Užitečné aplikace - Robert Varga
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Uzitecne aplikace - Robert Varga
A není to tím, že telefonu chvíli trvá získat pozici? Fix GPS i Wi-Fi chvíli zabere.
Právě proto jsem přidal to porovnání jiné aplikace. Navíc Bankomaty mi stále nabízejí bankomaty úplně jinde, přestože již dávno zobrazují mojí správnou, aktuální polohu.
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
Ahoj, jéjda... No podívám se na to hned dneska. Problém je v tom co píše Vlasta.
Jinak stačí spustit aplikaci, počkat si až teda s ukazatelem polohy budeš spokojen, a pak kliknout na "hledat". Nicméně zkusím s autohledáním počkat dýl, aby doklik nebyl potřeba.
Jinak stačí spustit aplikaci, počkat si až teda s ukazatelem polohy budeš spokojen, a pak kliknout na "hledat". Nicméně zkusím s autohledáním počkat dýl, aby doklik nebyl potřeba.
Hele tak třeba teď. Tejden sedím v Praze, nepohnul jsem se z města. Pustil jsem app. Již v okamžik spuštění app ukazuje moji správnou aktuální polohu (Praha 4) a bankomaty v Prachaticích. Mapa je odzoomavaná tak, aby se tam vešlo objí. Zmáčknu Hledat, aplikace zazoomuje na bankomat v Prachaticích. Zmáčknu Sleduj mě, mapa se začíná posouvat směrem k mé poloze, ale v půli se otočí zpátky a ukáže bankomaty v Prachaticích. Zmáčknu podruhé Sleduj mě, aplikace zajede na mou polohu a zůstane tam. Zmáčknu Hledej a aplikace ukáže bankomaty v mém okolí.
- Robert Varga
- smartguru

Opraveno! Konečně
Stejná chyba opravena u všech mých podobných apps, a přebuildil jsem je pro Mango, takže podporují fast app switching. Jak to tak bývá, šlo o totální prkotinu.
Týká se to těchto apps, již čekají na schválení:
- Bankomaty, Bankomaty SR, Restaurace, Obchody, Bankomaty ČS, Pobočky ČS, Bankomaty GE Money, Pobočky GE Money
Vedle toho čekají Mango updaty:
- Slovník Offline, Dictionary Offline, Zajímavá Místa, Local Scout, Slevy, Slevy Dnes, Znizky, Zľavy
A vedle toho větší updaty/"nové apps":
- TV Program, WP Bench Free, Chrastítko
Týká se to těchto apps, již čekají na schválení:
- Bankomaty, Bankomaty SR, Restaurace, Obchody, Bankomaty ČS, Pobočky ČS, Bankomaty GE Money, Pobočky GE Money
Vedle toho čekají Mango updaty:
- Slovník Offline, Dictionary Offline, Zajímavá Místa, Local Scout, Slevy, Slevy Dnes, Znizky, Zľavy
A vedle toho větší updaty/"nové apps":
- TV Program, WP Bench Free, Chrastítko
RE: Uzitecne aplikace - Robert Varga
Tak to je skvělá zpráva. Díky moc 
Sent from my OMNIA7 using Board Express
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
WP Bench Free je již na MP. A já mám dotaz: Proč by česká aplikace od českého autora neměla být česky? Je to poměrně "odborná" záležitost a její použití je ztíženo tím, že není v našem jazyce.
Cílová skupina této konkrétní aplikace ani u nás nebude mít IMHO s angličtinou problém.
-
Flynn
- smartmaniak

To je dost podivný argument. Tím, že jsem dříve narozený a ve škole jsme se učili pouze jazyk našich nejdražších východních brtatří, nemám snad právo patřit do "cílové skupiny"? To, že zvládám angličtinu, byla moje vůle samouka, což ale neznamená, že bych rád měl v české zemi na českém telefonu české aplikace a to nejen podle místa vzniku. Rád bych znal vyjádření autora této aplikace.
- Robert Varga
- smartguru

Ahoj,
inu, ... :-/ Počeštění by chvíli zabralo a trochu zpomalilo následující vývoj. Také jsem tak trochu čekal, jestli se tady vůbec najde někdo, kdo by lokalizaci uvítal. To co říká dwbmb je ale taky pravda. Zatímco všechny moje lokální aplikace jsou česky nebo slovensky (či dokonce mám i jednu v polštině), WP Bench je spíše globální aplikace, a zkrátka nemá lokální charakter...
Každopádně pokud budeš chtít s čímkoli pomoct, kdykoli napiš na kontaktní email přímo z aplikace - odpovídám většinou v cuku letu ať jsem zrovna kdekoli.
Pro případ, že jsi vlastenec (taky dost jsem): ačkoli vím, že větší stahovanost i výdělky bych měl z "globálního trhu", všimni si, že naprostou většinu svých aplikací mám pro český trh v češtině!
Robert
inu, ... :-/ Počeštění by chvíli zabralo a trochu zpomalilo následující vývoj. Také jsem tak trochu čekal, jestli se tady vůbec najde někdo, kdo by lokalizaci uvítal. To co říká dwbmb je ale taky pravda. Zatímco všechny moje lokální aplikace jsou česky nebo slovensky (či dokonce mám i jednu v polštině), WP Bench je spíše globální aplikace, a zkrátka nemá lokální charakter...
Každopádně pokud budeš chtít s čímkoli pomoct, kdykoli napiš na kontaktní email přímo z aplikace - odpovídám většinou v cuku letu ať jsem zrovna kdekoli.
Pro případ, že jsi vlastenec (taky dost jsem): ačkoli vím, že větší stahovanost i výdělky bych měl z "globálního trhu", všimni si, že naprostou většinu svých aplikací mám pro český trh v češtině!
Robert
-
Flynn
- smartmaniak

OT: Právě proto mě udivilo, že ač jsi patriotem, napsal jsi tuto aplikaci pro anglicky mluvící i myslící uživatele a možná tě ani nenapadlo, jak k tomu přijdeme my, Gottwaldovy děti
Netrvám na tom, aby aplikace byla počeštěna, když už ji máš hotovou, hlavně jsem rád, že jsi na mé postesknutí zareagoval. 
Netrvám na tom, aby aplikace byla počeštěna, když už ji máš hotovou, hlavně jsem rád, že jsi na mé postesknutí zareagoval. 
To vám neupírám, tak rezolutní rozhodně nejsem. Ale za tím, že cílová skupina této konkrétní aplikace (recenzenti potřebující znát reálný výkon, vývojáři...) anglicky umí mnohdy lépe, než mateřským jazykem, si stojím.
Ahoj, mám problém z aplikací "Program kin". Mám nastavenou Prahu, dnes jsem s chtěl aplikaci využít, ale v seznamu najednou chybí některá kina, např. Cinema City Slovanský Dům. Čím to ? Dříve tam bylo.
Můžu potvrdit, že všechny všechny bývalé Palace Cinemas (dneska součást cinema city) jsou fuč :/
On bude asi problém hned u zdroje informací.
Program kina Cinema City Slovanský dům nyní neznáme. Nechcete tedy navštívit jinou kulturní akci?
"Spojení se serverem selhalo. Jste připojeni k internetu?" To mi teď několikátým dnem píšou Bankomaty.
- Robert Varga
- smartguru

Bohužel, hosting mi vypověděl služby a nejen to - o svátcích je totálně nedostižný. Takhle kdybychom fungovali u nás v práci 
Vypadá to, že už to bankomaty zase nachází a dokonce i ty okolo mě :D Díky Roberte.
Sent from my GT-I8350 using Board Express
Sent from my GT-I8350 using Board Express
- Robert Varga
- smartguru

Jj, jakmile po svátcích zvedli telefon, dal jsem jim za uši 
To seš moc hodnej. Já se zase naotravuju, ale nejdou mi svátky :D Pustím, problikne hlavní obrazovka, do půl vteřiny spadnou.