No přátelé, budete se divit, ale já se divím

Kupoval jsem laciná pouzdra (do 12 dolarů) na Treo 650, Nokii N810. Nokii E71, Kindle 3 i Archos 7 a všechna vždy seděla a byla absolutně v pohodě. Výhodou byla možnost koupit si za půl roku jiné či ještě jednou to samé. Na Streaka se mi to zatím nepodařilo, ale je to pro mě přístroj na celodenní používání, takže mě to ani moc nevadí, zbavovat se ho nehodlám. Prostě si ho poškrábám a dříve nebo později rozbiju sám (pochopitelně radši později). Bohužel jsem si na Streaka tak zvykl, že momentálně nevím, co bych si místo něj koupil, takže se ještě budu snažit něco nějaké pouzdro na něj najít. Nemusí to být až tak laciné, cena do 20$ včetně poštovného by mi vyhovovala. Máte-li někdo nějaký link na odzkoušené pouzdro, napište jej.
(Mimochodem ta alternativa by asi bylo nějaké HTC, ale fakt budu radši, když mi ještě tak rok vydrží Streak

- ten velký displej je návykovka a Streak byl asi nejlepší náhradou za moji Nokii N810, která už morálně nestačí - nezvládá např. procházet 500MB soubory a Angry Birds si na ni také nezahraji. A to skvělé pouzdro za 12$, co jsem si na ní koupil, je bohužel na Streaka moc krátké.)