Xperia mini pro - restartovanie
Zdravim, telefon som kupil predvcerom, vsetko v pohode slapalo, vcera som aktualizoval android z 2.3.3 na 2.3.4 a dnes sa mi stalo asi 6 krat ze bud ked mi niekto volal, alebo ked som dovolal, tak mi restartovalo telefon. Neviete cim to moze byt? Robi to este niekomu? Nemoze to byt tou aktualizaciou alebo nejakou aplikaciou? Stiahol som Winamp, Operu, Svietidlo, Gochat FB a Advanced task killer, posledne dve som aj odinstaloval, ci to nebude tym ale potom mi to znova spravilo. Mam ho dat reklamovat, alebo bude chyba niekde inde? Prosim, som zufaly... 
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Pokud si zadne jine aplikace neinstaloval a ani nesynchronizoval s gmailem,tak to mohl delat task manager.V nastaveni skus najit tovarni nastaveni nebo kompletni vymazani nebo tak nejak pojmenovane.Po Hardresetu ynovu pres wifi dej aktualizaci systemu a testuj bez aplikaci.
Potom napis co se delo atd.
Potom napis co se delo atd.
Dal som obnovenie povodnych nastaveni, po resete tam nic nebolo, vsetko vymazalo, nenainstaloval som ani jednu aplikaciu a robi to aj tak. Verzia androidu je ale 2.3.4 a ked dam aktualizovat tak mi napise ze uz mam nainstalovany najnovsi software. Skusim to este cez PC cez kabel, len neviem ci sa da aj downgradovat android naspat na 2.3.3 lebo vtedy mi to nerobilo. Ked nepomoze dam reklamovat, len som sa tomu chcel vyhnut. Dakujem za radu 
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Bohuzel nekdy je to HW chyba a nic nez servis to neopravi.Take down na predchozi verzi je mozny oficialne pouze v servisu.Zalezi taky na tom,kde byl smart kupovan.Nekdy se stalo,ze prodejce hned vymenil spatny kus za novy.
kupoval som ho v Nay Elektrodome, bodaj by si mal pravdu a hned by mi ho vymenili, uvidime.