HTC Titan: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované telefonu HTC Titan
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720

Post by Vlasta W. »

1) Jak jsem říkal - Nainstaluješ do Outlooku Hotmail Connector a ten ti to synchronizuje na Hotmail. Daný Hotmail účet si nastavíš v telefonu pro synchronizaci a telefon to sesynchronizuje odtud.

2) Muziku, fotky, filmy můžeš automaticky synchronizovat či ručně přetahovat v Zune (to je software pro synchronizaci WP7). Dokumenty a jakékoli jiné soubory do telefonu lze dostat pouze z webu či e-mailem. Dokumenty Office a PDF se automaticky sychronizují na Skydrive, jsou pak vidět přímo v rozhraní Office v mobilu. Pozor, telefon neumí pracovat s neznámými typy souborů. Pokud soubor nemá přidruženou aplikaci, odmítne ho telefon např. stáhnout z webu.

3) Historii SMS tam nejspíš nedostaneš. Jaká bys pořád chtěl synchronizovat data Twitteru? Ke Twitteru se přeci stačí přihlásit.
IvanGS
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: LG G2 32 GB, Nexus 7, Asus Transformer TF700T

Post by IvanGS »

Velká omluva, nejde o Twitter ale Footprints - fotky se souřadnicemi a popisem...
Stevik
smartguru
smartguru
Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card

Post by Stevik »

Mate taky u spodnich dlazdic schovany okraj cca 1,5 mm? Jde s tim neco delat?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Ne,nelze..
laembert
nováček
nováček
Zařízení: HTC Titan

Post by laembert »

IvanGS: pokud máš HD2 tak si tam na zkoušku flashni WP7, když sem to zvládl i já... WP7 se točí okolo hotmailu (nebo exchange), skydrive a office, jenom s těmato věcma se využije jeho potenciál.
Vlasta W.
smartstar
smartstar

Post by Vlasta W. »

Ten spodní okraj je schovaný ze stejného důvodu, jako jsou v některých částech systému a aplikacích schované kusy nápisů apod. Aby bylo vidět, že tím směrem lze skrolovat. Někteří vývojáři se snaží mít aplikace hezké a i na skrolovatelných stránkách cpou viditelný obsah tak, aby byl viditelný celý. Mě osobně pak zříkakdy napadne stránkou popotáhnout.
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Post by Flynn »

Totéž je na Radaru, např. začátek scrollu (chcete-li, první stránka) obrazovky Start má spodní dlaždice odříznuté. To, co píše Vlasta W. má svou logiku a já to tak podvědomě od počátku beru.
Vlasta W.
smartstar
smartstar

Post by Vlasta W. »

Je to tak na všech WP zařízeních, protože mají stejné rozlišení displeje :-)
Robert Varga
smartguru
smartguru

Post by Robert Varga »

Mám stejný názor jako Vlasta, a proto Počasí, TV Program, Dopravní Info a další moje aplikace také naschvál "uřezávají" poslední záznam. Program Kin nebude mimo jednoho místa vyjímkou.

Nicméně v design guidelines to vývojáři nemají, což je škoda, protože vychytávka je to skvělá a očividně ji uživatele chápou. Jeden z mnoha detailů, který se mi jako bývalému rádobydesignerovi na WP líbí.

EDIT: Tak jsem dnes ráno Titana pořádně odřel, spadl mi na zem... A když jsem se podíval na stříbrnou rýhu hliníkového (jinak černého) krytu ... vzpomněl jsem si na polykarbonát = Lumii 800. :) Rýha je vidět, stříbrná rýha v černém krytu...

Že ten polykarbonát nikoho před Nokií nenapadl. :-) Ale Titan letěl na dlažbu z výšky cca metr a kousek... Docela jsem tak dobrý výsledek (jen jeden škrábanec, nijak ohavný) nečekal. Titana jsem přejmenoval na Titána! :grin:
Martin_Kostka
nováček
nováček

Post by Martin_Kostka »

@Robert: Tak to ja mam asi horsi ruce, Titan mi spadl uz 2x, ale vzdy na zadni stranu krytu. Nicmene, az bude natolik poskrabany, ze mi to zacne vadit, koupim za 500 novy... To za ty penize stoji. Jinak ta vanicka je hodne dobrej napad, libi se mi to vic nez jak vypada Lumia z obrazku - ale v ruce jsem ji jeste nemel, snad az pristi tyden.
Teroo
nováček
nováček

Post by Teroo »

Zdravim vsetkych majitelov Titana..

Ako tak citam naberam pocit ze vymenou HD2 za TITANA urobim len krok dobrym smerom. HD2 ma vyhodu v tom ze som si mohol vyskusat android /mesiac/ a WP7 /len den/ a bol som rozhodnuty ktory system vyberiem. Jednoznacne WP7 je perfektny. A verim ze na TITANE bude este lepsi.

Mam otazku ze ci nieco stratim tym ak kupim Titana z Orange teda od operatora?
pinhead
smartguru
smartguru
Zařízení: LG G3 32GB

Post by pinhead »

Chlapi,snažím se Facebook nepoužívat.Mám přidaný účet v Titanu,ale nic na Facebook neodesílám.Přesto jsem zjistil,když jsem mazal v pc z Facebooku moje fotky,tak tam byli i fota,které jsem na Fejs nikdy neodeslal. Jak je tohle možný ???
Cabuko
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by Cabuko »

jak na titanu, resp. mangu vyhledam v mapach? je to zatim jen pro usa vyhledavani nebo jak? na microsoftu jsem nasel ze by se mnela v mapach objevovat takova lupo pro search.. ja tam nic takove nemam.. help
Robert Varga
smartguru
smartguru

Post by Robert Varga »

Nejlepší řešení jsou Nokia Maps. Jsou dokonalý... Ale legálně zatím jen na Nokiích :-/ Pak je kupa jiných náhrad s podklady Google Maps... Jsou v Marketu.

Bing mapy u nás nevyhledávají ulice, takže spíš hledej jiný apps... Jsou jich mraky.
Vlasta W.
smartstar
smartstar

Post by Vlasta W. »

Třeba bezplatné Mapy.cz
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Post by Flynn »

Mapy.cz jsou navíc aktuálnější než Google Maps.
MiroS
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 920

Post by MiroS »

Zdravim Vas chlapi, je Titan lokalizovany aj do SLOVENCINY?
Nemozem to akosi s istotou najs ci ano alebo nie.

Dakujem
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Kdepak,jen cestina,s tim se da zit ne?
MiroS
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 920

Post by MiroS »

Urcite, na zoznamenie so systemom to staci (-:, primarne pouzivam telefony v Eng...

Ste spokojny s konstrukciou? je podobna akomal Sensation a ten zacal po mesiaci skripat ako stara Svina a prepadavat sa do vanicky pri stlaceny hlavne dolneho praveho rohu
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Ja za sebe jsem maximalne spokojeny,na to ze jsem v HTC ztratil velkou duveru prave pro konstrukci,podprumerna foto,slaby reproduktor a jine neduhy,ktere se s HTC tahli pekne dlouho.U me je vse pevne jako pri koupi.
Ale znas to,u HTC je to kus od kusu.
Post Reply

Return to “HTC Titan”