free ringtones
- benzinkanalevo
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Omnia 7 16GB
free ringtones
Zdravím, na Marketplace se objevila aplikačka, která řeší problémy s vlastními vyzv. melodiemi. Pro ty, kterým se to nechce pracně upravovat.. Tuším že 95% už to ví, nicméně, tohle je pro těch zbylých 5 procent
Jmenuje se free ringtones a ma relativně velmi obsáhle melodie všech interpretů, které jsou pak automaticky uloženy do složky s vyzváněním.. To je vše 
free ringtones
Zdravím, asi jsem fakt lama, ale po stažení nějakého vyzváněcího tónu se mi sice ukáže jako stažený, ale nestáhne se mi automaticky do složky s vyzváněcími tóny, takže ho nemůžu použít. Nevíte, čím by to mohlo být? Mám nebrand Omnii 7 s nahranou češtinou. Díky za odpovědi.
-
streethawk
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920 black, Nokia Lumia 820 white
free ringtones
Áno, treba ešte priamo v aplikácii prejsť do zložky "MyDownload" a pri stiahnutých tónoch je hneď naľavo malá disketka, stlač a zvonenie sa presunie do vyzváňacích tónov 
free ringtones
No to jsem udělal, ale právě že se nic nestalo
-
streethawk
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920 black, Nokia Lumia 820 white
free ringtones
Ahoj, ono to tam ešte vypíše, že či chceš previesť zvonenie do panäti telefónu, tam treba iba potvrdiť OK a potom ešte fajku dole a hotovo, vypíše, že "ringtone saved", funguje to normálne...
Ešte povedz ktorú aplikáciu "Free Ringtones" myslíš, sú dve, jedna je modrá, druhá je červená...ja mám napr. obe...a doteraz som hovoril o postupe v tej modrej...
Postup v tej červenej je dosť podobný, tam treba vojsť do zložky "Downloaded" a tam označiť ktoré zvonenie chceš previeť do zvonení a s tlačiť dole ikonku "noty" a tu sa Ťa spýta presne to čo aj tá modrá aplikácia, treba potvrdiť fajkou a Hotovo...
Ešte povedz ktorú aplikáciu "Free Ringtones" myslíš, sú dve, jedna je modrá, druhá je červená...ja mám napr. obe...a doteraz som hovoril o postupe v tej modrej...
Postup v tej červenej je dosť podobný, tam treba vojsť do zložky "Downloaded" a tam označiť ktoré zvonenie chceš previeť do zvonení a s tlačiť dole ikonku "noty" a tu sa Ťa spýta presne to čo aj tá modrá aplikácia, treba potvrdiť fajkou a Hotovo...
free ringtones
Taky mluvím o té modré aplikaci. Všechno jsem dělal stejně jako ty, ale mě to nakonec neukáže "ringtone saved" a stažený tón mi zůstane v tom seznamu Downloads. Tak nevím.