hry na windows phone
-
Dominik556
- nováček

- Zařízení: omnia 7
hry na windows phone
Zdravím. Teď vyšlo GTA 3 na iOS a Android a znovu ve mě oživilo myšlenku, jak je na tom windows phone s hrami bídně. Jistě mobil nemám kvůli hrám, ale zamrzí, když ostatní můžou hrát super hry a já s omnií nic. Navíc, když třeba zmíněné GTA 3 jde na samsung galaxy S, s kterým má omnia stejný HW. Ale i třeba angry birds je placené a vůbec celkově je (kvalitních) her je hrozně málo s porovnáním iOS/Android. WP je kvalitní systém (takhle proti němu nic moc nemám, navíc xbox live vypadá slibně, ale stejně ho nemám jak moc využít), ale tohle by byla jedna z věcí proč bych příště do něj nešel. Myslíte, že microsoft na tom zapracuje nebo bude na to nadále kašlat?
-
Lukáš Křepelka
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Omnia 7, Nokia Lumia 800
hry na windows phone
Tak takovej dojem z WP nemám... Kvalitních her mi přijde dostatek. Neni tu sice žádná vyloženě exluzivní pecka ale všechny úspěšné hry z jiných platforem portovaný jsou. Já mám telefon od září a her mám nekoupenejch a dohranejch spoustu. Ještě jsem se nedostal do stádia že bych řek "sakra už sem všechno dorbý dohrál a už na tom marketu nic neni." Telefon mám hlavně na hry ikdyž jsem ho s tím nekupoval. A zrovna to GTA mě nemrzí ale to bude asi tím že mě nikdy nebralo ani na PC. Jo a ještě Galaxy S neni po HW stránce stejnej s Omnii. Má jinej procesor a horší grafiku.
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
hry na windows phone
Lukáš Křepelka: Ano,omnia 7 má horší grafiku než galaxy S ne naopak ja jste napsal. Tohle mě ale taky zajímalo,chápu,že na hry na tegra zone apod HW windows phonů asi nestačí,ale nějaký obyčejný věci-jako třeba to GTA III by na to taky mohly vycházet
-
Lukáš Křepelka
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Omnia 7, Nokia Lumia 800
hry na windows phone
Omnia má horší grafiku než Galaxy S. Tak jsem to myslel. Špatně jsem to jen napsal.
hry na windows phone
neviete, ci sa chysta nejaka vianocna akcia na marketplace, ze by dali niektore platene hry zadarmo napriklad?
-
TomasSX1
- moderátor

- Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White
hry na windows phone
Zadarmo nie ale sa chystaju tri platene hry za zlavnenu cenu. Konkretne to maju byt Fruit Ninja, Fable: Coin Golf a Hydro Thunder GO. Akcia by sa mala zacat dnesnim dnom cize 20.12.2011 a koncit by sa mala 2.1.2012.
Este ktomu budu klasika Deal of the week.
Este ktomu budu klasika Deal of the week.