[app] Program Kin - je v marketu

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Robert Varga
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC Titan

Post by Robert Varga »

No, ať dělám co dělám tak vše OK. Jaký máš nastavený kraj, nebo jestli máš hledání dle polohy, tak "jakou máš polohu"? :-)
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

praha..
stalo se mi to dvakrát po sobě (takže vlastně asi jen jednou, protože možná zůstala app uspaná) a pak jsem tuším restartoval telefon, takže to mohlo být možná i systémem.. Od té doby nic (asi 10 spuštění), takže bych to neřešil..
adamis
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2 Leo

Post by adamis »

Roberte, díky za aplikaci - hned jsem si ji koupil, rád podpořím pilné lidi. Bohužel je mi úplně k ničemu - ne snad Tvojí vinou, ale vinou zdroje dat. Jsem z ČL a tady se mi ukazuje pouze jedno kino v Liberci... Nerozumím programování, ale dotaz: nešlo by použít jako zdroj dat např. O2, tam je vše!
Robert Varga
smartguru
smartguru

Post by Robert Varga »

Ahoj, zdroj dat průběžně kina přidává, minulý týden přidali 5 kin. Kupují to od třetí strany.

Co se týče zdrojů jako O2, Seznam apod., tak ti to také kupují od třetích stran, a přebírání obsahu z jejich webu je zakázané.
Robert Varga
smartguru
smartguru

Post by Robert Varga »

mimonaut wrote:od té doby nic (asi 10 spuštění), takže bych to neřešil..
Paráda, díky za info. Je možné, že jsi to tenkrát spustil zrovna když jsem ručně přenačítal data (jak byly na začátku ty trable)...
adamis
nováček
nováček

Post by adamis »

Robert Varga wrote:Ahoj, zdroj dat průběžně kina přidává, minulý týden přidali 5 kin. Kupují to od třetí strany.
Severočeský kraj - jedno kino v Liberci... :evil: :evil: :evil:

Konec hlášení
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

Post by Cheetah007 »

Dovolim si vsem vrele doporucit aplikaci Zpravy N7 naprosto skvela aplikace jen s tim zpoplatnenim je to zvlastni.Kdyz jsem mel omnii nabidla se zdarma a potom kdyz jsem presel na HD7 uz byla zpoplatnena....mozna meli nejakou akci jako den zdarma nevim.Nastesti si mp uklada historii nakupu a stahovani takze uz ji mam a free.
V souvislosti s timto mi schazi v mplace nejaka zalozka kde bych nasel seznam vsech app ke stazeni k memu Live uctu treba po hard resetu ci vymene telefonu je to tam vubec?
adamis
nováček
nováček

Post by adamis »

Používám denně. Myslím, že ji mám zdarma...
Nesmělý dotaz: jak to souvisí s Programy kin? Nenašel jsem je tam...
Robert Varga
smartguru
smartguru

Post by Robert Varga »

Cheetah007 wrote:...mi schazi v mplace nejaka zalozka kde bych nasel seznam vsech app ke stazeni k memu Live uctu ... je to tam vubec?
Tohle je dostupné na webu. Jdi na WindowsPhone.cz, přihlaš se, klikni na svoje jméno, pak Účet, a tam najdeš seznam "Historie nákupu aplikací".

P.S.: Pozoruji přidání dalších 4 kin s programem, celkový počet od spuštění appky (81) je 92.
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

Post by Cheetah007 »

Diky za info a omlouvam se za OT psal jsem to z telefonu a prehlednul nazev tematu....jeste jednou se omlouvam vsem zde.
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Post by Flynn »

Totéž jako píše adamis: v Liberci jen jedno kino (?).
scubadiver
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930 Black

Post by scubadiver »

Ahoj Roberte, stáhl jsem si dnes tvou aplikaci k vyzkoušení a zcela postrádám Ústecký kraj??? :cry: :cry:
Když nastavím svou polohu na +-70km tak mi to nic nenajde... :cry: :cry:

GPS mám povoleno

Nějaká chybka na systému nebo v aplikaci???

Mám Mozarta s nainstalovanou DFT V2 ROM.
adamis
nováček
nováček

Post by adamis »

Nic si z toho nedělej, stejně by tam nic nebylo. Nic ve zlém, Roberte, ale tahle aplikace je jen pro Pražáky...
Andreas
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HP iPAQ 214

Post by Andreas »

Tak ono je to spíš tak, že tahle aplikace trpí mizerným zdrojem dat. Na internetu je spousta portálů co fušujou třeba do kulturního informačního servisu, spousta z nich jsou ale použitelné jen velmi omezeně.
Robert Varga
smartguru
smartguru

Post by Robert Varga »

Ta data, která v aplikaci jsou, jsou kvalitní, a to je důležité. Druhá věc je že v některých krajích je třeba jen jedno kino, to chápu a jak říkám, zdroj kina přidává, má v tom i svůj zájem...

Právě jsem jim nabídl svůj vývojářský čas zdarma, tak snad ho využijí :-)
Robert Varga
smartguru
smartguru

Post by Robert Varga »

Aktuální info:
Zdravim Roberte,

v poslednim tydnu jsme kina, ktera byla bez programu o program doplnili. + jsme pridali dalsich +- 20 kin a dalsi kina budeme pridavat.
V soucasnosti je v kazdem kraji (krome Hradeckeho) minimalne 5 kin s aktualnim programem. Zkuste aktualizovat zdroje a doplnit chybejici.
V soucasnosi tak nabizime aktualni program vice nez 100 kin. (pokud maji program na nejblizsi 3 dny)
Pokud by byl zajem o nejake hodne "chtene" kino, muzeme ho pridat prednostne. Bohuzel totiz neni v nasich silach obsahnout uplne kazde kino v sebemensim mestecku :( Tim nerikam, ze casem tomu tak nebude :)

Pekne svatky i Vam.

Mira
Večer prověřím
adamis
nováček
nováček

Post by adamis »

já bych s dovolením chtěl Českou Lípu.... :grin:

EDIT:
je pravda, že se asi něco přidalo, protože když dám 70km, tak dřív tam bylo jedno kino, teď je jich asi dvacet - jedno Liberec, jedno Mladá Boleslav a potom všechno v Praze... Jak říkám: "Pražákům, těm je tu hej, ty nezablouděj..." :evil:

Roberte a Míro - díky!
scubadiver
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930 Black

Post by scubadiver »

Roberte pokud se podíváš na stránky serveru informuji.cz, tak tam je v nabídce i Ústecký kraj a nabízí zde k 23.12.2011 8 kin, dne 23.12.2011 v 16:40 hod server poskytl u kin: Kino Centrum Panorama - Varnsdorf, Kino Sněžník - Děčín, Kino Kosmos - Mostin program, co se vysílá.

V aplikaci v mém telefonu, ale jak jsem již psal, nabídka programu kin pro Ústecký kraj vůbec není :?: :?: viz screeny z mého telefonu a ze stránek serveru

Aplikaci jsem pro jistotu z telefonu odinstaloval a telefon restartoval a poté aplikaci znova stáhl, nic se nezměnilo. Pokud jsem vybral PRAHA, tak mi to načetlo hafo kin. Pro možnost +-70Km mi aplikace nenalezla žádné kino.

Telefon mám HTC 7 Mozart (7.10.7720.68 DFT V.2)

Image Image Image Image Image Image

Než jsem dopsal příspěvek, tak koukám, že si přidal další reakci.... Rád si počkám na tvé informace... :wink:
Robert Varga
smartguru
smartguru

Post by Robert Varga »

Díky za veškerou pomoc! V noci prověřím serverovou část aplikace (všechno složitý se děje na serveru, aby koncová aplikace byla jen co nejrychlejší a co nejmíň náročný zobrazovač), ale vypadá to, že se dočkáme kýženého výsledku. Jen díky vašemu feedbacku, škoda že vás nemůžu nějak vyselektovat a dát vám appku zdarma apod, aspoň jako minigesto.
adamis
nováček
nováček

Post by adamis »

Roberte, co je zdarma, toho si nikdo neváží. Těch pár kaček nikoho snad nezabije a Tobě to udělá radost. A nám udělá radost, když zjistíš, kde to drhne a dáš to do kupy...
Post Reply

Return to “Aplikace a software”