Samsung Galaxy Note - zkušenosti, postřehy...
Pokud to není spamovani.... http://www.sgalaxy.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Přeci jen jeden úplně začátečnický dotaz: jak co nejrychleji a nejjednodušeji přetáhnu kontakty z Nokie N85 do Note (mohu klidně přes PC)? To je jediná věc, která mi brání v rychlém používání.
Alex
Alex
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
Naimportovat do Gmailu nebo Kies.
Chlapy, jak už mám chvilku note, tak začínám celkem polemizovat nad tím, zda-li jej nedojdu vyměnit za menší SII, jak jste na tom vy, stále jste unešeni jeho velikostí? Mě se líbí, je opravdu nadupaný, ale polemizuji nad jeho praktičností co do ´´běžného´´ provozu. :(
-
marcelkorv
- přispěvatel

- Zařízení: iPad3
Já jsem pořád unešen, taky jsem měl sgs2 a zkusil jsem iphone, ten mi vydržel dva týdny, iphone byl hrozný trapas a ten malý displej jsem neskousl, noteho velikosti jsem se bál, ale teď už menší nechci. S přenášením problém není vůbec a při ovládání si občas pomůžu druhou rukou, pro mně není duležitý za každou cenu ovládat vše jednou rukou, já osobně bych za sgs2 už neměnil, teprve teď vidím, jak byl ten displej hrubý.
Moc Ti děkuji za příspěvek, byl jsem majitelem DHD takže s SII nemohu porovnávat. Zatím je velikost jediné plus pro SII nemohu:-)
Dá se paměťová karta při připojení telefonu k počítači zobrazit jako disk? Samozřejmě se na ní dostanu, ale některý program ne, potřebuje písmeno disku.
No jasně...nastavení-bezdrátové sítě-Nástroje USB-připojit uložiště 
Díky, no v nabídce Bezdrátové sítě jsem to fakt nehledal :D
-
Pipa
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
v okamžiku kdy to hodíš na kabel stačí stáhnout stavovou lištu a tam máš přímo odkaz
-
magma
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Pripajam sa ako dalsi spokojny uzivatel od soboty. Nedavno som sa rozhodoval medzi HTC Sensation a Galaxy SII a vyhral to Sensation. Ked som, ale uvidel v shope Note, tak som okamzite predal Sensation a zakupil Note. Konecne telefon s poriadnym displejom na pracu 
Dnes mi prisiel aj original kryt na displej a je to uplna spicka teraz.
Zatial slape vsetko vyborne. Az na aplikaciu hovorov, ktora je priserna ak clovek robi viac ako 5 hovorov denne
Dnes mi prisiel aj original kryt na displej a je to uplna spicka teraz.
Zatial slape vsetko vyborne. Az na aplikaciu hovorov, ktora je priserna ak clovek robi viac ako 5 hovorov denne
-
Pipa
- smartguru

pouzivam dialer one
Já zase alternativu EX dialer 
-
magma
- nováček

Ja TouchPal Dialer, ale neni som uplne spokojny. Skusim hore menovane 
-
Bobanovicz
- smartguru

Re: Samsung Galaxy Note - zkušenosti, postřehy...
Jak to děláte s notifikací zmeškaného hovoru? Ani Dialer One ani Ex Dialer ji neumí vymazat z horní lišty.
-
magma
- nováček

To som akurat riesil, precitaj si popis EX Dialeru, tam je na to navod (potrebujes root).
Zdravím borci,tak jsem se stal hrdým uživatelem note,koupil jsem ho v tsbohemce a mám to taky od VDF (aspoň podle inter.prohlížče a verze 2.3.6)
První poznatky:je to fakt mašina,sice veliká a každému se nezavděčí,ale já jsem spokojen.
Co mě trápí je výdrž,vyndal jsem ho v osm z nabíječky a s pauzami jsem si s ním hrál a teď v 15 hod,mám jenom 16 procent,proto se ptám jak si nastavit system a co bloknout,aby mi neběželo na pozadí,jelikož nemám žádné zkušenosti.
Koupil jsem si na něj obal v mmshop,a přemýšlím nad silikonem,obal nechci.Jinak telefonování je ok,lidí čumí ze zvědavosti
Mohlo by se tu ještě otevřít jedno téma na programy co používáme atd
První poznatky:je to fakt mašina,sice veliká a každému se nezavděčí,ale já jsem spokojen.
Co mě trápí je výdrž,vyndal jsem ho v osm z nabíječky a s pauzami jsem si s ním hrál a teď v 15 hod,mám jenom 16 procent,proto se ptám jak si nastavit system a co bloknout,aby mi neběželo na pozadí,jelikož nemám žádné zkušenosti.
Koupil jsem si na něj obal v mmshop,a přemýšlím nad silikonem,obal nechci.Jinak telefonování je ok,lidí čumí ze zvědavosti
Mohlo by se tu ještě otevřít jedno téma na programy co používáme atd
-
Pipa
- smartguru

tak programy jsou zkratka pro android a tam je sekce aplikace a software
jinak obecně platí čím míň věcí se na obrazovce hýbe tím lépe, také je otázka kde se pohybuješ (jakej je signál), švára má barák akorát na zlomu signálu GPRS a 3G a pořád se mu to tluče a nabíhá z jednoho do druhýho a baterka hoří
jinak obecně platí čím míň věcí se na obrazovce hýbe tím lépe, také je otázka kde se pohybuješ (jakej je signál), švára má barák akorát na zlomu signálu GPRS a 3G a pořád se mu to tluče a nabíhá z jednoho do druhýho a baterka hoří
Stáhni extendet control - zapínej data, jen když je budeš potřebovat. Automatický jas, když už jsi na netu tak Ti postačí 2G, čím míň ´´hejblátek´´ na ploše, tím lépe....je toho dost, Nota můžeš vymlátit za jeden den, ale taky Ti vydrží 4-6dní. Teď jsem na 3d 14h a jsem na 45% baterky.
-
Bobanovicz
- smartguru

Re: Samsung Galaxy Note - zkušenosti, postřehy...
Aha. No já už používám DW Dialer a ten to umí bez úprav. Jen mě zajímalo jak to řešíte.magma wrote:To som akurat riesil, precitaj si popis EX Dialeru, tam je na to navod (potrebujes root).