Aktualizace 2.3.6
-
janiss
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Aktualizace 2.3.6
No ja nechapem co mam za verziu a tiez neviem preco bola ota ja zijem v londyne a telefon mam z o2. Inas sorry ale musim to napisat skoda ze vo vnutri nieje soft z htc. Mne tie samsungy pridu stale pomale a hlavne tw nema tolko moznosti
napriklad ako tu odkazovu sluzbu co som riesil. Alebo vcera som synchronizoval emeily a zistil som ze sa neda oznacit viacero emeilov naraz a potom ich nastavit ako precitane to ma nastvalo lebo mi tam svietilo 90 neprecitanych meilov a kazdy jeden po druhom som musel oznacit ako precitany. Na DHD mi to islo pekne oznaacit vsetko naraz.
Aktualizace 2.3.6
Tak jsem telefon zapnul připojil k Wifi a telefon mi přes Wifi nabídl aktualizaci na 2.3.6 znamenáto, že mám telefon určený pro český trh?měl jsem při zapnutí NJ a Návod také v NJ a AJ.Díky Mám Note z mironetu
-
Darker
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note + New iPad
Aktualizace 2.3.6
Me to samozrejme take hned nabidlo aktualizaci. Znamena to pouze to, ze pro tvuj telefon at uz je odkudkoliv byla uvolnena aktualizace...
-
Pipa
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Aktualizace 2.3.6
já bych to asi neřešil, Mironet je dostatečně solidní firma, aby při reklamacích vymejšleli nějaké fígle - přece jen je neživí prodej nějakých mobilů
Aktualizace 2.3.6
nazdarek chlapy potřebuji poradit. při připijeni note k PC program Kies se s mobilem spojí jenže nevím si rady s hláškou "Zařízení nepodporuje aktualizaci softwaru pomoci služby Kies "Jak odstranit ten problem.kde to musím v mobilu povolit nebo co vlaste je špatne
Aktualizace 2.3.6
buď máš "šedivku" s přehraným sf, nebo root a uvařenou rom. v obou případech ti kies aktualizaci nenabídne
Aktualizace 2.3.6
a co stím ?
Aktualizace 2.3.6
aktualizovat přes odin, nebo vrátit tel do původního stavu
- kome
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk
Aktualizace 2.3.6
Dnes na me vyskočila OTA aktualizace ma xxkl7. Zatim jsem si vsiml jen trochu upraveneho zamku displeje.
-
Pipa
- smartguru

Aktualizace 2.3.6
tak jsem ji také stáhnul přes Kies a budu testovat co se změnilo protože verze je pořád 2.3.6
- aeon101
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Z Ultra, BB 9800
Aktualizace 2.3.6
Tak prvni postrehy po nove aktualizaci- nove a podle mne lepsi rozlozeni klavesnice, pridana cisla v prvni obrazovce. Carka bohuzel zustala tak jako pred tim. Jinak vypada system sviznejsi s rychlejsim detekovanim wifiny a gps.
-
Pipa
- smartguru

Aktualizace 2.3.6
já zatím nepozoruju nic, kromě nápisu na lock screenu, ale asi nějaké vylepšení či něco z hlediska zabezpečení proběhlo
jinak připojuji info

jinak připojuji info

Aktualizace 2.3.6
Ahoj, chtěl jsem se zeptat na aktualizaci telefonu. Koupil jsem si ho den před vánoci v kameném obchodě v Tesco ( Setos s.r.o., který je prý oficiální prodejcem samsung, nerad bych si koupil šedivku. Bohužel mi telefon nenabídl aktualizaci přes telefon ani přes kies. Píše mi že je v telefonu nejnovější verze a koukal jsem že už jiný stahují novou verzi. přikládám screen telefonu. Díky za rady.
- Attachments
-
- screen
- export_01-640.jpg (24.95 KiB) Viewed 4668 times
-
Pipa
- smartguru

Aktualizace 2.3.6
teoreticky můžeš zjistit pro jaký region je telefon nakonfigurovanej - tj. CSC, dá se to zjistit i změnit pomocí
vytočte číslo *#272*IMEI# kde IMEI je vaše číselné IMEI, otevře se menu kde si zvolíte nové (nový) CSC.
POZOR, dojde k výmazu všech dat (Factory Reset)
mám foun z polska a měnil jsem CSC z korejského na německej
vytočte číslo *#272*IMEI# kde IMEI je vaše číselné IMEI, otevře se menu kde si zvolíte nové (nový) CSC.
POZOR, dojde k výmazu všech dat (Factory Reset)
mám foun z polska a měnil jsem CSC z korejského na německej
Aktualizace 2.3.6
Mám Note z Mironetu (je určitě z německa) a co jsem si před chvílí přečetl článek o novém firmwaru tak jsem dal aktualizovat přes wifi a vše proběhlo v pohodě a mám nový firmware.
- aeon101
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Z Ultra, BB 9800
Aktualizace 2.3.6
To 15lukas15: Bude to asi prvdepodobne rootem, ne? Jinak mas ofiko posledni firmware OK, pouze ti nenabizi 71MB update stability systemu, myslim ze vcerejska nebo tak. U me je to tak, ze FW mi nabidne KIES (pouze pres kabel, ne wifi) a ruzne updaty primo telefon.
Aktualizace 2.3.6
Mám vše ofiko, žádnej root či úpravu rom jsem nedělal. Tak snad bude vše ok a ostatní aktualizace budou fungovat.
Nedá se někde stáhnout ta aktualizace ručně a dát ho potom do telefonu?
Nedá se někde stáhnout ta aktualizace ručně a dát ho potom do telefonu?
Aktualizace 2.3.6
Přes telefon vám nenabídne aktualizaci? To je divné?mě to šlo hned přes telefon,přes Wifi.
Aktualizace 2.3.6
Bohužel zkoušel jsem to a pokaždé napíše že novější pro můj telefon není. Taky to nechápu.
Aktualizace 2.3.6
Tak to je divné to se mi stávalo pouze u telefonů koupených u operátora (hlavně T-mobile)