OS version: 7.10.7720.68 Bootloader version: 1.69.2250.0(117833)
1. cesta) Mám nízkej boot loader, takže jestli sem to správně pochopil, tak by stačilo nahodit jakýkoliv NoDo a flashnout hardspl. Následně už bych si mohl instalovat jakýkoliv custom romky, který jsou odemčený. Přijdu tím ale o svou unlocknutou romku chevronem, takže při návratu na officiální OS bych už unlock co mám nezískal, že ne?
2. cesta) http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1269895" onclick="window.open(this.href);return false; -- co nevidět vyjde unlock keeper z 7720 na 7740, takže nahrát vyšší offiko romku a mít unlock. Tady mě ale napadá, že by se mohlo flashnout i SPL na vyšší verzi, která už nejde odemknout -> správně?
---------------------------------------------------------------
Mám utilitku "Windows Phone 7 BackupV1.2" , kterou jsem dělal jakousi zálohu prvního OS a taky po každym nahranym patch pres zune software, po kterym mi zustal unlock. Jednou když sem dělal hard reset telefonu, tak se mi zamknul a díky tomuhle sem jen nahrál zálohu a bylo. Neví někdo jak to přesnějš funguje? Jak tyhle zálohy do budoucna využít?
Jde mi hlavně o thethering v 7740, má ho officiální update?
Mám obědnanou 32gb kartu (topic vedle), po té je ale potřeba udělat hard reset. Po posledním hard resetu se mi zařízení zamklo, to samé předpokládám tady. Pomůže mi tu "Windows Phone 7 BackupV1.2" také s obnovou, i když karta bude větší než předchozí?
--------------------------------------------------------------
Mám teď v hlavě guláš a rád bych znal váš názor na to jestli neoficiální nebo oficiální romku, každý argument vítán. Popř kdyby někdo měl odpovědi na tučné otázky také uvítám. Jsou to věci, na které jsem odpověd nenalezl. Díky, že jste to dočetli až sem