Desire HD - navigace

Téma věnované výkonnému komunikátoru HTC Desire HD se systémem Android
Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

Desire HD - navigace

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » úte bře 08, 2011 12:10

Pár metru nemůžu si stěžovat (velmi přesné) a to dokonce i když dojíždíte ke křižovatce tak šipka je na místě až tam dojedete autem. To se o jiné navigaci říct nedalo co jsem používal. Také je dobré že telefon fofrově chytá GPS signál 2-5s nádhera oproti mému TP2 nebo E90. Ale co mě u té navigace štve že nejde nastavit nic jiného než bud autem nebo pěšky. Proč toho není víc jako u WM Garmin ten nabízel i TIR a mnoho dalšího?

TomKoho
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: stř bře 02, 2011 20:25
Zařízení: HTC Desire HD

Desire HD - navigace

Příspěvek od TomKoho » úte bře 08, 2011 19:21

sejky píše:ja jsem si aktivoval v HTC Desire Z take navigaci Route 66 ale mam problem na ktery jsem neprisel jak vyresit - pokud jsem ji testoval po meste tak je to vse ok, ale pokud zadam cil nejakou vesnici tak to po me chce ulici v te vesnici a pokud tam ulice proste neni a ta mapa ulice nezna tak se presto nedostanu dal. Ma nekdo podobnou zkusenost nebo radu jak to obejit?

zkuste sami zadat v Route 66 jako cíl napr. Trnov (okres Rychnov nad Kněžnou) a pak to po Vas bude chtit ulici a na tom koncim.

diky za radu
Stačí, když zadáš obec do pole vyhledávání celým názvem (nekoukáš na to, co ti dole nabízí při psaní zrychlená nabídka) a dáš lupu - vyhledat. Objeví se ti pod tímto polem seznam nalezených a dál se tě to neptá na žádnou ulici a naviguje většinou do středu obce.

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1251
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

Desire HD - navigace

Příspěvek od mike-biker » úte bře 08, 2011 22:16

Route 66 je něco jako čínská kopie telefonu. Funguje to, byť s obrovskými problémy. Na navigaci z Prahy do Brna celkem Ok, ale toť vše. :tlem: . Možná, že v civilizovaných zemích to funguje, ale u nás ani za boha!

Uživatelský avatar
l.hrudka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: ned říj 04, 2009 12:11
Zařízení: Htc Touch Pro 2,Samsung Omnia B7610 Pro

Desire HD - navigace

Příspěvek od l.hrudka » stř bře 09, 2011 19:06

Ahoj ja zkousim navigon a funguje pekne

Uživatelský avatar
datel
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: pát dub 16, 2010 5:08
Zařízení: Samsung Galaxy NOTE II
Bydliště: Olomouc
Kontaktovat uživatele:

Desire HD - navigace

Příspěvek od datel » čtv bře 31, 2011 13:20

Nazdar borci, tak jsem si udělal radost a koupil DHD. Řekl bych, že panuje naprostá spokojenost s tímto přístrojem. Jen naháním nějaké šikovné mapy pro GPS, ale jak tak pročítám tohle fórum, tak asi nic dobrého neeksistuje... Pár let používám klasickou GPSku v autě, kde mám Igo8 a to je naprostá bomba !!! Tam si můžu zadávat cíle podle souřadnic, měnit pohledy na skutečný tvar cesty před sebou atd. ... Bohužel tento prográmek je pouze pro WM. a do DHD ho nedostanu. Sehnal jsem do DHD Navigon a řekl bych, že není to ono... prostě jeden vzdálený pohled na cestu, nesmyslné kecy před odbočováním atd... Poradí někdo, co si pořídit za navigaci do DHD ?
Přiznám se, že nejsem zase nějaký odborník a rád si nechám poradit. :roll:

Uživatelský avatar
pepe
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 115
Registrován: úte zář 14, 2010 15:01
Zařízení: iPhone 6 64GB, Blackberry 9900
Bydliště: Hradec Králové

Desire HD - navigace

Příspěvek od pepe » čtv bře 31, 2011 13:24

Ahoj, já používam Copilot live a jsem naprosto spokojen. Jinak u někoho jsem iGo viděl, ale netuším, kde ho koupit... Jinak co jsem tak četl, s Ndrive taky neuděláš chybu. Nedávno vydali nové mapové podklady, takže o aktuálnost se bát nemusíš :wink:

Uživatelský avatar
datel
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: pát dub 16, 2010 5:08
Zařízení: Samsung Galaxy NOTE II
Bydliště: Olomouc
Kontaktovat uživatele:

Desire HD - navigace

Příspěvek od datel » pát dub 01, 2011 15:59

Borci, myslíte že v DHD nejdou vymazat předinstalované mapy Route 66 ? Zbytečně zabírají několik desítek nebo stovek MB ... Jinak ten Navigon, jak jsem psal výše, tak ten teda nic moc v praxi ... Kdesi v ukázkách na netu jsem viděl Sygic Aura no a vypadá dobře a zajímavě ... Jenom kdo ty mapy má pořád kupovat abych je mohl vyzkoušet a zjistit jak to funguje a hlavně vypadá. Pak zjistím, že mě to vlastně nevyhovuje a prachy v pr.... :roll: Nedá se to někde stáhnout na vyzkoušení ? :wink:

Uživatelský avatar
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 175
Registrován: stř led 30, 2008 0:56
Zařízení: HTC Desire HD

Re: Desire HD - navigace

Příspěvek od strojvudce » pát dub 01, 2011 22:29

Sygic Aura je na Marketu. Je to trial, plně funkční.

Uživatelský avatar
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Příspěvky: 569
Registrován: pon pro 31, 2007 14:00
Zařízení: SGN
Bydliště: Praha

Desire HD - navigace

Příspěvek od Luboš Klicpouch » pát dub 01, 2011 23:26

datel píše:Borci, myslíte že v DHD nejdou vymazat předinstalované mapy Route 66 ?
Můžeš ze základní karty odstranit mapové podklady, ty mají dost MB, ale aplikaci nesmažeš, pokud nemáš ROOT.

bendys
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: čtv lis 18, 2010 13:10
Zařízení: SE p900,SE G900,thc dhd,iphone 4
Bydliště: Vysočina

Desire HD - navigace

Příspěvek od bendys » sob dub 02, 2011 16:37

ahoj poslední dobou mi Sygic Aura nemůže nebo dlouho hledá gps satelity, třeba jedu všechno ok a pak v praze najednou vypadne na 20 minut než to zas chytí?poradí někdo?

Agitazione
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: čtv kvě 27, 2010 16:29
Zařízení: htc desire HD
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Desire HD - navigace

Příspěvek od Agitazione » stř dub 06, 2011 21:13

to bendys: A máš během navigování zapnuté stahování přes síť a v umístění zapnuté zaměření přes bezdrátové sítě?..

Uživatelský avatar
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 175
Registrován: stř led 30, 2008 0:56
Zařízení: HTC Desire HD

Re: Desire HD - navigace

Příspěvek od strojvudce » čtv dub 07, 2011 7:48

bendy: Tak mi to dělá přesně to samé. Řekl bych od poslední aktualizace, cca před pár dny.

bendys
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: čtv lis 18, 2010 13:10
Zařízení: SE p900,SE G900,thc dhd,iphone 4
Bydliště: Vysočina

Desire HD - navigace

Příspěvek od bendys » sob dub 09, 2011 8:44

jojo to mám, jak sít tak zaměření přes bezdrátové sítě.., no přeinstaloval jsem ji a o 100% lepší...

ladys80
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: stř pro 07, 2011 17:04
Zařízení: HTC Desire HD

Desire HD - navigace

Příspěvek od ladys80 » pát pro 09, 2011 18:29

Zkousim instalovat Sygic Mobile Maps 2010 a hnedka po zapnuti navigace to po me chce zjisteni polohy, dal jsem samozrejme vyhledavani GPS, ale uz je to asi 10min a stale nic.

To trva tak dlouho prvni fixace nebo je pes zakopanej nekde jinde ?

dik za info

Iceman111
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: pon úno 01, 2010 11:44
Zařízení: Sony Xperia L

Desire HD - navigace

Příspěvek od Iceman111 » pát pro 09, 2011 19:03

Udelalo mi to z upgrade 2.2 na 2.3 a vcera jsem delal na 2.3.5 a zas to nejede. Chce to reinstal.

Vacclaf
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 143
Registrován: čtv pro 09, 2010 15:44
Zařízení: HTC DHD

Desire HD - navigace

Příspěvek od Vacclaf » pát pro 09, 2011 21:49

Kdysi před několika měsíci jsem měl ten samý problém, fix GPS. Přesunul jsem se z místa bydliště na jiné místo bez použití GPS navigace a pak, když jsem chtěl po Mapách zjistit, kde jsem (ulice ve městě), tak to do 2minut nenašlo signál a déle jsem a to neměl nervy. Ten stejný den jsem to v daném městě skoušel vícekrát na jiných místech a stále nic. Zavolal jsem do HTC a nevěděli nic. V SunnysoftU mi jeden člověk řekl, že to je aGPS senzorem, že asi doposud nestáhl z internetu lokaci daného místa a proto mu to trvá.
Nicméně druhý den jsem měl fix do 5s. A to v budově pod plechovou střechou!
Nyní, když flashnu novou ROM, je situace podobná, ovšem né tak drastická. První fix proběhne do 30s a další do 5s.
Takže bych asi netvrdil, že to chce reinstal, ale počkat, až si aGPS senzor stáhne data.
Možná se pletu, jsem jen člověk, ale jak jsem nakoupil, tak prodávám. :wink:

Uživatelský avatar
Lestr
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 125
Registrován: pon úno 22, 2010 10:21
Zařízení: HTC DESIRE HD - od 24.7.2011

Desire HD - navigace

Příspěvek od Lestr » sob pro 10, 2011 1:51

Chci zainvestovat a pořídit navigaci. Vyzkoušel jsem prednainstalovanou, pak Route 66 . Z diskusí jsem vyčetl trojici nej - Copilot , NAvigon a Sygic Aura . Která je fakt nej ??? Osobně se mi líbí Navigon ale nemám vyzkoušeno......

Iceman111
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: pon úno 01, 2010 11:44
Zařízení: Sony Xperia L

Desire HD - navigace

Příspěvek od Iceman111 » sob pro 10, 2011 3:14

Ja osobne pouzivam sygic aura a spokojenost, samozdrejme 100 lidí- 100 chutí takze kazdy pochvali neco jineho. Budes muset asi vyzkouset co ti bude vyhovovat nejvice.

Koleduješ si o ban!
Warez tady nevedem. Koumes

prcko
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 110
Registrován: pon pro 14, 2009 10:02
Zařízení: Lumia 920, 520

Re: Desire HD - navigace

Příspěvek od prcko » sob pro 10, 2011 5:13

No warez je jedna z moznosti ale potom nemozes nadavat ze ti to nefunguje :grin: co sa tyka mna mam kupeny navigon a som spokojny

Vacclaf
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 143
Registrován: čtv pro 09, 2010 15:44
Zařízení: HTC DHD

Desire HD - navigace

Příspěvek od Vacclaf » sob pro 10, 2011 6:24

Na iGo nedám dopustit. Mapy stejné jak u kohokoli, takže jde jen o grafické zpracování. iGo je jednoduchá a přehledná. Kdyby udělal navigaci pro Android MapFactor, neváhám ani vteřinu.

Odpovědět

Zpět na „HTC Desire HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů