Ahojte,
neviete o nejakom free programe na písanie scenárov na android?
Nieco ako Celtx
Dakujem
hladám app - písanie scenárov
Co od toho programu čekáš?
Chápu, že chceš psát scénář na film?
Předpokládám, že Ti jde jen o nějaký stylování, nebo postni jak má takový scénář vypadat, třeba úryvek.
Pokud chceš jen "jednoduchý" ale funkční a praktický poznámkový editor, tak doporučuji Evernote. Zvládá i základní stylistiku je offline a má synchornizaci přes Web server, kde můžeš pak upravovat totéž v PC, nebo v kterýmkoliv prohlížeči. Umí i štítky a případně i složky.
Napiš něco bližšího co si od toho představuješ...
Chápu, že chceš psát scénář na film?
Předpokládám, že Ti jde jen o nějaký stylování, nebo postni jak má takový scénář vypadat, třeba úryvek.
Pokud chceš jen "jednoduchý" ale funkční a praktický poznámkový editor, tak doporučuji Evernote. Zvládá i základní stylistiku je offline a má synchornizaci přes Web server, kde můžeš pak upravovat totéž v PC, nebo v kterýmkoliv prohlížeči. Umí i štítky a případně i složky.
Napiš něco bližšího co si od toho představuješ...
-
Diwad
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: Sony Ericson Xperia mini Pro
ide o to aby sa tam dalo nastavit, zarovnanie na stred riadku (cize meno postavy)
zarovnat do stvrtiny riadku (text postavy)
zvyraznenie(nazov sceny)
klasicky text(co sa deje)
zarovnat do stvrtiny riadku (text postavy)
zvyraznenie(nazov sceny)
klasicky text(co sa deje)
A online, či offline?
Online to zvládají z přehledem googledoc a na offline variantu se Ti povídám...
Online to zvládají z přehledem googledoc a na offline variantu se Ti povídám...
klasicky office like co je v kazdom mobile nestaci?
Já mám:
free verzi QuickOffice
(už před instalovaný od výrobce)
- ty umí Tučné, Kurzívu, podtržení, přeškrtnutí, zvýraznění textu, jiný font a velikost, ale zarovnání nikoliv
Smart Office
(nevím zda free, nebo koupenou, protože jsem jí stahoval přes vánoční akci jednoho marketu)
- ty umí to co jest uvedeno výše, plus zarovnání na střed, doprava a doleva (stím, že můžeš udělat "TAB"), na druhou stranu je nepoužívám, protože mívají problémy s češtinou u dokumentů, které v nich nejsou vytvořené, ale možná je to je chyba nastavení, neřešil jsem to nějak do detailu
Stačí jako odpověď nebo mám zkusit najít jiný
free verzi QuickOffice
(už před instalovaný od výrobce)
- ty umí Tučné, Kurzívu, podtržení, přeškrtnutí, zvýraznění textu, jiný font a velikost, ale zarovnání nikoliv
Smart Office
(nevím zda free, nebo koupenou, protože jsem jí stahoval přes vánoční akci jednoho marketu)
- ty umí to co jest uvedeno výše, plus zarovnání na střed, doprava a doleva (stím, že můžeš udělat "TAB"), na druhou stranu je nepoužívám, protože mívají problémy s češtinou u dokumentů, které v nich nejsou vytvořené, ale možná je to je chyba nastavení, neřešil jsem to nějak do detailu
Stačí jako odpověď nebo mám zkusit najít jiný
-
Diwad
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: Sony Ericson Xperia mini Pro
Ďakujem,
pozrem sa na to
pozrem sa na to