DESIRE S a systém 2.3.5 problém

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
Post Reply
HrdinaJan
nováček
nováček
Zařízení: HTC DESIRE S

Post by HrdinaJan »

Zdravím všechny,

Předevčírem mi telefon nabídl upgrade na 2.3.5. Řekl jsem si proč ne. Upgrade proběhl OK. Pak jsem si ale chtěl stáhnout všechny potřebné aplikace z Marketu a tam se objevil problém. Nemohl jsem se přihlásit na google účet a potažmo do marketu. Prostě hláška o "nedostatečně kvalitním spojení" nebo tak něco. Když jsem zkusil telefon připojit k PC a mít ho připojenej přes "normální internet", tak všechno běží OK. Jakmile se ale odpojím a zkusím to zase přes operátora tak ani ťuk. Internet ale funguje OK. Všechno co je nějak spojené s google účtem nefunguje. Hard reset jsem zkoušel asi 3x, ale stejnej výsledek.

Volal jsem na podporu HTC. Ač byly obě slečny příjemné a snažily se mi poradit tak neuspěly. Teď mi zbývá telefon poslat kamsi do servisu a požádat u downgrade zase na 2.3.3

Ještě než to udělám, tak bych chtěl poprosit zdejší přispěvovatele, jestli nemají nějakou radu. Dík moc.

H.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Udelal jsi po upgradu HR?
HrdinaJan
nováček
nováček

Post by HrdinaJan »

Jojo, pro jistotu nekolokrát, píšu to už vejš. :) Ale stále žádnej lepší výsledek.

Dneska jsem zjistil, že neběhaj ani mapy a potažmo navigace. Mám z telefonu "nokii za 2000,-" :(
koumes
moderátor
moderátor
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom

Post by koumes »

To je divne,jaka to byla rom a odkud stazena?Z htc dev nebo pouze aktualizace ze systemu smartu?Jakou mas verzi radia?
HrdinaJan
nováček
nováček

Post by HrdinaJan »

Já tomu zase tak nerozumím, ale telefon sám mi nabídl aktualizaci na 2.3.5. a i po HR tam už zbejvá jen 2.3.5. Mně samotnýho by to nenapadlo si shánět nějakou novější verzi. Verzi radia nevím kde zjistit.
Post Reply

Return to “HTC telefony”