Samsung Galaxy Note - zkušenosti, postřehy...
- kome
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk
Poměrně často používám Note po tmě, vyřizuji takhle celkem dost pošty a tohle se mi nestává, ale mam vypnutou tu ficuru na analizovani obrazu a setreni baterie a jas na auto.
-
white chameleon
- nováček

- Zařízení: samsung galaxy note
to video by potešilo aj mňa. keby bolo...marcelkorv wrote:Ikona aplikace opravdu měnit nejde, ostatní se mění takto, natočil jsem video http://www.youtube.com/watch?v=CiAK15zQ ... ata_player" onclick="window.open(this.href);return false;
dík
-
marcelkorv
- přispěvatel

- Zařízení: iPad3
Promiň, já to dnes smazal a neuvědomil si to, tak jsem to natočil znovu http://www.youtube.com/watch?v=w0y7jfzP ... ata_player" onclick="window.open(this.href);return false;
-
white chameleon
- nováček

- Zařízení: samsung galaxy note
Och ake jednoduche 
Este raz dik
Este raz dik
Dala by se prosim sehnat verze firmwaru pro CR nebo ta od Vodafonu?
- HanysR
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Re: Samsung Galaxy Note - zkušenosti, postřehy...
Dnes jsem nainstaloval ADW Ex co vyšel asi dva dny zpět a chová se na Note báječně. Velice rychlý, nyní asi nej Launcher. VTL byl ale taky špica
-
xtonda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7
A navíc je ADWLauncher EX dneska za 10 centů
-
KarelMlha
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 640 xl lte, note 4
Synchronizuji Note s exchange, konkrétně Offis 365. Synchronizace emailu, kalendáře a kontaktů je bez problému. Problém je s úkoly. Nechtějí se vzájemně synchronizovat. Je problém s jejich přenosem z Web Apps do telefonu i opačně. Nemáte někdo podobný problém, nebo přímo řešení ?
Tak jsem zkusil program na synchronizaci exchange touchdown. tam problém s úkoly není, ale má zcela vlastní prostředí, včetně kalendáře. Chtěl bych zůstat u původního, uvidím.
Tak jsem zkusil program na synchronizaci exchange touchdown. tam problém s úkoly není, ale má zcela vlastní prostředí, včetně kalendáře. Chtěl bych zůstat u původního, uvidím.
Pánové malý dotaz, jakou máte prodlevu mezi stiskem tlačítka a rozsvicenim displeje? Já mám něco mezi dvěma a třema vterinama , evidentně daň za malou spotřebu při sleep módu. Mám provedenou aktualizací....
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Re: Samsung Galaxy Note - zkušenosti, postřehy...
Ano, ta prodleva tam bohužel je.
-
popa81
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 4, iP6+ 64gb
tady je porovnani na serveru engadget Note vs Streak
http://www.engadget.com/photos/samsung- ... 5/#4669030
http://www.engadget.com/photos/samsung- ... 5/#4669030
Tu prodlevu jsem řešil už před pár měsíci na SGSII a je to prostě verzí androidu, která zapíná ten sleep mode a proto se později budí. Řeší to prográmek WakeTimer, ale pochopitelně se to pak projeví na baterii, sice ne nějak výrazně, ale určité procento si vezme.
Přesně tohle mi bylo řečeno u samsungu (systém je nastaven tak, že při sleep módu jede telefon na úplné minimum), také mi doporučili aplikaci (teď nevím jak se jmenuje). Jenže v tu chvíli příjdeš o zmiňovanou výdrž ve sleep modu, takže jsem řekl, že překousnu ty dvě vteřiny které vykompenzuje průměrně třídenní výdrž 
Jak dosahuješ 3 dny výdrže?
Jas auto, data přes wi-fi (když je potřebuji). Profil sytosti barev na normal, GPS a pod. neaktivní. Osvětlení displeje 30s. Denně cca 20SMS, dohromady tak 40min hovoru 50% přes handsfree 50% klasika, a tak 10-20min denně na netu (občas nějaká ta hra, Asphalt 6 tak jsem s výdrží na dvou dnech)
teď jsem na 1d23h a jsem na 48%.
teď jsem na 1d23h a jsem na 48%.
- chuckymichal
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 3 Black Jet
tak ja som dosiahol max.36 hodín pri non stop zapnutej synchronizácií 3účty , stále zapnuté 3G, sem tam internet, cca.25 min hovoru a 20 mailov. + cca 20min hra. Tak asi tak... Viac už asi nevydrží 
Hmm je fakt, že já mám vše kromě bluetoth zaplé. Zkusím to poštelovat a uvidíme. Dík za tip
No, vydrží cca 6-8 dní při sleep modu a sem tam hovor + sms.chuckymichal wrote:tak ja som dosiahol max.36 hodín pri non stop zapnutej synchronizácií 3účty , stále zapnuté 3G, sem tam internet, cca.25 min hovoru a 20 mailov. + cca 20min hra. Tak asi tak... Viac už asi nevydrží
ciao lidi, tak jsem sehnal GN u mironetu, nalakali na 10% slevu, ovsem jsou to zlodeji, meni cenu skoro kazdy den, a pak se vymlouvaji. fakt trapna firma.
nicmene se chci zeptat na dve veci.
1. problem je klasicky s voice talk. sam se zapina a to az tak ze se neda na telefonu delat nic jineho, nakonec hard reset, zatim drzi, ale neodvazuji se kepnout na ikonu hlasoveho ovladani. prochazel jsem fora, pry je to celkem klasicky problem, navic vligio se samsungem jaksi zapomeli ze by to chteli lidi i uplne vypnout, takze se nejaky update planuje, ale nikdo nevi kdy. planuji rootnout a aplikaci zrazit ci prejmenovat na bak a uvidim. mate to nekdo podobne? nejake lepsi reseni?
2 vec, pri nabijeni nekde nad 95% zacne furt telefon pipat warning zvuk ze se telefon nabiji ale zase se jakoby od nabijeni odpoji, s nejaymi intervaly to dela kazdych 5 minut. je jedno jestli nabijeni ze site nebo pres usb a pc.pokud chci mit klid, musim vypnout foun a nechat ho dobit vypnuty.
nemate s tim nekdo zkusenost?
az na tyto dve veci (jsou celkem otravne, hlavne ten voice talk) zatim nadseni.
nicmene se chci zeptat na dve veci.
1. problem je klasicky s voice talk. sam se zapina a to az tak ze se neda na telefonu delat nic jineho, nakonec hard reset, zatim drzi, ale neodvazuji se kepnout na ikonu hlasoveho ovladani. prochazel jsem fora, pry je to celkem klasicky problem, navic vligio se samsungem jaksi zapomeli ze by to chteli lidi i uplne vypnout, takze se nejaky update planuje, ale nikdo nevi kdy. planuji rootnout a aplikaci zrazit ci prejmenovat na bak a uvidim. mate to nekdo podobne? nejake lepsi reseni?
2 vec, pri nabijeni nekde nad 95% zacne furt telefon pipat warning zvuk ze se telefon nabiji ale zase se jakoby od nabijeni odpoji, s nejaymi intervaly to dela kazdych 5 minut. je jedno jestli nabijeni ze site nebo pres usb a pc.pokud chci mit klid, musim vypnout foun a nechat ho dobit vypnuty.
nemate s tim nekdo zkusenost?
az na tyto dve veci (jsou celkem otravne, hlavne ten voice talk) zatim nadseni.
-
xtonda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7
Jo, já mám taky do 15.12. "speciální" 10% slevu u Mironetu. Jenže slevy nelze kumulovat a Note je u nich už jakože zlevněný z 16 799 na 15 190, což je 9,58%, tak se 10% sleva v podstatě neuplatní. To už je lepší nabídka u Vodafone, tam když si vezmete minimální plnění 477 a splníte ho aktivací Připojení na stálo se závazkem na rok, tak dostanete Note za 10 777.