Samsung Galaxy Note - zkušenosti, postřehy...
-
risa1978
- přispěvatel

- Zařízení: Galaxy Note
mě připadá bílá jasně bílá. docela čistoskvoucí 
Já mám bílou při přímém pohledu. Při naklonění celý displej chytá nádech do zelená. Ale to bude asi vinou vrstvy pro s-pen
- chuckymichal
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 3 Black Jet
Zdravím Vás , prosím aké máte skúsenosti s batériou... Ja som dosť nemilo prekvapený...Mám síce zapnutú stále aktualizáciu 3 účtou, živú tapetu (veterné mlyny) a s ňou aj spojenú vyhladávenie akt.polohy, trochu hrania hier, trochu internet, a batéria po 12 hod. K.O... Je to ešte horšie ako pri SGS II, a to som myslel, že batéria 2500 už niečo zvládne ďakujem za Vaše skúsenosti a postrehy... A moc tomu neverím, že častejším dobíjaním sa upravý kapacita, či? 
Dnes od 6h (100%) do 10ti zaple wifi, bluetooth a cca 30 min navigace, sežralo 20%. Od té chvíle jedu na netu přes operátora a ve 12:45 mám ještě 66% nabito
- chuckymichal
- přispěvatel

pre anawarr : dakujem... to je celkom slušné, no uvidím časom, ale ako som pozeral na baterku je vyrobená 5.11.2011 a je vyrobená v Japonsku žiadna Čína ako som mal na predošlých SGS2... uvidím budem dalej testovať
-
risa1978
- přispěvatel

ráno 6:30 sundáno z nabíječky 100%, cca 15 min čtení novinek na záchodě, 3 hovory celkem cca 15 min celkem, pár zpráv přes viber, 2x kalkulačka, 14 přijatých a přečtených mailů přes K9, 5 přes gmail, asi 5 minut ukazování fotek v galerii, wifi, 3g, bluetooth a gps zapnuto, všechny automatické synchronizace také,při cestě do práce autem nabíjení v automobilovém doku cca 10 minut, 13:00 hod baterie 89%
- kome
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk
Ja odpojil Note v 5 hodin z nabijecky ,ted mam 75% ,z toho 15minut hovoru ,par sms ,emailu ,25 minut serial ,20minut Pro Evolution Soccer. Ale včera jsem ho musel resetnout ,sezral 30% za hodinu a pul ,podle informace o baterii byl nejvetsim zroutem system Android :D. Po resetu ,ale zase v poradku
-
risa1978
- přispěvatel

Já se zeptám z trochu jiného soudku, na mém kusu sem zjistil že zadní kryt v horním rohu na té straně co je blesk nesedí uplně perfektně a má tam drobnou vůli, jako by ten zoubeček co má zacvaknou nedržel v západce a pořád vypadával. Má to někdo stejně? myslím že v tého cenové kategorii by se to stát nemělo
Já jsem odpojil z nabíječky ráno v 8.30 hod. a ted po 4 hodinách mám 90%. 7 telefonátů, 8 sms, 2x kontrola aktualizací na marketu. 2.minuty prohlížení fotek. Mám zaplé nonstop Wifi a gps. Používám ROM AntoniomistrettA XXKK9.
Vrzání krytu nepozoruji...mrknu na to na kometě
Vrzání krytu nepozoruji...mrknu na to na kometě
-
risa1978
- přispěvatel

to auron: ok, stejný čas, stejné místo?
- chuckymichal
- přispěvatel

Tú vôlu na tom kryte mám tiež, moc to neriešim, ale tiež som si to všimol. Som myslel, že som najprv nezatlačil všetky kolíčky ale nebolo to v tom. škoda vlajková lod a takáto prkotina... 
Zítra nemůžu, až v neděli. Však si napíšem. Ostatním sory za OTrisa1978 wrote:to auron: ok, stejný čas, stejné místo?
- aeon101
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Z Ultra, BB 9800
U mne zadna vule, co se tyka krytu. Vse napevno uz mesic.
Vůli v krytu nemám
- aeon101
- stálý přispěvatel

Nekdo tady par stranek dozadu avizoval pouzivani VTL Launcheru. Jen chci rict, ze jsem to otestoval a na Notasi mu davam velkou sanci vzhledem k rozliseni! Momentalne plnohodnotne nahrazuje mnou leta pouzivany LPP...diky za tip!
-
Pipa
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
vůle na krytu žádná - vše sedí perfektně
jinak k té baterce - obecně, většinu živých blbostí na pozadí nepoužívám - jsou to většinou žrouti baterky a to dost výrazný, takže doporučuju chuckymichalovi tyhle blbůstky vyházet a uvidí jak se mu výdrž zvedne
jinak k té baterce - obecně, většinu živých blbostí na pozadí nepoužívám - jsou to většinou žrouti baterky a to dost výrazný, takže doporučuju chuckymichalovi tyhle blbůstky vyházet a uvidí jak se mu výdrž zvedne
-
Pipa
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
máš tu verzi z XDA nebo tu nejnovější z marketu?aeon101 wrote:Nekdo tady par stranek dozadu avizoval pouzivani VTL Launcheru. Jen chci rict, ze jsem to otestoval a na Notasi mu davam velkou sanci vzhledem k rozliseni! Momentalne plnohodnotne nahrazuje mnou leta pouzivany LPP...diky za tip!
Chtel bych se zeptat,kdyz budu mit rootnuty tel.nabidne mi kies automaticky update firmw
aru nebo ne?
aru nebo ne?
-
risa1978
- přispěvatel

Tak dnes jsem se ptal v Sunnysoftu jak je to s tím product code VDC co jsem od nich obržel, a toto je jejich vyjádření:
Dobrý den,
I pro nás je to nová informace. Váš dotaz jsme hned začali řešit s distribucí a Samsungem, což nám zabralo nějaký čas.
Oficiální vyjádření je toto:
Distribuce přistoupila v první fázi prodeje, z logistických důvodů, k distribuci VDF verze. Jedná se o verzi, která má naprosto stejný nebrandovaný SW i HW jako verze pro volný trh. Uživatelé tedy nebudou nikterak omezeni při další aktualizaci SW. Tedy pokud vyjde nový SW pro otevřený trh/open market, tak i s touto verzí zařízení budete moci ihned stahovat. Pro plnohodnotnou českou dvouletou záruku využijete daňový doklad a kterýkoli autorizovaný servis Samsung.
Omlouváme se za nedostatečné informace, sami jsme nebyli správně informováni. Avšak verze VDF nijak neomezuje funkčnost ani jakékoliv parametry zařízení. Věříme, že Vám bude dobře sloužit.
S pozdravem
takže jestli to dobře chápu, udpate na ICS by pro nás mělo být ve stejnou dobu jako pro ostatní. Pokud tomu tak bude, potom není problém, pokud ne tak email mám uschovaný a potom se jim ozvu.
Ještě jeden dotaz: jak mám zformátovat microSD kartu, abych na ni dostal videa větší než cca 4gb. Mám spoustu mkv které Note krásně přehrává a na cestách rád mrknu. Jenže teď mě to při větším souboru píše že karta je plná, a když ji zkouším zformátovat na cokoliv jiného než fat32 tak zase píše kompl že nemůže zformátovat.
Dobrý den,
I pro nás je to nová informace. Váš dotaz jsme hned začali řešit s distribucí a Samsungem, což nám zabralo nějaký čas.
Oficiální vyjádření je toto:
Distribuce přistoupila v první fázi prodeje, z logistických důvodů, k distribuci VDF verze. Jedná se o verzi, která má naprosto stejný nebrandovaný SW i HW jako verze pro volný trh. Uživatelé tedy nebudou nikterak omezeni při další aktualizaci SW. Tedy pokud vyjde nový SW pro otevřený trh/open market, tak i s touto verzí zařízení budete moci ihned stahovat. Pro plnohodnotnou českou dvouletou záruku využijete daňový doklad a kterýkoli autorizovaný servis Samsung.
Omlouváme se za nedostatečné informace, sami jsme nebyli správně informováni. Avšak verze VDF nijak neomezuje funkčnost ani jakékoliv parametry zařízení. Věříme, že Vám bude dobře sloužit.
S pozdravem
takže jestli to dobře chápu, udpate na ICS by pro nás mělo být ve stejnou dobu jako pro ostatní. Pokud tomu tak bude, potom není problém, pokud ne tak email mám uschovaný a potom se jim ozvu.
Ještě jeden dotaz: jak mám zformátovat microSD kartu, abych na ni dostal videa větší než cca 4gb. Mám spoustu mkv které Note krásně přehrává a na cestách rád mrknu. Jenže teď mě to při větším souboru píše že karta je plná, a když ji zkouším zformátovat na cokoliv jiného než fat32 tak zase píše kompl že nemůže zformátovat.
- aeon101
- stálý přispěvatel

To Pipa: Mam verzi 1.6.5 (nez koupim novou aktualni, chtel jsem plne otestovat). Proc, je nejnovejsi nejaka problematicka?