Dell Venue Pro

Další telefony se systémem Windows Phone
Paulos
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB

Dell Venue Pro

Post by Paulos »

nofu wrote:Škoda, doufal jsem alespoň ve skryté wifi sítě. Ale zas potěšilo, že se update dostal i tenhle telefon, předpokládal sem, že update spíše nebude.
DVP snad má skryté Wifi sítě, ne? V nastavení Wifi se přes tlačítko Upřesnit dostaneš k seznamu uložených SSID a tlačítkem + přidáš novou skrytou síť.
nofu
smartguru
smartguru
Zařízení: Dell Venue Pro

Dell Venue Pro

Post by nofu »

Tlačítko + není (alespoň u mě).
DenyKr
nováček
nováček
Zařízení: Dell Venue Pro 16GB

Dell Venue Pro

Post by DenyKr »

Ahoj,
dnes mi z ničeho nic přestal fungovat mobilní internet - předchozí dny normálně fungoval (mám O2 mobilní internet), ale dnes, nejsem-li na wifi, internet zkrátka nefunguje - nechápu, proč.. APN tam nebyla, tak jsem APN přidal s tím, že jsem nastavil jediný parametr (APN: internet) - aspoň takto se to nastavuje u HTC s WM7 (neb na podpoře "nečekaně" Dell Venue Pro není). Samozřejmě mám mobilní data povolena...
Neví někdo, čím je to způsobeno a jak to opravit? Sám jsem zkoušel vše, co jsem našel na internetu (moc toho pro tento telefon není), ale nic nefunguje..
Předem všem díky za odpověď.
Paulos
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB

Dell Venue Pro

Post by Paulos »

Zkontroluj si u O2, zda máš aktivní datové připojení (nějaký mamlas ho mohl zrušit), popřípadě rovnou zavolej na infolinku a požaduj technika, který by se na to mohl podívat. Pokud to až do teď fungovalo a nic zvláštního jsi nedělal, tak by to mělo jít i nadále.
DenyKr
nováček
nováček

Dell Venue Pro

Post by DenyKr »

Tak jsem tam tedy volal a od včerejšího odpoledne byl prý zaslán požadavek na zrušení datových služeb - nechtěl jsem tam volat zbytečně, neb jsem nevěděl, zda se podobná chyba třeba u WP7 neobjevuje.. Potíž je, že mám služební číslo, čili teď musím vyřešit v práci, proč k tomu došlo - neb jinak oficiálně bychom přístup k internetu mít měli..
Každopádně děkuji ;-)
DenyKr
nováček
nováček

Dell Venue Pro

Post by DenyKr »

Jinak má-li někdo zájem, můžete si přečíst recenzi, kterou jsem v rychlosti splácal na Mobilmanii:
http://www.mobilmania.cz/uzivatelske-re ... eview=2327" onclick="window.open(this.href);return false;
8-)
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Dell Venue Pro

Post by htcjirka »

Drahe placene aplikace jako minus??Drahe?Kupoval jsem aplikace na Android,kupuju i na WP7 a nezda se me WP7 drazsi,i ta nejdrazsi polozka jako Navigon me vysla u WP7 na stejne penize jako u jinych platforem Adroid apod..Vetsina ostatnich veci je od 20Kc do 100Kc.
DenyKr
nováček
nováček

Dell Venue Pro

Post by DenyKr »

Bohužel ano..
Za aplikace jsem na WP7 dal za těch pár dní asi 500Kč (ano, uznávám, že asi 200Kč z toho byly hry, které všude stojí stejně). Je sice pěkné, že položky stojí většinou kolem 20Kč, nicméně jsem nucen kupovat i takové prkotiny, jako stopky, které jsou v Androidu standardem. Navíc u Androidu není výjimkou nalézt identické (či velmi podobné) aplikace, přičemž jedna je placená a druhá je zcela zdarma - v případě Androidu je aplikací tolik, že jsem se nikdy, ani po cca. 2 hodinách hledání, nedostal na konec. WP7 jich má v nabídce stále mnohem méně a tak jsem narazil asi pouze na 1 aplikaci, která byla téměř shodná, avšak nebyla placená, ale byla zdarma.
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720

Dell Venue Pro

Post by Vlasta W. »

Spíš bych řekl, že jsi špatně hledal. Na spoustu činností existují bezplatné aplikace, spousta aplikací má free verze nebo trialy plně fuinkční, ale sponzorované reklamou. Když se podívám na svůj telefon, vím, že ho využívám intenzivně a přitom tu mám:

Neplacené: Adobe Reader, Connected Media, Czech Transport, CHMI Meteoradar, Dopravní info, eBay, Facebook, Forward Contact, Google search, iDoklad, iRadio, Mapy.cz, MobileTag, Network dashboard, PC Monitor, Počasí, Shazam, SMS Jízdenka, SoundHound, TimeWatcher (stopky zdarma), Vivino, Vodováha, WMM Jízdní řády,
Placené: Board Express Pro, Flowdly, Geocaching, gMaps Pro, MetroTube, moTweets Pro, Navigon, Outdoor Navigation, Radio CZ, Remote desktop, Weather Live, WikiRama, WPCentral, Zajímavá místa

Všechny aplikace uvedené kurzívou přitom mají bezplatnou verzi! ... naopak některé z neplacených mají i placenou...
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Dell Venue Pro

Post by htcjirka »

Lepsi mene aplilaci a kvalitnich,nezli hromada nekvalitnich.Ceny s Androidem jsou + - stejne,utratil jsem za aplikace stejne.Stopek mas na wp7 ve free mraky.
DenyKr
nováček
nováček

Dell Venue Pro

Post by DenyKr »

Já netvrdím, že nejsou free verze. Nicméně nesouhlasím s výrokem, že WP7 nabízí pouze "kvalitní" aplikace. Samozřejmě každému vyhovuje něco, nicméně kdyby mi např. free stopky svým zpracováním vyhovovaly, nemusel bych si kupovat ty placené. Android mi nevyhovoval a zpět se k němu vracet nechci a asi už ani nebudu, nicméně 2 věci byly kvalitní: Market a internetový prohlížeč - zde jsem si koupil Browser Plus, který je oproti IE opravdu povedený, nicméně kvalit toho androiďáckého stále nedosahuje - je pomalejší, přiblížení není tak rychlé a plynulé, po kliknutí na formulář (např. přihlašování) mi kolikrát na některých stránkách ani nepřiblíží okno a hlavně mně neskutečně prudí, že nenabízí správce hesel - to je věc, která mi opravdu hodně chybí (kdyby si to aspoň pamatovalo poslední použité uživatelské jméno...).
PS: SoundHound je perfektní aplikace, kterou DVP chytá lépe, než Desire - nepochopím tu přesnost, 98% skladeb opravdu najde - klobouk dolů.. 8-)
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Dell Venue Pro

Post by htcjirka »

Ja netvrdil ze na WP7 jsou kvalitnejsi aplikace,to byl vseobecny vyrok ze to ze na danou platformu je mraky aplikaci neznamena ze jsou kvalitni napric vsemi OS.Sound Hound na WP7 je vynikajici,to souhlas.
jenousek77
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Dell venue pro 8gb

Dell Venue Pro

Post by jenousek77 »

Ahoj lidi prosím Vás vlastní někdo dvp??? potřebuji pomoct s pár věcmi...dnes jsem si ho koupil a netuším jak dostat kontakty do telefonu při zapnutí mi to nic nenabídlo jako u ostatních mobilů dále bluetooth v dvp nedokáže spojit druhým mobilem? asi to spojí jen s pc co? poraďte prosím jsme z něj marný :D
nofu
smartguru
smartguru

Dell Venue Pro

Post by nofu »

Kontakty by mohlo jít naimportovat ze SIMky - Settings >> Aplications >> People a tam je tlačítko import SIM contacts. Mně to ale nefungovalo, takže jsem je ve starém telofu sesynchronizoval s T-mobile zálohou kontaktů, tam vyexportoval XML, to jsem importoval do Hotmail kontaktů a pak sesynchronizoval s telefonem.

Bluetooth je určen pouze k připojení Handsfree, s PC ani jiným telefonem se nespojí.
Pavel Štrobl
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 920 Cyan, Sony VAIO Duo 11
Location: Planeta Země, Kontinent Evropa, Stát ČR, Město Roudnice nad Labem

Dell Venue Pro

Post by Pavel Štrobl »

Osobně bych uvítal kdyby šlo posílat soubory mezi telefony Windows Phone 7, třeba fotky, videa, hudba a spojení přes BT s PC. Já sice ani jednu věc nepotřebuji, ale uvítal bych je.
DenyKr
nováček
nováček

Dell Venue Pro

Post by DenyKr »

WP7 jsem si hodně oblíbil, je jednoduchý, funkční, opravdu systém pro práci i zábavu.. Jak jsem však již psal, mimo tohoto nedostatku (který bych ale nevyužil ani já) mi hodně chybí možnost vlastního vyzvánění na SMS a mail (mimochodem, opravdu nejde nějak zasáhnout do registrů a změnit to?) a ovládání hlasitosti - viz. dříve (nevím, zda to neumí jen DVP, nebo celý systém WM7). Prohlížeč rovněž nepatří k tomu nejlepšímu, co jsem kdy viděl, ale budiž, to už jsou maličkosti..
kaon
přispěvatel
přispěvatel

Dell Venue Pro

Post by kaon »

Neviem co presne ti nevyhovuje na prehliadaci ale mozes skusit aj nejake alternativne... spracovanim mne najviac vyhovuje BaiduBrowser ale nejake tie svoje muchy ma ..
pory
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Dell Venue Pro 8Gb, HTC HD2 WP7, Apple iPad 2 3G

Dell Venue Pro

Post by pory »

Zdravím,
Dnes jsem si koupil nový DVP. Zajímalo by mě, zda je v současné době nějaká možnost jak zařízení odemknout (pro možnost úpravy registrů, instalace homebrew aplikací apod.). V současnosti mám verzi systému 7720, Zune mi nabízí aktualizaci na verzi 7740 ale tu jsem zatím neinstaloval. Prohledával jsem XDA i toto fórum, ale nic jsem nezjistil.

Děkuji za odpověď
nofu
smartguru
smartguru

Dell Venue Pro

Post by nofu »

Odemknout ho lze buď oficiální cestou, studenskej developerskej účet je zdarma (nainstaluješ max 3 homebrew aplikace), jinak 99$(10 aplikací) nebo ChevronLabs za 10$ (10 aplikací).

Pokud je mi známo, editor registrů pro DVP není.
DenyKr
nováček
nováček

Dell Venue Pro

Post by DenyKr »

kaon wrote:Neviem co presne ti nevyhovuje na prehliadaci ale mozes skusit aj nejake alternativne... spracovanim mne najviac vyhovuje BaiduBrowser ale nejake tie svoje muchy ma ..
No, mám sice Browser+, který je lepší než IE, nicméně nic to nemění na tom, že je prohlížeč dost pomalý, při opětovném načtení má sice spuštěnou poslední stránku, nicméně s komentářem "stránku nelze zobrazit" a zavření stránky a opětovné psaní adresy je proto nezbytné.. Kolikrát má problém s diakritikou, nevyhovuje mi nemožnost nastavení domácí stránky, no a nakonec mně vyloženě prudí nemožnost uložení hesel, popř. že si není schopen ani zapamatovat poslední vyplněné jméno v přihlašovacích formulářích.. Jak jsem psal - WP7 mi vyhovuje a to mnohem více, než Android, nicméně některými detaily (vč. toho prohlížeče) je oproti Androidu docela zaostalý..
Post Reply

Return to “Ostatní zařízení”