Problém se synchronizací

Fórum věnované prvnímu telefonu od HTC s 3D displejem
Post Reply
motogpmania
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Problém se synchronizací

Post by motogpmania »

Dobrý den potřeboval bych se synchronizací s Outlookem konkrétně s kalendářem. Nevím proč ale z ničeho nic mě nejde synchronizovat kalendář, kontakty jdou v pohodě ale u kalendáře mě PC vyhodí hlášku " NELZE KOPÍROVAT POLOŽKY Z VAŠEHO ZAŘÍZENÍ " Chyba bude asi v nastavení telefonu s Androidem protože můj druhý telefon s WM 6,5 se synchronizuje v pohodě. S Androidem si sice ještě moc nerozumím ale v jeho nastavení už nevím co bych vyzkoušel. Nahoře v liště mám vykřičník " vyberte chcete-li zakázat ladění USB " ,a ať mám ladění zaškrtlé či ne je to pořád to samé. Zkoušel jsem i jiné prográmky pro synchronizaci ale žádný pokrok. Neumíte mě prosím někdo poradit už jsem zralej pro Chocholouška :)
pepin73
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Galaxy S2

Problém se synchronizací

Post by pepin73 »

Čau, vyzkoušel jsem na Galaxy S2 všechno možný , teď používám My Phone Explorer přes WiFi a běhá to bez problémů.Jde to i přes kabel. Na pohodlí Active Sync u WM6.5, ale zapomeň. Dobrý byl i LocalSync od p. Pšenčíka. Pátral jsem jak se dá na Androidu synchronizovat bez Google účtu Outlook a tohle jsou řešení.
motogpmania
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Problém se synchronizací

Post by motogpmania »

Dík za tip My phone Explorer jsem stáhnul , zkouším to přes USB a piše to USB připojeno ale zároveň to nahoře píše čekání na připojení ????? Co s tím ?? V telefonu mám zaškrtlou volbu připojení HTC Sync
pepin73
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Galaxy S2

Problém se synchronizací

Post by pepin73 »

Nevím jak u EVO(resp. HTC) ale já musím mít zašktnuto povolení ladění USB. Přes WiFi jsem to natvrdo připojil přes pevnou IP adresu. Najdeš to v MPE aplikaci na stolním počítači - levý horní roh Soubor- Nastavení -Připojit pomocí - Pevná IP adresa.
Předpokládám že máš MPE klienta i v HTC . (viz Android Market.). Trvalo mi to cca 3 týdny....
Maniacop
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: HTC Desire Z

Problém se synchronizací

Post by Maniacop »

to motogpmania:
Mám totožný problém jako ty, prostě po necelém týdnu co jsem přešel z WM na Androida mi přestala fungovat synchronizace kalendáře, zkoušel jsem i HTCsync přeinstalovat, ale stále stejné, odinstaloval jsem i kalendáře ze zařízení kromě klasického, taky beze změny...Outlook je pro mě životně důležitý po těch sedmi letech s Win v mobilu resp. PDA, takže jsem nainstaloval MyPhoneExplorer a téměř napoprvé jsem se přes kabel sesynchronizoval, až udělám zálohu v Outlooku tak zkusím MPE propojit i s ním, pak dám vědět jestli vše šlape v pohodě...opravdu zlatý ActiveSync :???:

edit:
Takže synchronizace s Outlookem proběhla téměř bez problémů, nějaké duplicitní položky se tam objevili, ale to jsem upravil v Outlooku pomocí programu Outlook Duplicates Remover Version, takže tím pádem je HTC Sync u mě mrtvé zdaleka nenabízí to co MPE.
tony
nováček
nováček
Zařízení: HTC Radar

Problém se synchronizací

Post by tony »

Špatná sekce, smazat prosím.
Post Reply

Return to “HTC Evo 3D”