[app] metrotube

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
laembert
nováček
nováček
Zařízení: HTC Titan

[app] metrotube

Post by laembert »

Lazytube bylo přejmenováno na metrotube. Pro neznalé, je to perfektní aplikace na prohlížení youtube, ale perfektní aplikace funkce vůbec jako taková. Dokonale zpracované uživatelské rozhraní aplikace doslova nabušené funkcemi. Neměl bych problém zaplatit za ni mnohem víc než těch 21Kč.
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720

[app] metrotube

Post by Vlasta W. »

Osobně si myslím, že MetroTube je oproti LazyTube krokem zpět. Přidává jenom metro UI, ale funkčnost ubyla (menší možnosti nastavení) a přehrávání videí je pořád stejně nespolehlivé (video se prostě někdy nespustí, aplikace zahlásí chybu, že nemůže přehrát HQ, ale nepřehraje ani LQ). Kdybych dneska vybíral mezi MetroTube a konkurenčním SuperTube, zvolím ST - už kvůli možnosti stahování videí.
Paulos
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB

[app] metrotube

Post by Paulos »

Já ti nevím, mě přijde SuperTube třeba mnohem zmatenější a nové grafické provedení MetroTube prostě miluju, nehledě na to, že třeba přechod na video je v MetroTube mnohem rychlejší. V SuperTube si taky nepřepnu kvalitu za běhu, nemůžu si pročítat komentáře, zatímco mi na pozadí hraje video... Já vím, je to subjektivní, ale SuperTube nezachrání ani stahování videí, ani background agent na aktualizaci Live Tile, když vypadá tak, jak vypadá (jako od programátora :tlem: ). MetroTube mi prostě v současné době nabízí více pohodlí - a problém s přehráváním jsem sice taky zaznamenal, ale třeba na Wifi při nějakém stálejším připojení už není problém...

A to jsem se nezmínil, že v SuperTube nevidím u HD videa ani náznak plynulosti při přehrávání na mé Omnii 7... Ale je to spíš zástupný problém.
Post Reply

Return to “Aplikace a software”