nastavení Omnie
-
pavlinka206
- nováček

- Zařízení: Samsung
nastavení Omnie
Prosím mám problé
Mám omii 7 a nevím co vše tam nastavit aby mi celkově fungovalo vše co má,nevím jak nastavit zune atd... nevím na jakou zemi si to mám nastavit,nejde mi nic přetahovat z pc,nic...Prosím poradíte? mám tel v angličtině a nějak tomu prostě zatím nerozumím
prosím poradte!!! 
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
nastavení Omnie
Nepřehlédni však odkaz v pasáži Než telefon zapnete...
-
pavlinka206
- nováček

nastavení Omnie
Nejde mi se v pc přihlásit na zune,nevíte v čem může být problém?
nastavení Omnie
A co přesně ti to píše? Zkus problém trochu rozepsat. Live ID účet založený máš?
-
pavlinka206
- nováček

nastavení Omnie
když se chci přihlásit píše mi to =omlouváme se,v tuto chvíli se není možno přihlásit= (to mi píše když se chci přihlásit)kdž kliknu na zuze a vytvořit nový učet,ak mi to napíše = CHYBA PŘI PŘIHLAŠOVÁNÍ,UČET NELZE VYTVOŘIT,MŮŽE TO BÝT DŮSLEDEK SÍTOVÉ CHYBY.OVĚŘTE ZDA JSE PŘIPOJENI K INTERNETU.POKUD PROBLÉM PŘETRVÁVÁ,POČKEJTE CHVÍLI A ZKUSTE TO ZNOVA. KOD CHYBY C101001F (800C2EE7).
Nevím jak to mám nastavit,nejde mi ani stahovat ze zune v telefonu ani ixbox.nic..... :( nevím kde dělám chybu,mám tel v aj a nijak tomu zatíme nerozumím,někde jsem četla,že musím mít nastavený tel na jinou zemy i v pc,ale nějak mi to nejde.Live ID založený mám,ale nevím jak to použít
poradíš mi prosím??? je to můj první telefon s windows a zatím tomu jaksi moc nerozumím
((
Nevím jak to mám nastavit,nejde mi ani stahovat ze zune v telefonu ani ixbox.nic..... :( nevím kde dělám chybu,mám tel v aj a nijak tomu zatíme nerozumím,někde jsem četla,že musím mít nastavený tel na jinou zemy i v pc,ale nějak mi to nejde.Live ID založený mám,ale nevím jak to použít
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
nastavení Omnie
nejprve je potřeba si vytvořit live ID, čili zjednodušeně řečeno emailovou schránku na hotmailu (dopručuji klasický hotmail.cz nebo třeba na http://www.microsoft.com/cze/coolhotmail/" onclick="window.open(this.href);return false;) - například [email protected] (pokud už účet máš toto vynech) a s touto se přihlásit k zune. spustíš zune a v pravo nahoře je přihlášení - vložíš liveID a heslo. Po té se přihlásíš k live účtu i v telefonu (settings / email+accounts - hned první položka je Windows live) - opět vložíš liveID a heslo a mělo by být hotovo.
Po té by se v zune software měl telefon už normálně objevit a měla by být i možnost stahovat programy v marketplace + přijímat emaily apod.
v menu settings / email+account se také přidávají další účty, třeba facebook a pod., pokud je budeš chtít používat (bez toho je telefon "poloviční")
Pokud ovšem budeš chtít telefon v češtině, ve tvém případě bych se porozhlédnul po někom, kdo je schopný to udělat za tebe - tento postup je o dost složitější a já sám (i když si myslím, že jsem v tom "bastlení" zběhlý) jsem s tím měl pár problémů a trvalo to jedno odpoledne. - doporučil bych třeba wmservis. Není to zdarma, ale určitě ti telefon uvedou do stavu, v jakém ho chceš mít.
kontakt na ně je
Bc. Jindřich Lukeš
Hnězdenská 735/6
Praha 8, 181 00
Tel: 777 882 748
E-mail: [email protected]
Po té by se v zune software měl telefon už normálně objevit a měla by být i možnost stahovat programy v marketplace + přijímat emaily apod.
v menu settings / email+account se také přidávají další účty, třeba facebook a pod., pokud je budeš chtít používat (bez toho je telefon "poloviční")
Pokud ovšem budeš chtít telefon v češtině, ve tvém případě bych se porozhlédnul po někom, kdo je schopný to udělat za tebe - tento postup je o dost složitější a já sám (i když si myslím, že jsem v tom "bastlení" zběhlý) jsem s tím měl pár problémů a trvalo to jedno odpoledne. - doporučil bych třeba wmservis. Není to zdarma, ale určitě ti telefon uvedou do stavu, v jakém ho chceš mít.
kontakt na ně je
Bc. Jindřich Lukeš
Hnězdenská 735/6
Praha 8, 181 00
Tel: 777 882 748
E-mail: [email protected]
-
pavlinka206
- nováček

nastavení Omnie
Live ID mám založeno, zadám adresu [email protected] a heslo,ale nejde to :(
- mimonaut
- smartmaniak

nastavení Omnie
no jestli jsi místo hotmail zadala hormail, tak to asi nepůjde 
-
pavlinka206
- nováček

nastavení Omnie
to byl jen ted překlep
ach jo,co s tím 
- mimonaut
- smartmaniak

nastavení Omnie
jinak k hotmailu ti přihlásit jde? jestli ne, tak, tak mpžná píšeš špatné heslo.. nebo jestli je to pracovní počítač, nemůžeš mít zablokovanou komunikaci pro jiné programy než je prohlížeč? (třeba firewalem?)pavlinka206 wrote:Live ID mám založeno, zadám adresu [email protected] a heslo,ale nejde to :(
-
pavlinka206
- nováček

nastavení Omnie
jj,v pohodě se přihlásím na hotmail,xbox live,atd... jsem doma na pc a nejde mi to... prostě se nepřihlásím v pc na zune a v tel na nic :(
- mimonaut
- smartmaniak

nastavení Omnie
a nemáte nějaký antivirový systém s firewalem, popř. samostatný firewall? (eset, norton, kerio..) -jestli zune není blokován nějakým firewalem..
a nepřihlásíš se ani v tel? co máš za operátora? možná je špatně nastavený APN (settings a myslím v mobile network, nebo jak se to jmenuje v angličtině) a zapnuté datové služby? (je tam přepínač na datové služby a po odrolování dolu ještě APN, tam by mělo být -u vodafone tedy- po rozkliknutí v první kolonce internet, další potom prázdné)
a nepřihlásíš se ani v tel? co máš za operátora? možná je špatně nastavený APN (settings a myslím v mobile network, nebo jak se to jmenuje v angličtině) a zapnuté datové služby? (je tam přepínač na datové služby a po odrolování dolu ještě APN, tam by mělo být -u vodafone tedy- po rozkliknutí v první kolonce internet, další potom prázdné)
-
pavlinka206
- nováček

nastavení Omnie
to já nevím,jen mi nějak blbne pc a nejde mi antivirák. jediný co mi jde,že na hlavním menu jak je hotmil,tak tam se přihlásím,jinak nic víc. Já mám operátora O2 ,už jsem z toho na prášky,přijdte nekdo a nastavte mi to osobně

-
pavlinka206
- nováček

nastavení Omnie
není to třba tím,že se na tel připojuju jen přez wifi a jinak mám internet v mobilu od O2 bloknutý??? nebo že bych měla špatně nastavenou zem?mám všude nastaveno CR,slyšela jsem že tam musím mít jinou zem?
-
pavlinka206
- nováček

nastavení Omnie
tohle mi píše když se hci přihlásit na windows live : v čem je problééééém?????
Snažili jsme se aktivovat v telefonu, aniž by vás znepokojuje, ale něco pokazilo, a tak potřebujeme více informací, než budeme moci pokračovat. Stiskněte tlačítko Zavřít a dobře vysvětlit.
Tam byl problém při nastavování účtu Windows Live ID na telefonu a je třeba zavolat activion kód do konce setup.You mohou volat zákaznický servis pro získání kódu, zadejte jej here.If stisknete tlačítko SKIP, dobře víte, že příště děláte něco, co vyžaduje activion, takže pak můžete volat.
Snažili jsme se aktivovat v telefonu, aniž by vás znepokojuje, ale něco pokazilo, a tak potřebujeme více informací, než budeme moci pokračovat. Stiskněte tlačítko Zavřít a dobře vysvětlit.
Tam byl problém při nastavování účtu Windows Live ID na telefonu a je třeba zavolat activion kód do konce setup.You mohou volat zákaznický servis pro získání kódu, zadejte jej here.If stisknete tlačítko SKIP, dobře víte, že příště děláte něco, co vyžaduje activion, takže pak můžete volat.
nastavení Omnie
Zkus ještě jednou prosím udělat sumář s pár body:
Čeho chci dosáhnout (sama si polož otázku proč to chceš)
Jak si postupovala - pekně krok po kroku klidně to očísluj
K jaké chybě si se propracovala.
Pak ti tady snad i někdo poradí ale hromadou otazníčků si určitě nepomůžeš, nadáváním ostatním už vůbec ne
Čeho chci dosáhnout (sama si polož otázku proč to chceš)
Jak si postupovala - pekně krok po kroku klidně to očísluj
K jaké chybě si se propracovala.
Pak ti tady snad i někdo poradí ale hromadou otazníčků si určitě nepomůžeš, nadáváním ostatním už vůbec ne