Autoupload fotek

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Autoupload fotek

Post by Petulinek »

Netuší někdo,zda se nějak nedá nastavit autouplod fotek na Skydrive tak, aby se tam uploadovaly v původní velikosti? Ta automatická funkce je totálně zprzní tím, že je zmenší na méně jak desetinu původní velikosti, hnus velebnosti...
fscz
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 800

Autoupload fotek

Post by fscz »

Podobný problém jsem řešil už o prázdninách. Tehdy však s negativním výsledkem.
Ani po Mango updatu se fotky nenahrávaly v originální velikosti.

Spásu přináší až oficiální SkyDrive aplikace, která byla vydána teprve před několika dny...

Více zde...
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak

Autoupload fotek

Post by Petulinek »

Nevim v čem ta aplikace pomůže, když nefunguje, kliknutí na Přidat nedělá nic...

Já nevím, že ten MS neumí nic udělat pořádně, zabít tak prima věc jako je Skydrive pár blbostmi (neexistující aplikce pro práci se soubory,prznění fotek,nemožnost přístupu k datům synchronizovaným přes LiveMesh...) je dost škoda...
fscz
přispěvatel
přispěvatel

Autoupload fotek

Post by fscz »

Aplikace SkyDrive vám pomůže v nahrání fotografie v plném rozlišení do existující nebo nově vytvořené složky na vašem SkyDrive účtu. Co přesně máte na mysli tím, že nefunguje?

To, že jsou fotky "przněny" je pochopitelné... Asi by nebylo úplně žádoucí, aby se pomocí pomalého uploadu automaticky nahrávaly datově objemné fotografie a brzdily tak rychlost internetového připojení...
Fakt, že přimo v systému neexistuje možnost uploadu v plné velikosti, je ovšem neomluvitelný.
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak

Autoupload fotek

Post by Petulinek »

Mám na mysli to, že když kliknu v té aplikaci v telefonu v příslušné složce na Přidat, předpokládal bych, že si budu moct vybrat co má přidat... A ono se nestane vůbec nic... Mám Chevron unlock v Titanu...

Moc pochopitelné mi to nepřijde, pokud si platím datový paušál, WIFI je na každém rohu (jistě by šlo odložit upload do chvíle připojení k WIFI) a fotka má necelá 2MB... Potom nechápu k čemu to je, schovávat si náhled na fotku a ne fotku samotnou...
fscz
přispěvatel
přispěvatel

Autoupload fotek

Post by fscz »

Já mam developer unlock na Mozartovi a vše šlape jak hodinky...

O "prznění" bychom mohli vést dlouhosáhlé diskuze... Každopádně pro správu fotek je primárně určený Zune Software.

Proč schovávat náhled? Například: Jsem na dovolené v kempu, kde pořídím 50 rodinných fotek. Jejich "náhledy" jsou pravidelně nahrávány na SkyDrive. Poslední den telefon ztratím nebo vykoupu v rybníce. A fotky jsou fuč. Každý je následně rád alespoň za "náhledy"...
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak

Autoupload fotek

Post by Petulinek »

Závidím... Ale ono toho na Titanu nejde víc, třeba iRozhlas taky nejede...

No ono těch debat by mohlo být hafo, těch nedodělků a nesmyslů je ve WP hafo, nejen Skydrive...

Jo tomu sice rozumim, ale třeba z toho uvedeného příkladu bych rád, aby mi foun uploadoval rovnou celé fotky, nejen thumbnaily...
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Autoupload fotek

Post by htcjirka »

Take potvrzuji bezproblemovou funkcnost a to mam HTC Titan,takze v tom asi problem nebude.
TomasSX1
moderátor
moderátor
Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White

Autoupload fotek

Post by TomasSX1 »

Take potvrzuji bezproblemovou funkcnost a to mam HTC Titan,takze v tom asi problem nebude.
1+
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak

RE: Autoupload fotek

Post by Petulinek »

Díky,už mi to též jde,stačil reboot telefonu,dlouho jsem ho nedělal ;)

Sent from my TITAN X310e using Board Express
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”