Dell Venue Pro
Dell Venue Pro
Si říkám, jak je ta přisvětlovací dioda dimenzována, může svítit třebas 5min bez poškození? Nebo ji raději využívat jen na kratší intervaly?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Dell Venue Pro
Zalezi jakou intenzitou sviti,pri nataceni videa v seru take sviti klidne 10 minut,pokud budes natacet,ale ne plnou intenzitou,takze zalezi i na tom kdo psal programek a jakou pouzil intenzitu..
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Dell Venue Pro
Takže podle oficiálního dellovského kanálu na Twitteru to vypadá, že kompas už nebude podporován. Vedle foťáku je to další věc, na kterou se vykvákli.
Nejenže můj další telefon nebude Dell, ale s největší pravděpodobností to pro jistotu nebude už ani notebook.
Nejenže můj další telefon nebude Dell, ale s největší pravděpodobností to pro jistotu nebude už ani notebook.
-
htcjirka
- smartmaniak

Dell Venue Pro
Od Dellu bych toto opravdu necekal a navic si pak jeste verejne postezuji ze jejich zarizeni nejdou na odbyt..Nedavno se objevila zprava o budoucim spojeni Dell + Blackberry
Dell Venue Pro
JJ, s dellem to jde z kopce. Poslední tři monitory od nich stáli za starou bačkoru. Taky jsem se rozhodl, že poslední moje dell věc je DVP, naštěstí sem s ním spokojen.
Dell Venue Pro
Už potřetí se mi stalo, že se telefon z nějakého důvodu rychle vybíjí (50% baterky za noc v režimu letadlo). Stává se vám to taky? Tušíte proč to, jak tomu předejít?
-
Standa
- smartmaniak

Dell Venue Pro
To se mi neděje. Asi bych pro jistotu vyzkoušel buď postupně odinstalovávat aplikace, které by mohly běžet nebo prostě hardreset. A pokud i pak, buď pomalu začíná umírat baterka nebo půjde o hw chybu.
RE: Dell Venue Pro
Baterka je vpoho, stačí vypnout a zapnout telefon, nabít a pak zas drží normálně. Nějaká seknutá aplikace by to mohla bejt, těžko ale zjistit která, když se to stane jednou za 14 dní. Taky nemám nainstalenýho skorem nic, rozhodně nic zvláštního.
Sranda je, že se dneska na nyxu objevil stejnej dotaz, akorát u omnie7.
Sranda je, že se dneska na nyxu objevil stejnej dotaz, akorát u omnie7.
-
DenyKr
- nováček

- Zařízení: Dell Venue Pro 16GB
Dell Venue Pro
Ahoj,
včera mi přišel "nový" (2 měsíce používaný) Venue Pro. Četl jsem si článek "Než se zeptáte... aneb začátky s Windows Phone", kde jsem se dočetl, že češtinu mohu nainstalovat pouze při instalaci Manga - to tam však již nainstalované je a předchozí majitel to neudělal = telefon mám v AJ. Systém je natolik intuitivní, že se žádná hrůza neděje, nicméně v rámci pohodlnosti (a po letech i v rámci lepšího prodeje) bych tam tu češtinu rád měl. Není nějaký způsob, jak si ji tam nahrát = dodatečně, nebo udělat downgrade a novou instalaci vč. češtiny?
Předem díky všem
včera mi přišel "nový" (2 měsíce používaný) Venue Pro. Četl jsem si článek "Než se zeptáte... aneb začátky s Windows Phone", kde jsem se dočetl, že češtinu mohu nainstalovat pouze při instalaci Manga - to tam však již nainstalované je a předchozí majitel to neudělal = telefon mám v AJ. Systém je natolik intuitivní, že se žádná hrůza neděje, nicméně v rámci pohodlnosti (a po letech i v rámci lepšího prodeje) bych tam tu češtinu rád měl. Není nějaký způsob, jak si ji tam nahrát = dodatečně, nebo udělat downgrade a novou instalaci vč. češtiny?
Předem díky všem
Dell Venue Pro
Pokud je mi známo, tak češtinu do telefonu nedostaneš ani když ho koupíš s NoDo, takže ani downgrade nepomůže.
-
DenyKr
- nováček

Dell Venue Pro
Aha, já jsem čerpal z výše uvedené stránky s textem:
"Čeština v zařízení
Českou lokalizaci obsahuje poprvé verze 7.1.7720, tzv. Mango. Aktivovat ji však je třeba ještě před instalací této aktualizace. Češtinu zapnete v registrech, kde v klíči HKLM\MUI\Available vytvoříte novou hodnotu nazvanou "0405" a obsahující řetězec "Czech". Díky této hodnotě se Windows Phone 7.1.7720 Mango nainstaluje včetně české lokalizace.
Abyste mohli editovat registry, musíte nainstalovat editor registrů či zápis provést pomocí zavedení ProvXML specializovanou aplikací či nástrojem pro nastavení mobilního datového připojení. První možnost je výrazně snazší, pro obě je však třeba mít telefon odemčený pro sideloading aplikací."
"Čeština v zařízení
Českou lokalizaci obsahuje poprvé verze 7.1.7720, tzv. Mango. Aktivovat ji však je třeba ještě před instalací této aktualizace. Češtinu zapnete v registrech, kde v klíči HKLM\MUI\Available vytvoříte novou hodnotu nazvanou "0405" a obsahující řetězec "Czech". Díky této hodnotě se Windows Phone 7.1.7720 Mango nainstaluje včetně české lokalizace.
Abyste mohli editovat registry, musíte nainstalovat editor registrů či zápis provést pomocí zavedení ProvXML specializovanou aplikací či nástrojem pro nastavení mobilního datového připojení. První možnost je výrazně snazší, pro obě je však třeba mít telefon odemčený pro sideloading aplikací."
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Dell Venue Pro
Nevím, ale osobně. Bez české lokalizace se dá v pohodě žít... Nějak bych to nelámal a prostě bych natlačil klasickou cestou update bez češtiny...
-
DenyKr
- nováček

Dell Venue Pro
určitě souhlasím, jednalo se spíše o vylepšení, které jsem chtěl zkusit, když už to nějak jde..
Jinak mám ještě jeden dotaz:
tuším, že jsem někde četl, že Venue Pro umí komunikovat jen přes kabel s PC, jinak že přes BT neumí posílat žádné soubory - je tomu tak? Neb jsem hledal možnost poslat obrázek do jiného, spárovaného zařízení, nicméně nikde jsem tuto možnost nenašel..
Díky.
Jinak mám ještě jeden dotaz:
tuším, že jsem někde četl, že Venue Pro umí komunikovat jen přes kabel s PC, jinak že přes BT neumí posílat žádné soubory - je tomu tak? Neb jsem hledal možnost poslat obrázek do jiného, spárovaného zařízení, nicméně nikde jsem tuto možnost nenašel..
Díky.
-
htcjirka
- smartmaniak

Dell Venue Pro
Ne,to opravdu nelze.BT podporuje pouze profil handsfree..jinak že přes BT neumí posílat žádné soubory - je tomu tak? Neb jsem hledal možnost poslat obrázek do jiného, spárovaného zařízení, nicméně nikde jsem tuto možnost nenašel..
Dell Venue Pro
@DenyKr: Problém je, že pro DVP neexistuje editor registrů, takže tu češtinu tam nedostaneš. Ale opravdu to nevadí. K tomu BT bych jen doplnil, že by to snad neměl umět žádný telefon s WP7.
Dell Venue Pro
Tak tak. File transfer neumí a nikdy umět nebude 
-
DenyKr
- nováček

Dell Venue Pro
Jo ták, tak čeština nebude, no - nevadí to, ale už jen z principu je to škoda.. Na druhou stranu je fakt: kolik takových telefonů v ČR asi je, že
WM7 mi přijde opravdu velmi povedený, svižný, intuitivní a ty hlavní úkony - volání a smskování - umí velmi dobře. Nicméně je pár nedodělků, které mně štvou..
V prvé řadě je to nemožnost změny tónu SMS na vlastní - to, co je v nabídce, mi opravdu jako tón SMS nepřijde a upřímně nikdy přesně nevím, co po mně mobil chce, když se ozve.. (díky bohu, že s Mangem přišla možnost přidat vlastní vyzvánění)..
Poté to BT má opravdu velké rezervy, nicméně v porovnání s Desire, které jsem vlastnil před tímto telefonem, umí se automaticky spárovat s Parrotem v autě a sdílet s ním informace - stupidita v podobě časově omezeného zviditelnění zařízení s nemožným automatickým párováním mně v případě Desire hodně štvala a byl to také jeden z důvodů, proč jsem Android opustil..
No a nakonec mi nepřijde ovládání hlasitosti příliš podařené, tady je oproti Androidu mezera: u Androidu se tlačítky nastavovala úroveň vyzvánění, ale např. při zapnutém videu, nebo hře, se automaticky přelo do módu "multimédia".. Tak jsem mohl mít vyzvánění třeba na 100% a multimedia na 0%. Proč toto DVP neumí, to nechápu, neb sleduji-li video, či hraji-li hru, zbytečně si tlumím celý mobil, což se může vymstít při příchozích hovorech, zapomenu-li dát hlasitost zase na optimum (v mém případě na úroveň 16)..
Nicméně suma-sumárum jsem spokojen, poněvadž mobil hodně využívám k pracovním účelům (obvolávání zákazníků), intuitivní, spolehlivé a rychlé ovládání DVP je to, co jsem hledal - a narozdíl od Desire je schopen při hovoru vypnout displey - tam mi to věčně nefungovalo, přesněji to fungovalo jen tehdy, kdy to chtělo fungovat..
WM7 mi přijde opravdu velmi povedený, svižný, intuitivní a ty hlavní úkony - volání a smskování - umí velmi dobře. Nicméně je pár nedodělků, které mně štvou..
V prvé řadě je to nemožnost změny tónu SMS na vlastní - to, co je v nabídce, mi opravdu jako tón SMS nepřijde a upřímně nikdy přesně nevím, co po mně mobil chce, když se ozve.. (díky bohu, že s Mangem přišla možnost přidat vlastní vyzvánění)..
Poté to BT má opravdu velké rezervy, nicméně v porovnání s Desire, které jsem vlastnil před tímto telefonem, umí se automaticky spárovat s Parrotem v autě a sdílet s ním informace - stupidita v podobě časově omezeného zviditelnění zařízení s nemožným automatickým párováním mně v případě Desire hodně štvala a byl to také jeden z důvodů, proč jsem Android opustil..
No a nakonec mi nepřijde ovládání hlasitosti příliš podařené, tady je oproti Androidu mezera: u Androidu se tlačítky nastavovala úroveň vyzvánění, ale např. při zapnutém videu, nebo hře, se automaticky přelo do módu "multimédia".. Tak jsem mohl mít vyzvánění třeba na 100% a multimedia na 0%. Proč toto DVP neumí, to nechápu, neb sleduji-li video, či hraji-li hru, zbytečně si tlumím celý mobil, což se může vymstít při příchozích hovorech, zapomenu-li dát hlasitost zase na optimum (v mém případě na úroveň 16)..
Nicméně suma-sumárum jsem spokojen, poněvadž mobil hodně využívám k pracovním účelům (obvolávání zákazníků), intuitivní, spolehlivé a rychlé ovládání DVP je to, co jsem hledal - a narozdíl od Desire je schopen při hovoru vypnout displey - tam mi to věčně nefungovalo, přesněji to fungovalo jen tehdy, kdy to chtělo fungovat..
RE: Dell Venue Pro
To máš ještě dobrý, mně v autě občas funguje a častěji nefunguje mikrofon. Takže si tam nezavolám.
-
Standa
- smartmaniak

Dell Venue Pro
Tady na fóru jsem se dočetl, že dvojité ovládání pro multimedia/telefon je příliš složité. Pokud to takto vidí většina uživatelů a MS krutě ořezal pohodlné funkce pro ně, máme my, alespoň průměrně inteligentní, smůluDenyKr wrote:No a nakonec mi nepřijde ovládání hlasitosti příliš podařené, tady je oproti Androidu mezera: u Androidu se tlačítky nastavovala úroveň vyzvánění, ale např. při zapnutém videu, nebo hře, se automaticky přelo do módu "multimédia".. Tak jsem mohl mít vyzvánění třeba na 100% a multimedia na 0%. Proč toto DVP neumí, to nechápu, neb sleduji-li video, či hraji-li hru, zbytečně si tlumím celý mobil, což se může vymstít při příchozích hovorech, zapomenu-li dát hlasitost zase na optimum
Jinak souhlas, oddělená hlasitost je výborný nápad.
Dell Venue Pro
Tak dneska mi naběhla aktualizece, ale žádnou změnu jsem nepozoroval :-/, no a čeština sano nejde
, ale to bysme moc mlsali :-P