Občas potřebuji připojit notebook přes datové služby telefonu (tam, kde je nedosažitelná wifina). Přes USB kabel je to v pohodě, stačí propojit a v Note povolit sdílení internetu.
Ovšem tahat sebou pořád kabel + manipulovat s ním...byl jsem zvyklý z nokie připojit se přes BT.
Nicméně jsem narazil hned na začátku. Po spárování notebook (W7 HP 64bit) nenašel všechny ovladače (byl připojený k wifi, na net mohl) a odmítlo mi to jednu položku z BT zařízení naistalovat (ostatní 4 v pohodě). Nevím, jestli je to právě to, které k připojení potřebuju.
Když notebook s Notem přes BT propojím, vidím jenom služby pro přenos zvuku a souborů. U nokie jsem viděl i BT modem, který šel normálně vytáčet.
Tož nevím co dělám špatně. Poradíte někdo, prosím?
Alex
Připojení přes BT?
-
xtonda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7
Připojení přes BT?
Nemám přímo Note, ale podpora profilů a poskytovaných služeb v Bluetooth je u Androidu stále tristní, DUN ani PAN službu to neumí (věc naprosto běžná například u hloupých Sony Ericssonů na platformách A100 a A200 mnoho let).
WiFi tethering naštěstí funguje velice dobře, takže používám ten. Kdybys trval na Bluetooth, tak v marketu jsou nějaké aplikace, které se to snaží řešit, ovšem nevím jak moc dobře.
WiFi tethering naštěstí funguje velice dobře, takže používám ten. Kdybys trval na Bluetooth, tak v marketu jsou nějaké aplikace, které se to snaží řešit, ovšem nevím jak moc dobře.