CZ lokalizace pro hp ipaq 514
CZ lokalizace pro hp ipaq 514
Zdravím,
Tento týden jsem na czechcomputer zakoupil tohoto meseengera, ale bohužel bez CZ lokalizace. Chtěl bych se zeptat, zda ji někdo z Vás vlastní a mohl mi ji zaslat na e-mail příp. využít mého uploaderu na webu http://www.bastleni.com/uploader
Byl bych Vám moc vděčný.
Díky
Tento týden jsem na czechcomputer zakoupil tohoto meseengera, ale bohužel bez CZ lokalizace. Chtěl bych se zeptat, zda ji někdo z Vás vlastní a mohl mi ji zaslat na e-mail příp. využít mého uploaderu na webu http://www.bastleni.com/uploader
Byl bych Vám moc vděčný.
Díky
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
Tak tak, viz odpoved v komentarich pod nasi recenzi:
Dobrý den,
zařízení určená pro CZ trh zakoupená v oficiální CZ distribuci mají českou lokalizaci v ceně, lokalizační CD s manuálem by mělo být součástí balení. Bohužel došlo k tomu, že vinou logistiky se na trh dostala některá zařízení bez přibaleného CD či se staršími CD.
Pokud je toto Váš případ tak neváhejte kontaktovat naši technickou podporu emailem ([email protected]), jako přílohu zašlete naskenovaný doklad o koupi zařízení (kvůli ověření zda se jedná o CZ distribuci) a lokalizace Vám bude elektronicky zaslána.
S pozdravem
Petr Mahdal
Sunnysoft
ano taky jsem to instaloval presten program jde oto ze pri instalaci lokalizace kt. byla dodana na CD u komunikatoru se mi stalo ze mi instalace spadla a napsala ze nejde vytvorit soubor do pameti komunikatoru, tak nevim jestli je to spatnou verzi instalace nebo jestli je chyba v komunikatoru!??
o novou lokalizaci jsem si pozadal firmu sunnysoft ale stale mi nic neodpovedela a neposlal zadnou jejich novou lokalizaci a uz budou tri hodiny, tzn. ze jim bude koncit pracovni doba.. a ja mam komunikator bez lokalizace, prosim zaslete mi nekde
DEKUJI!
o novou lokalizaci jsem si pozadal firmu sunnysoft ale stale mi nic neodpovedela a neposlal zadnou jejich novou lokalizaci a uz budou tri hodiny, tzn. ze jim bude koncit pracovni doba.. a ja mam komunikator bez lokalizace, prosim zaslete mi nekde
DEKUJI!