Nokia Lumia 800: Všeobecná diskuze
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
Tak tohle mě dostalo 
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
Moc pekny viral - jen skoda, ze uvnitr je jen maketa a pak dostanou novou v krabicce - docela by zamrzelo se k tomu dostat tim kladivem a rozseknout ji posledni ranouhtcjirka wrote:Dobrá promotionKdo si ji vyseká,toho je..
- Robert Varga
- smartguru

Mně přišlo, že se na tý maketě hejbaly live tiles 
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Největší škoda asi je, že nějaké takové akce se v Česku člověk prostě nedočká. Podobně jako třeba teď Microsoft rozdává na Twitteru app-karty na 25 USD.
-
Martin Suchan
- smartmaniak

V unoru se chysta uvedeni Nokie 800 do prodeje u nas a take s tim i zahajeni masivni kampane Microsoftu a Nokie na podporu Windows Phone platformy - urcite se neceho dockame 
- Robert Varga
- smartguru

V pátek mi ježíšek z Finska přivezl taky jednu osmistovku... Teda, beru zpět všechno co jsem říkal o kvalitě displeje SLCD co mám v Titanovi...
Nokia Lumia 800 je v tomhle směru fakt subjektivně lepší
Nokia Lumia 800 je v tomhle směru fakt subjektivně lepší
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ja ji mel doma taky,na me uz moc barevne..
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
A teď si představ tuto krásu v 4.3"Robert Varga wrote:Nokia Lumia 800 je v tomhle směru fakt subjektivně lepší
- Robert Varga
- smartguru

Myslím, že kdo "skutečně poznal" Lumii 800, tak se na ostatní mobily kouká už trochu jinak (kulantně řečeno)...
V pátek jsem ji vytáhl v práci, a wow efekt fakt fungoval. Jo, člověk to má celý den v kapse, vytahuje to 100x za den, dotváří to jeho image. Lumia 800 je "the way to go".
Nemá cenu se snažit Lumii dělat dobrou reklamu nějakým přesvědčováním na YouTube nebo v diskuzích. Stačí to vytáhnout z kapsy na veřejnosti a lidi se sami začínají ptát. Prostě neuvěřitelný...
V pátek jsem ji vytáhl v práci, a wow efekt fakt fungoval. Jo, člověk to má celý den v kapse, vytahuje to 100x za den, dotváří to jeho image. Lumia 800 je "the way to go".
Nemá cenu se snažit Lumii dělat dobrou reklamu nějakým přesvědčováním na YouTube nebo v diskuzích. Stačí to vytáhnout z kapsy na veřejnosti a lidi se sami začínají ptát. Prostě neuvěřitelný...
-
Radek Hulán
- smartstar

Jsem rád, že začínáš chápat moje nadšení v recenzi. ;) Ve středu jsem byl u klienta, co si koupil Titan. Spokojen, ale celý cca 2 hodinový meeting koukal na Lumia 800 a občas "testoval". HTC prostě vyrobilo další krabičku, dobrou, ale krabičku, Nokia vyrobila něco, co tu ještě nebylo (pomineme-li bratříčka N9).
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Tak po designove strance je Lumia 800 spicka,tam se nikdo nepre.
HTC by potrebovalo vyhodit designera,protoze je to uz hodne let stejne.Je to design a koncept ktereho by se mela nokia drzet i do budoucna snad vyslysi uzivatele a udela i ve stejnem duchu Lumii 900..
HTC by potrebovalo vyhodit designera,protoze je to uz hodne let stejne.Je to design a koncept ktereho by se mela nokia drzet i do budoucna snad vyslysi uzivatele a udela i ve stejnem duchu Lumii 900..
zdravím
dlhší čas situáciu okolo Lumie 800 nesledujem a chcem sa vás spýtať na dve veci.
1. viete niekto presnejší termín začatia predaja L 800 na Slovensku (chcem ju z oficiálnej distribúcie)?
2. ak si dobre pamatám, cena je stanovená na 420 €. dá sa na tu informáciu spoľahnúť? nechcem za ňu dávať ešte o 100 éčiek viac
voperd ďakujem
1. viete niekto presnejší termín začatia predaja L 800 na Slovensku (chcem ju z oficiálnej distribúcie)?
2. ak si dobre pamatám, cena je stanovená na 420 €. dá sa na tu informáciu spoľahnúť? nechcem za ňu dávať ešte o 100 éčiek viac
voperd ďakujem
Už dlouho vybírám nový telefon a dnes jsem se definitivně rozhodl právě pro Nokii 800. Vybíral jsem podle jednoduchých požadavků a to rychlý OS a elegantní reprezentativní design. WP 7 je opravdu skvělá volba. Pořád nějak nevidím smysl v pohotovostní obrazovce, widgetech atd. které mají jiné OS. Vždycky mě spíš otravovaly, protože jsem je nikdy nevyužil a překlikával rovnou do menu. To je asi jedna z nejlepších vlastností, které se mi na WP7 tolik líbí. Rád bych se ale ještě zeptal na porovnání displeje Lumie se super amoled. Pokud vím, super amoled je technologicky novější a tak mě zajímá, jestli amoled nezaostává. Díky za odpověď 
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Odpovědi na svůj dotaz ohledně displeje najdeš na fóru v různých tématech, např. zde http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... &start=255" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Jde Nokia Lumia 800 použít jako primární zařízení na geocaching, zejména offline s pomocí stažených Nokia map? Funguje oficiální WP7 aplikace Geocaching na Lumii korektně (vím, že u starších WP7 telefonů byl problém s kompasem)? Díky za odpovědi
-
Martin Suchan
- smartmaniak

Mapy ma Lumie jsou dobre, aplikace pro Geocaching je take celkem OK - jako trochu drazsi gadget na geocaching je Lumie pouzitelna 
-
Martin Suchan
- smartmaniak

Tak to vypada, ze se pristi tyden take stanu stastnym vlastnikem Lumie 800, stacil jeden clanek ve vyvojarske soutezi.
Docela se tesim na porovnani s HTC HD7 - zda mi prijde lepsi cool design nebo velka obrazovka? A take zda ta Nokie nebude trpet problemem se zmenou MAC adresy po kazdem restartu?
-
Radek Hulán
- smartstar

V Marketplace se objevila samostatná záložka "Nokia Collection". Mám pocit, že dříve to tam nebylo..
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Jen takový detail. Pokud máte někdo Lumii 800 od operátora, tam pomocí aplikace NaviFirm lze najít čistý firmware a přístroj přeflešovat pomocí poslední verze Phoenix. Všechny zde uvedené aplikace lze poměrně snadno dohledat přes Google, takže tu nebudu uvádět odkazy...