Windows Phone 7 - Otázky a odpovědi: Všeobecná diskuze
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Aha, máš pravdu. to jsem nikdy nezkoumal, jen jsem narazil na název té aplikace 
Zajímalo by mě na co je vázaná lokace marketplacu, včera jsem měl český market a dneska jsem to zapl a je tam anglický. V telefonu mám všude kromě hledání nastavenou češtinu i LiveID mám české. Nevíte někdo proč mám tedy z ničeho nic anglickej market. Díky.
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
S těma fotkama na Hotmailu mám problém - na Gmailu mám u několika kontaktů co nemaj facebook přiřazený fotky a ty po přesunu na hotmailu zmizí a nikde tam nemůžu najít jak je přidat. Poradí někdo?htcjirka wrote:Google je przni i na Androidu,bud v klidu neopravi,lepsi je prejit na Hotmail,ktery fotky neprzni.
-
elka_cz
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6S 64 GB
Existuje nejaky prehravac filmu, ktery umi externi titulky?
A nevíte, kdy a jak cca. by měl být slovník vypuštěn? Jsem ochotný dát WP ještě šanci (popřípadě s nákupem nového telefonu počkat), tedy pokud bude predikce předmětem minoritního softwarového updatuPaulos wrote:Nicméně mám dobrou zprávu, slovník se určitě chystá; dokonce byl i v první betě Manga, ale v současné době v MS prý implementují ten od Nokie, který je údajně lepší, ale musíme čekat...
-
elka_cz
- častý přispěvatel

Právě jsem objevil fail/vlastnost browseru jako prase. Navštívím nějakou stránku. Kliknu na odkaz, hodí mě to na jinou, mezitím se přepnu do jiné aplikace, např. mailu, pak se vrátím do browseru a rozhodnu se vrátit na tu stránku, ze které jsem přišel. Ale jak? Samotný browser nemá žádné ovládací prvky vpřed/zpět, takže zbývá senzorové tlačítko Zpět, jenže to udělá co? Správně. Hodí mě zpět do mailu. Kdo tohle vymýšlí, že by Balmer? "iPhone má tlačítka zpět/vpřed, my půjdeme dál. Pryč s nimi!"
-
petrmasek
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, Microsoft Surface RT
Vyzkoušel jsem popsaný způsob a při stisku zpět normálně procházim historii stránek v IE. Zaleží na tom jak se do IE vrátíte - pokud přes přepínání aplikací podržením zpět, tak se to chová jak chcete. Pokud se do browseru vrátíte jeho novým spuštěním, tak se v tu chvíli historie smaže a pouze se zachová poslední zobrazená stránka. To mi přijde ok, protože jinak by to vedlo k tomu, že spustím IE a logicky očekávam, že ho pomocí zpět hned ukončim, ale místo toho začnu procházet historii stránek z předchozího brouzdání.elka_cz wrote: pak se vrátím do browseru a rozhodnu se vrátit na tu stránku, ze které jsem přišel
-
elka_cz
- častý přispěvatel

...což je IMHO nedomyšlenost, ale samozřejmě, že chápu, že to mnozí spokojení uživatelé systému Windows Phone budou uvádět jako dobrou vlastnostPokud se do browseru vrátíte jeho novým spuštěním, tak se v tu chvíli historie smaže a pouze se zachová poslední zobrazená stránka
-
Vlasta W.
- smartstar

Tak prostě multitasking na WP7 funguje a ti uživatelé, kteří ho využívají, to ví.
Dá se to obejít tak, že si v prohlížeči vytvoříš v oblíbených odkazy na javascriptové funkce: http://www.liveside.net/2011/10/21/tip- ... phone-7-5/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zpět je javascript:history.back()
Dá se to obejít tak, že si v prohlížeči vytvoříš v oblíbených odkazy na javascriptové funkce: http://www.liveside.net/2011/10/21/tip- ... phone-7-5/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zpět je javascript:history.back()
-
elka_cz
- častý přispěvatel

To, že takhle tzv. "multitasking" funguje ale neomlouvá absenci tlačítek zpět a vpřed v prohlížeči. A obchůzka způsobem "javascriptoví zástupci" - to už tady bylo v dobách iOS a jedné z jeho prvních verzí
naivně si myslím, že WP je modernější a pokročilejší systém (alespoň nejmenovaný blogger to do nás tlačí horem spodem 
-
Vlasta W.
- smartstar

To je pravda. Microsoft při vývoji Manga naznal, že tlačítka využívá minimum lidí a žádoucí je minimum chrome a maximum místa pro informace, tak funkce odebral a třeba schoval i tlačítko pro taby.
-
elka_cz
- častý přispěvatel

...což byl mimochodem taky "výborný" nápad.schoval i tlačítko pro taby.
-
ripper4147
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: Samsun Omnia 7
Zdravim,měl bych pár otázek,mám tento system krátce a zajímalo by mě zda je nějakej ekvalizer,nebo jestli lze nějak nastavit ekvalizer v telefonu,dále se mi samo prevedlo že v menu (kdyz jakoby prstem přejedu do strany) mam aplikace uspořádané podle názvu a vždy nadtim písmeno ,což se mi esteticky moc nelíbí
dále sem viděl na youtube že pri přehrávání hudby je na pozadí obrazek alba,nebo proste nějakej obrázek, já tam mám jen černo ,děkuju moc za odpovědi 
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ty pismena v aplikacich se objevi samy,po prekroceni urciteho limutu nainstalovanych aplikaci,zbavis se toho jedine zmensenim poctu nainstalovanych aplikaci,jinak zatim ne..
Equalizer maji predistalovany napr HTC zarizeni,ostatni vyrobci ne,takze zatim smula.
Equalizer maji predistalovany napr HTC zarizeni,ostatni vyrobci ne,takze zatim smula.
-
Vlasta W.
- smartstar

Písmena se objeví, pokud máš v seznamu apliakcí 40+ položek.
Při přehrávání alba je na pozadí obrázek interpreta (ne alba!). Ten se tahá ze Zune Marketplace, což ti ale půjde jenom pokud máš Live ID ve státě, kde jde nakupovat hudbu z Marketplace.
Při přehrávání alba je na pozadí obrázek interpreta (ne alba!). Ten se tahá ze Zune Marketplace, což ti ale půjde jenom pokud máš Live ID ve státě, kde jde nakupovat hudbu z Marketplace.
-
ripper4147
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: Samsun Omnia 7
Ahá, tak bohužel asi nic, dik moc za odpověd 
Zdravím,
Můžu se zeptat dá se WP nějak odemnout aby se mohli stahovat zdarma aplikace a hry ? Tak jako je např. JailBreak na iOS ? Díky
EDIT: Proč se ptáš ve více vláknech? Vlasta
Můžu se zeptat dá se WP nějak odemnout aby se mohli stahovat zdarma aplikace a hry ? Tak jako je např. JailBreak na iOS ? Díky
EDIT: Proč se ptáš ve více vláknech? Vlasta
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Pouzij tlacitko hledat,navodu je nescetne.
To je sice fajn že je tu plno návodů, ale většina je odborných, a já jako začátečník, například nerozumim některým zkratkám..
-
Vlasta W.
- smartstar

Že ty jsi pořád nečetl první příspěvek tohoto vlákna?