzel. Napadlo me smazat ho a udelat novej se stejnym jmenem, ale zas nebylo kde to smazat.

Mam tedy cekat az mi poslou zamitnuti a pak budu mit moznost tam vrazit jinej xap? Nebo je nejaka moznost stahnout zadanku? Kdyz to pak budu posilat na certifikaci znova jako reflexi na konkretni zavady, je schvalovaci proces aspon rychlejsi?
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 925

Post by Martin Suchan »

Pokud jsi nahral betu a chces publikovat verejnou aplikaci, tak musis nahrat xap jako novou polozku ve svem App Hubu - z bety nelze prejit na beznou verzi. V bete take neni vyber regionu a ceny, ale u bezne publikovane aplikace to je.
Post Reply

Return to “Programování a vývoj”