Vibrace HW tlačítek ?

Diskuze o komunikátoru HTC HD7
Odpovědět
Uživatelský avatar
Soldier22
nováček
nováček
Příspěvky: 31
Registrován: sob úno 19, 2011 14:47
Zařízení: HTC 7 Trophy
Bydliště: Polička
Kontaktovat uživatele:

Vibrace HW tlačítek ?

Příspěvek od Soldier22 » čtv bře 03, 2011 21:33

Taky by mě zajímalo, jestli se to dá vypnout

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12266
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Vibrace HW tlačítek ?

Příspěvek od htcjirka » čtv bře 03, 2011 21:40

Samozrejme ze to pujde,jen najit ten sprany klic v registrech.
Ikdyz toto me by ve WP7 treba vyhovovalo.

steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1096
Registrován: stř lis 24, 2010 22:29
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Bydliště: Líbeznice

Vibrace HW tlačítek ?

Příspěvek od steelspace » čtv bře 03, 2011 22:50

Tím bych si nebyl jistý. Vsadím se, že ovládání tlačítek nemá OS vůbec pod kontrolou a je to někde na nižší úrovni ve firmwaru.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12266
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Vibrace HW tlačítek ?

Příspěvek od htcjirka » čtv bře 03, 2011 22:52

Ja bych si tim jisty byl,kdyz jsem videl rozbalenou strukturu registru ,ktera je podobna predchozim windows mobile.
Jde si hrat s temer se vsim..

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12266
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Vibrace HW tlačítek ?

Příspěvek od htcjirka » pát bře 04, 2011 18:09

Nevi to zatim nikdo,nezbyva nez cekat..moc dobre vis ze WP7 jsou o hodne dlouhem cekani..nebo se muzes do hledani v registrech pustit sam,tak jsem to delal ja u predchozich windows mobile.

AfrodCZ
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: úte bře 29, 2011 17:31
Zařízení: HTC HD7

Vibrace HW tlačítek ?

Příspěvek od AfrodCZ » ned dub 24, 2011 21:02

Tak chlapi nasadili ste mi brouka do hlavy a tak jsem zkoumal. Nějakym zázrakem se mi povedlo něco co nechápu. Měnil sem pár klíčů v registrech a nefungujou mi vybrace jenom u jednoho tlačítka a pak sem si udělal něco, že když se dostanu do registrů a chci to změnit, tak mě to spadne.

007ToMMaS
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 167
Registrován: stř led 14, 2009 21:07
Zařízení: HTC HD7 :)
Bydliště: Slovakia, Púchov :)

Vibrace HW tlačítek ?

Příspěvek od 007ToMMaS » ned dub 24, 2011 22:48

urob hard reset.. potom ti bude všetko fungovať tak ako má ;)

Uživatelský avatar
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1100
Registrován: úte úno 09, 2010 15:28
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

Vibrace HW tlačítek ?

Příspěvek od Cheetah007 » stř pro 21, 2011 11:45

Vibrace u dotykových tl. pod displejem mi plně vyhovuje a vůbec nevidím důvod proč bych je měl vypínat,spíš bych ale zapnul ještě zpětnou odezvu při klikání na dlaždice...defaultně to ale nikde nastavit bohužel nelze.

danito
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát kvě 10, 2013 23:07
Zařízení: yarvik ingenia synchro

Vibrace HW tlačítek ?

Příspěvek od danito » pát kvě 10, 2013 23:15

Na tom mým aparátu je to moc slabé a chtěl bych odezvu silnější. Našel jsem na XDA něco, co by fungovat mohlo, bohužel nemám odvahu to zkusit, protože s Androidem koketuji necelý měsíc. Navíc moje Angličtina je ubohá. Ale psalo se tam něco o boologu a podržení tlačítka on/off a přimáčknutí volume up/down podle potřeby. Nepochopil jsem , jestli se musí přístroj dát do nějakého režimu. Ale někdo zkušenější by to zkusit mohl a pak dát návod. Nevím jestli to pomůže, ale třeba to někoho postrčí správným směrem. :tlem:

mceza

Vibrace HW tlačítek ?

Příspěvek od mceza » sob kvě 11, 2013 8:35

Tak koketuješ s androidem nebo to zkoušíš na WP zařízení?

Odpovědět

Zpět na „HTC HD7“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů