HTC Titan: Všeobecná diskuze
- dírka na poutko
- déle blikající diody (ale to nevím jestli je problém htc nebo ms)
- lepší reprák
- 32 nebo 64GB
jsem přesvědčen že je to nejlepší telefon současnosti
- déle blikající diody (ale to nevím jestli je problém htc nebo ms)
- lepší reprák
- 32 nebo 64GB
jsem přesvědčen že je to nejlepší telefon současnosti
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
Tak já jsem zatím lepšího smartphona neměl... Rukou mi toho ale moc neprochází. Tento rok mám třetí vlastní Windows Phone, a kolem mně je jich 15 - 20.
Měl jsem HTC Trophy, pak HD7. Kolegové mají samé Omnie 7, Trophy, HD7 a jeden jediný HTC 7 Pro. Pak je tu kupa pracovních Blackberry a iPhonů...
Na Titana se chodí koukat hodně lidí
A chápu to, sám bych za nic kolem sebe neměnil...
Měl jsem HTC Trophy, pak HD7. Kolegové mají samé Omnie 7, Trophy, HD7 a jeden jediný HTC 7 Pro. Pak je tu kupa pracovních Blackberry a iPhonů...
Na Titana se chodí koukat hodně lidí
-
TomasSX1
- moderátor

- Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White
?? nechapem ?? Ja som s reprakom na Titane nadovsetko spokojny..je ovela lepsi ako na HD2 alebo iP3GS, iP4...pekne hlasny a dobre basy a ciste vysky...tak neviem co ti na nom vadi- lepší reprák
Edit: HW nie je mu co vytknut..je docela perfektny..mozno jedine ten klzkejsi povrch..ale to sa da zhltnut
RE: HTC Titan: Všeobecná diskuze
Já neříkám že je špatnej, jenom ho chci ještě lepší:)
Sent from my TITAN X310e using Board Express
Sent from my TITAN X310e using Board Express
-
TomasSX1
- moderátor

-
elka_cz
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6S 64 GB
Čerstvá zkušenost: při poslechu alba (na sluchátka) před začátkem každé další písničky hnusný lupanec.
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Na HTC Radar je také lupanec mezi tracky. Není to sice žádná tragedie, ale čisté to bohužel není.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
S jakymi sluchatky?U svych Sennheiserů jsem nic takoveho nezaznamenal..
Omezuje to HTC jako uz s tim zacalo u WM6.5,tam se to lehce zrusilo v registrech..na Androidech take blikani diody HTC omezuje na 5 minut a jini vyrobci ne.déle blikající diody (ale to nevím jestli je problém htc nebo ms)
-
elka_cz
- častý přispěvatel

Sluchatka Koss PortaPro
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
U Sennheiser IE8 nic,zkuste jeste v nastaveni - vylepsovac zvuku zkusit profil vypnuto,srs,nebo equalizer.
IvanGS: Co se tyce Titana, tak snad jenom vetsi pamet (me by stacilo 32GB misto 16 GB), hlavne kvuli hudbe, jinak me to netrapi, vlastne jsem na Titanovi hudbu stejne jeste nezkousel (takze ani nemuzu hodnotit hudebni vystup). Zatim si jenom chrochtam.
Podle me ti, co ho prodavaj jsou bud nestastnici, ktery zjistili, ze WP7 nejsou pro ne, nebo podcenili padlovitost Titana, nebo nadsenci, ktery si Titana vyzkouseli a pak je omrzel a taky chtej vyzkouset vsech ostatnich 300 000 aplikaci na iOS/Android marketu (uvadi se, ze pro WP7 je cca. 40 000 + aplikaci). Jediny co me sejri je, ze mi Marketplace nechce akceptovat kreditku, ale na druhou stranu aspon usetrim; a v podstate chci koupit jenom jizdni rady, ktery jsou ale zdarma na idosu, takze o nic nejde. Dulezity je, jestli ti budou WP7 sedet jako system a jestli ti nebude vadit velikost a vaha Titana, jinak neni co resit.
A jeste bych pridal, ze me vubec nenapadlo, jak pohodlny je mit vetsi vnitrni pamet a nemuset resit pametovou kartu. Je to daleko pohodlnejsi. Uz jenom proto, ze nemusis spekulovat jestli koupit 16 nebo 32 GB a jak rychlou, atd.
Podle me ti, co ho prodavaj jsou bud nestastnici, ktery zjistili, ze WP7 nejsou pro ne, nebo podcenili padlovitost Titana, nebo nadsenci, ktery si Titana vyzkouseli a pak je omrzel a taky chtej vyzkouset vsech ostatnich 300 000 aplikaci na iOS/Android marketu (uvadi se, ze pro WP7 je cca. 40 000 + aplikaci). Jediny co me sejri je, ze mi Marketplace nechce akceptovat kreditku, ale na druhou stranu aspon usetrim; a v podstate chci koupit jenom jizdni rady, ktery jsou ale zdarma na idosu, takze o nic nejde. Dulezity je, jestli ti budou WP7 sedet jako system a jestli ti nebude vadit velikost a vaha Titana, jinak neni co resit.
A jeste bych pridal, ze me vubec nenapadlo, jak pohodlny je mit vetsi vnitrni pamet a nemuset resit pametovou kartu. Je to daleko pohodlnejsi. Uz jenom proto, ze nemusis spekulovat jestli koupit 16 nebo 32 GB a jak rychlou, atd.
Teď jsem zkoušel ty lupance a opravdu tam něco je. Ale nic "hnusného" to není. Lehce to tam zašramotí
. Je to pravděpodobně vždy, když skladba začne hrát. Dá se to vyzkoušet i postupným mačkáním Play-Pause, tam se to projeví taky. A opravdu to ovlivňuje i nastavení ve "vylepšovači zvuku". Pokud se vypne SRS, je to téměř neznatelné.
Ještě k negativům telefonu - občas mám problém správně nahmátnout tlačítko Power, je tam docela zamaskované a musí se zmáčknout dost přesně. A potom ještě, když přetáčím telefon naležato, někdy "zmáčknu" tlačítko vyhledávání, protože je docela blízko u kraje. Ale to je daň za roztažený displej až ke krajům.
Jinak si myslím, že aspoň v současné době nemá Titan konkurenci. Pokud člověku nevadí velikost, není co řešit.
Ještě k negativům telefonu - občas mám problém správně nahmátnout tlačítko Power, je tam docela zamaskované a musí se zmáčknout dost přesně. A potom ještě, když přetáčím telefon naležato, někdy "zmáčknu" tlačítko vyhledávání, protože je docela blízko u kraje. Ale to je daň za roztažený displej až ke krajům.
Jinak si myslím, že aspoň v současné době nemá Titan konkurenci. Pokud člověku nevadí velikost, není co řešit.
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
I když mám HTC Radar, je to v podstatě stejné, jako u Titanu a proto sem píšu. Zkusil jsem troje sluchátka (od originálních pecek přes AKG In-Ear po špičková DJ sluchátka Pioneer) a lupanečky jsou slyšet všude. Pokud jde o vylepšovač zvuku, ten nic neovlivní a navíc poslouchat hudbu přes SRS je vyloženě barbarství. Běžně mám i EQ vyřazen nebo poslouchám při jeho nastavení na beat. Zkusil jsem, zda nejsou lupance i při přehrávání v Zune v PC a nejsou. Ani v iPhone mi stejná alba nelupou.
-
elka_cz
- častý přispěvatel

Shrňme to: je to fail od HTC. U telefonu za 13 tisíc docela tragický.
-
IvanGS
- přispěvatel

- Zařízení: LG G2 32 GB, Nexus 7, Asus Transformer TF700T
Gabik - s mobilními Windows mám zkušenost od doby prvních HP iPaqů, HD2 je ale můj první telefon s Windows. Velikost asi není problém, paměť bych taky zkousnul (i když kdo ví, s jídlem roste chuť a co je teď OK, může být za rok nedostačující), kvalita hudby není pro mne rozhodující, jde mi hlavně o stabilitu systému (HD2 se občas kousne nebo sám vypne a to mám vše originál, jen pár aplikací navíc), výdrž na baterky, rychlost a aby tam nebyly nějaké další nedostatky, teď jsem např. někde četl, že Titan nepodporuje handsfree - v autě telefonuji dost a HD2 propojuju přes navigaci do repro v autě, což funguje skvěle, Titan to neumí??? Potřebuju telefon k telefonování, SMS, mail, synchronizace s Outlook (kalendář, poznámky, úkoly, upomínky, kontakty s více podrobnostmi), word, excel, prohlížení internet, atd., ze zábavy fotky, filmy, Youtube, navigace, Twitter, foťá, video... Pokud tohle umí Titan dobře, je stabilní, rychlý a vydrží na baterky, pak mi za výměnu stojí. Vlastně ještě něco - jak je na tom příslušenství - pouzdro klasika, pouzdro odolné, dokovací kolébka, aktivní držák do auta, větší baterka, nabíječky...?
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
Snad s čistým svědomím: při použití Outlook Hotmail Connectoru budeš mít v Titanu všechno co jsi psal, a oproti HD2 ještě další kupu výhod navrch.
Windows Phone si už našel hodně příznivců tady na fóru i kolem mně v práci, a pokud mluvím za to co vidím v práci kolem sebe, tak všichni jsou dost spokojení a nevypadá to, že by ještě někdy šli k Androidu nebo iOS.
Tedy za současného stavu... Samozřejmě za půl roku nebo za rok můžou být karty rozdány zase jinak.
Windows Phone si už našel hodně příznivců tady na fóru i kolem mně v práci, a pokud mluvím za to co vidím v práci kolem sebe, tak všichni jsou dost spokojení a nevypadá to, že by ještě někdy šli k Androidu nebo iOS.
Tedy za současného stavu... Samozřejmě za půl roku nebo za rok můžou být karty rozdány zase jinak.
-
TomasSX1
- moderátor

Ja som mal pred Titanom tiez HD2 a vymenu nelutujem ani sekundu. Titan podporuje cez BT jedine profil HF takze neviem odkial to mas ze to nie je.
Titana mam od zaciatku predaja (mozno prvy na SK) a od tej doby mi ani raz nezamrzol ani nespadol a ani sa nerestartoval. System je stale rychli a stabylni.
S prislusenstvom to este take ruzove nie je. Originalne puzdra, dok. stanice, drziak do auta a pod. nie su dostupne (mali by byt za paar dny / tyzdnov) ale nabijacky ako do auta a cestovne su kompatibylne / rovnake zo starsimi HTC takze k mani.
To co si napisal ze od tel. vyzadujes, Titan zvlada vsetko na jednicku
Titana mam od zaciatku predaja (mozno prvy na SK) a od tej doby mi ani raz nezamrzol ani nespadol a ani sa nerestartoval. System je stale rychli a stabylni.
S prislusenstvom to este take ruzove nie je. Originalne puzdra, dok. stanice, drziak do auta a pod. nie su dostupne (mali by byt za paar dny / tyzdnov) ale nabijacky ako do auta a cestovne su kompatibylne / rovnake zo starsimi HTC takze k mani.
To co si napisal ze od tel. vyzadujes, Titan zvlada vsetko na jednicku
-
IvanGS
- přispěvatel

Robert Varga psal o Outlook Hotmail Connectoru jako nástroji pro synchronizaci s PC, to funguje jako starý dobrý Microsoft ActiveSync?
A další věc - jak lze dostat data, nastavení atd. z HD2 s WM6.5 do Titana? Nejde o kontakty, úkoly atd., které mám synchronizovány s PC a z PC je dostanu stejnou cestou do Titana, nejde ani o fotky, filmy, MP3 a další dokumenty, ty předpokládám přetáhnu z PC do Titana myší v Microsoft ActiveSync (nebo Outlook Hotmail Connectoru), ale o SMS, Twittery, případně nastavení atd.
A další věc - jak lze dostat data, nastavení atd. z HD2 s WM6.5 do Titana? Nejde o kontakty, úkoly atd., které mám synchronizovány s PC a z PC je dostanu stejnou cestou do Titana, nejde ani o fotky, filmy, MP3 a další dokumenty, ty předpokládám přetáhnu z PC do Titana myší v Microsoft ActiveSync (nebo Outlook Hotmail Connectoru), ale o SMS, Twittery, případně nastavení atd.
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Ehm, máš, řekl bych, významné informační mezery
Hotmail Connector nefunguje jako ActiveSync, ač výsledek je stejný. HC synchronizuje data z Outlooku do cloudu (na Hotmail) a odtud si je zase synchronizuje telefon. Kontakty, kalendář a úkoly tak z PC do Titana stejnou cestou nedostaneš. Musí to jít přes Hotmail. Fotky, filmy a hudbu přetáhneš do telefonu přes Zune. Dokumenty dostaneš do telefonu buď e-mailem, přes Skydrive, nebo z webu.
Neumím si představit, jak bys chtěl synchronizovat data např. Twitter účtů nebo SMS. Windows Phone 7 nemají s Windows Mobile mnoho společného. Je to úplně jiná platforma. ActiveSync ve světě Windows Phone 7 neexistuje! Outlook Hotmail Connector není synchronizační aplikace, nemá ani žádné GUI. Je to jen plugin do Outlooku, který mu umožňuje připojení přes MAPI do Hotmailu. SMS nesesynchronizuješ nijak. Nakonec to nešlo ani na Windows Mobile, ale pravda, šly alespoň zazálohovat a obnovit. Twitter je na Windows Mobile otázkou nějaké aplikace a tam asi nikdo nemyslel na synchonizaci (proč taky, když jde o nastavení na třicet vteřin). I kdyby na ní myslel, musela by běžet přes servery výrobce aplikace. Já třeba používám moTweet stejně jako na WinMo, ale opravdu mě nenapadlo chtít po výrobci možnost synchronizace
Neumím si představit, jak bys chtěl synchronizovat data např. Twitter účtů nebo SMS. Windows Phone 7 nemají s Windows Mobile mnoho společného. Je to úplně jiná platforma. ActiveSync ve světě Windows Phone 7 neexistuje! Outlook Hotmail Connector není synchronizační aplikace, nemá ani žádné GUI. Je to jen plugin do Outlooku, který mu umožňuje připojení přes MAPI do Hotmailu. SMS nesesynchronizuješ nijak. Nakonec to nešlo ani na Windows Mobile, ale pravda, šly alespoň zazálohovat a obnovit. Twitter je na Windows Mobile otázkou nějaké aplikace a tam asi nikdo nemyslel na synchonizaci (proč taky, když jde o nastavení na třicet vteřin). I kdyby na ní myslel, musela by běžet přes servery výrobce aplikace. Já třeba používám moTweet stejně jako na WinMo, ale opravdu mě nenapadlo chtít po výrobci možnost synchronizace
-
IvanGS
- přispěvatel

Vlasta W. - informační mezery mám a to velké, vím to. 10 let žiju uživatelsky ve světě Windows CE a WM a proto se ptám jak pracuje Titan. Možná jsem se špatně vyjádřil, ale jde mi o 3 samostatné věci:
1. synchronizace Outlook s PC - nepochopil jsem sice jak to funguje ale jde to přes Hotmail Connector
2. jak dostat soubory z PC do Titana - muziku, fotky, soubory word a excel atd. - pochopil jsem že přes Zune, byť taky nevím jak to funguje
3. a poslední, jednorázová věc, jak do Titana dostanu věci, které mám nyní v HD2 a nechci o ně přijít - historii SMS, data ve Twitteru atd. To nejsou životně důležité věci, ale rád bych je měl.
1. synchronizace Outlook s PC - nepochopil jsem sice jak to funguje ale jde to přes Hotmail Connector
2. jak dostat soubory z PC do Titana - muziku, fotky, soubory word a excel atd. - pochopil jsem že přes Zune, byť taky nevím jak to funguje
3. a poslední, jednorázová věc, jak do Titana dostanu věci, které mám nyní v HD2 a nechci o ně přijít - historii SMS, data ve Twitteru atd. To nejsou životně důležité věci, ale rád bych je měl.