Re-instalace aplikací

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
Jikoun
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1020, HTC 7 Trophy na prodej

Re-instalace aplikací

Post by Jikoun »

Ahoj, dnes se mi vrátil telefon z reklamace a rád bych tam měl zase zpět ty aplikace co před reklamací, Zune mi ale pokaždé píše, že Aplikace byla již zakoupena. Proč tam není možnost Znovu nainstalovat? Nebo to nějak jde, jen nevím jak?
Mně to jde jen přes Marketplace v telefonu, ale to jde jen když jsem na Wi-Fi, kterou doma nemám.
Pokud se to již zde řešilo, tak se omlouvám.
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720

Re-instalace aplikací

Post by Vlasta W. »

Řešilo, ale klidně ti odpovím... Aplikace nakoupené přes Zune se ti nainstalují automaticky. Aplikace koupené z telefonu je třeba reinstalovat přes Marketplace v telefonu (jakoby znovu koupit, tlf nahlásí, že je již koupeno a nabídne reinstalaci). Aplikace koupené přes web zatím nevím, jak se chovají, ale pokud se nenainstalují samy, musí se zase přes telefon. Marketplace v telefonu je jediná možnost ruční reinstalace aplikací.
Jikoun
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1020, HTC 7 Trophy na prodej

Re-instalace aplikací

Post by Jikoun »

Díky moc za odpověď.
Ale ani aplikace zakoupené přes Zune se mi samy nenainstalovaly. Např. Angry Birds - musel jsem znovu z telefonu přes Marketplace. SMS jízdenku jsem také kupoval přes Zune a nic. No nevadí, já to zas všechno postahuju až budu na Wi-Fi ve škole.
Post Reply

Return to “Aplikace a software”