Na základě stížností(oprávněných) o řešní různých věcí v hlavním tématu zakládám nový. Chci se zeptat jestli nevíte někdo jak, jestli to vůbec jde u Nota potlačit zvuk upozornění během hovoru. Když telefonuju a do toho mě přijde nový email nebo zpráva, je to dost nepříjemný zvuk do ucha. Vím že by to vyřešilo nějaký míň hlasitý nebo výrazný upozornění, ale já se pohybuju v hlučným prostředí a potřebuju aby mě telefon dělal co největší kravál když se hlásí o pozornost.
Jo a taky pokud máte někdo tip na nějakej zajímavej a originální zvuk pro sms upozornění tak sem s ním.
Vím že třeba na Zedge je jich plno, ale kdo se má těma kolikrát nicneříkajícíma názvama prokousávat.
Ted momntálně používám zvuk ze Simpsnu, Nelsonovo : haha
Zvonění, zvuky.
Zvonění, zvuky.
No v nastavení - volat je upozornění na čekající hovor a když jsem to odškrtnul tak už mi to hlasité upozornění neprovádělo.
Zvuků je kupa, požívám vysokofrekvenční pískání, vím o co jde a lidem to celkem dost vadí a k tomu neví odkud to jde
Zvuků je kupa, požívám vysokofrekvenční pískání, vím o co jde a lidem to celkem dost vadí a k tomu neví odkud to jde
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Zvonění, zvuky.
Jestli jsem risa1978 pochopil dobře, jde mu o potlačení(ztišení) upozornění příliš hlasitého zvuku, ne o úplné vypnutí. Koukal jsem manželce do nastavení a nic, co by tuto možnost umožnilo nenašel. Co se zvuku týká, tak při příjmu SMS u mě dlouhodobě vede nokia tón.
Zvonění, zvuky.
Jo tak, pokud jde o ztišení zvuku upozornění tak: nastavení - zvuky - hlasitost a tam si nastavuješ jednotlivé zvuky.
-
Pipa
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Zvonění, zvuky.
zase vedle :d
jde o potlaceni hlasitosti zvuku v okamžiku kdy telefonuješ a takové nastavení dle mě obecně android nenabízí, ale třeba se mýlím
jde o potlaceni hlasitosti zvuku v okamžiku kdy telefonuješ a takové nastavení dle mě obecně android nenabízí, ale třeba se mýlím
Zvonění, zvuky.
Mě trápí ten samý problém. U staré nokie (symbian) se nic nenastavovalo, prostě když jsem volal, místo standarního upozornění na zprávu to jenom tichounce píplo.
O Notesu to bohužel zařve jako kráva přímo do ucha. Chodí mi upozornění na emaily jako sms, a někdy je těch e-mailů opravdu hodně (pracovních), takže to upozornění mám docela nahlas, abych věděl, že musím kouknout do outlooku.
Nevíte někdo o nějaké aplikaci, která by tohle uměla vyřešit?
O Notesu to bohužel zařve jako kráva přímo do ucha. Chodí mi upozornění na emaily jako sms, a někdy je těch e-mailů opravdu hodně (pracovních), takže to upozornění mám docela nahlas, abych věděl, že musím kouknout do outlooku.
Nevíte někdo o nějaké aplikaci, která by tohle uměla vyřešit?
-
janiss
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Zvonění, zvuky.
nastavenia-hovor-upozornenie na hovor-nezaskrtnut upozornenia pocas hovoru. Myslim ze by to malo fungovat
Zvonění, zvuky.
To ty upozornění úplně vypne, ale to nechci (ani riso, který založil tenhle thread), chceme je jenom ztlumit.janiss wrote:nastavenia-hovor-upozornenie na hovor-nezaskrtnut upozornenia pocas hovoru. Myslim ze by to malo fungovat
-
chzdenko
- už mám dva příspěvky

- Zařízení: HTC HD 2, Samsung Galaxy Note
Zvonění, zvuky.
Zdravím Vsechny Notáky,
mám podobný problém, ktery se týká prehrávaní hudby. Kdyz mám zaplé zvuky upozornení, tak to prerusí prehrávaní upozornením. Kdyz je zvuk upozornení vypnutý tak to prerusí tichem. Oba zpusoby jsou nepríjemné, nevíte jak je vypnout úplne?.
Dekuji za kazdou radu.
mám podobný problém, ktery se týká prehrávaní hudby. Kdyz mám zaplé zvuky upozornení, tak to prerusí prehrávaní upozornením. Kdyz je zvuk upozornení vypnutý tak to prerusí tichem. Oba zpusoby jsou nepríjemné, nevíte jak je vypnout úplne?.
Dekuji za kazdou radu.