Co říkáte na nový Galaxy Nexus a Android 4.0?
- silent64sk
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, Transformer Pad TF300T, Galaxy Nexus
Titan je krásna hračka, ťažko si vybrať. Ja by som asi zvolil Galaxy Note, aj keď je to riadne "pádlo", je mi z tejto trojice(Titan, Nexus, Note) najsympatickejší a najvybavenejší 
No právě ta velikost.možná budu mít problémy i s nexusem. Jinak celkově se mi nejvíce líbí asi Nexus kvůli displeji,androidu 4 a je nejhezčí zase na titanu se mi líbí ta konstrukce a WP7 no Note je z nich nejdražší a moc se mi nelíbí,.
- silent64sk
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, Transformer Pad TF300T, Galaxy Nexus
Na veľkosť si človek zvykne, keď som ja kupoval HD2ku, zdala sa mi strašne obrovská a zvykol som si, teraz by mi nerobil problém aj väčší "telefón"
Galaxy Nexus už testuji a pomalu dávám dohromady recenzi, ale zatím ho mám jen pár dní a nevím, zda to stihnu do Vánoc. Líbí se mi design, zpracování, rychlost systému a Android 4.0, který konečně vypadá dospěle. Sice tam nějaké chybičky v GUI jsou, ale oproti verzi 2.x je to slušný skok (k lepšímu). Překvapivě rychle jsem si zvykl na softwarová tlačítka, ze kterých mám ve výsledku radost. Rozměry jsou díky displeji větší, ale hmotnost je příjemná.
Zklamala mne výdrž, při používání doslova vidím mizet procenta baterie, a to telefonu nedávám nijak zvlášť zabrat (i když to se prý má zlepšit po updatu na Android 4.0.2, alespoň na Xda-developers tuhle informaci několik uživatelů potvrdilo). Při vyšším zatížení se telefon trochu hřeje v oblasti fotoaparátu, ale není to zas tak výrazné jako třeba u Galaxy S II (s první verzí FW, pak to bylo opraveno). Fotoaparát za dobrého světla fotí celkem dobře (fotky doplňuji zde), ale video je dost špatné (zřejmě vlivem automatické stabilizace obrazu, respektive pokusu o ni, dochází při změně záběru k divnému rozmazání - zvlnění) - YouTube je plné takto nepovedených ukázek. Je to sice věc, kterou by měl Google být schopný softwarově opravit, ale telefon takto pustili na trh, takže je třeba to do hodnocení zahrnout.
Zklamala mne výdrž, při používání doslova vidím mizet procenta baterie, a to telefonu nedávám nijak zvlášť zabrat (i když to se prý má zlepšit po updatu na Android 4.0.2, alespoň na Xda-developers tuhle informaci několik uživatelů potvrdilo). Při vyšším zatížení se telefon trochu hřeje v oblasti fotoaparátu, ale není to zas tak výrazné jako třeba u Galaxy S II (s první verzí FW, pak to bylo opraveno). Fotoaparát za dobrého světla fotí celkem dobře (fotky doplňuji zde), ale video je dost špatné (zřejmě vlivem automatické stabilizace obrazu, respektive pokusu o ni, dochází při změně záběru k divnému rozmazání - zvlnění) - YouTube je plné takto nepovedených ukázek. Je to sice věc, kterou by měl Google být schopný softwarově opravit, ale telefon takto pustili na trh, takže je třeba to do hodnocení zahrnout.
To Jiří Hrma: Co říkáš na srovnání Galaxy Note a Nexus?podle tebe jaký je lepší a vyplatí se investovat cca 1000kč do Note?Chtěl bych tvůj názor.Děkuji
Balrog: Ač bych moc rád, tak tady bohužel neporadím, protože Note jsem netestoval. Recenzi bude dělat kolega Marek Hajn.
Škoda docela by mě to zajímalo a tvůj názor třeba podle recenzí?Trochu odbočím co říkáš na Nexuse a titana.Vím obě jsou to jiné platformy,ale jaký je podle tebe lepší telefon?Děkuji
Nexus se mi líbí kvůli HD displeji a velké úhlopříčce, kterou sice Titan také nabízí, ale "jen" s WVGA rozlišením. Jinak je to spíše o tom, jaká platforma komu vyhovuje - kdo chce něco s velkým displejem a WP, pak si vezme Titana, a kdo chce něco s Androidem, nabízí se mu Galaxy Nexus (a nebo třeba Galaxy S II, na který se Android 4.0 také brzy objeví). Nemám tyhle rozstřely moc rád, protože každý má zcela jiné preference a požadavky na zařízení - já bych si z tohoto duelu vybral Nexuse, ale je to jen můj subjektivní názor.
Ok to jsem chtěl vědět.díky moc
Re: Co říkáte na nový Galaxy Nexus a Android 4.0?
Jeste k te velikosti note vs nexus: mel jsem oba v ruce ve stejnou dobu, ale note je na me prilis velky a to nemam zrovna malou ruku. Nexus padne do ruky jak p*d*l na hrnec. Note je takovy neforemny obdelnik...
Pro mé potřeby by byl Note také příliš velký, i když je to moc pěkné zařízení. Velikost Nexusu je pro mě takovým stropem u mobilních telefonů (velký displej je pro mě jednou z priorit při výběru nového zařízení).
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Note je skvělý, ale pro už příliš velké rozměry jsem ho musel prodat 
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Ono to člověka láká, ale okolo těch 4-4,5" se "láme chleba. Pro někoho je 4" moc, mě celkem vyhovovalo 4,3" na HTC HD2 a Desire HD. Streaka jsem proto prodal. Nexus by mohl být OK, ale paměť 16GB by mohla být ohromující tak před 3mi roky, teď je to zoufalství, alespoň tedy pro mne. Takže pokud hodlá výrobce jít směrem jako WP7 a toto má být vlaková loď, říkam ano, ale ne pro mě. 
- drak21
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6 64gb Space Grey
Re: Co říkáte na nový Galaxy Nexus a Android 4.0?
Kolik je vlastne z tech 16gb volnych pro uzivatele?
Pro data je volných 13,33 GB. U 32GB Nexusu je volných cca 29,3 GB.
- YAMATO
- smartmaniak

A s 32 GB Nexusem to vlastně vypadá jak?
No zatím docela bledě (co se týče CZ trhu). Vlastně u nás ani nebyla potvrzena dostupnost, ale uvidíme na začátku příštího roku.
- YAMATO
- smartmaniak

No jestli neodolám, koupím 16 GB a po pár dnech se objeví 32
Radši snad počkám aspoň do ledna.
-
jerry_stolarik
- smartguru

- Zařízení: HTC One M8
Zatím se pokud vím GSM verze s 32 Gb pamětí neprodává nikde. Ani bych se nedivil kdyby se nakonec neobjevila.
Tak můžu potvrdit byl jsem u O2, rozhodnutý že půjdu do nexuse a oni ho neměli,hlavně že na netu je,pak jsem nasr... šel vedle do Vodafone,že si pořídím HTC Titana ( o kterém jsem se rozhodoval ) a oni ho taky neměli