Kompatibilita aplikací
Kompatibilita aplikací
Ahoj
Mám objednán Note a zítra by měl přijít. Ale ted si uvědomuji, že vlastně nevím, jak je to kompatibilitou aplikace, hlavně jde asi o to, že má vyšší rozlišení. Byl bych nerad, kdyby mi každá druhá aplikace z marketu nešla kuli tomu, že není optimalizována na toto nové větší rozlišení. Nejde mi o hry, které nehraji, ale o běžné aplikace ze všech možných zaměření. Mám dnes na Galaxy S2 tuny aplikací. Předpokládám, že aplikace jsou dělány tak, že se prostě přizpůsobí rozlišení. Nebo se pletu..Jaké máte zkušenosti s aplikacemi a kompatibilitou. Někde na tomto foru někdo psal, že je to ok, ale rád bych se se o tom něco dozvěděl více..
Dík
M.
P.s.
Galaxy S2 (bílé) bych za cca 9 tis střeli (2 měsíce, kupovaný v Alze)
Mám objednán Note a zítra by měl přijít. Ale ted si uvědomuji, že vlastně nevím, jak je to kompatibilitou aplikace, hlavně jde asi o to, že má vyšší rozlišení. Byl bych nerad, kdyby mi každá druhá aplikace z marketu nešla kuli tomu, že není optimalizována na toto nové větší rozlišení. Nejde mi o hry, které nehraji, ale o běžné aplikace ze všech možných zaměření. Mám dnes na Galaxy S2 tuny aplikací. Předpokládám, že aplikace jsou dělány tak, že se prostě přizpůsobí rozlišení. Nebo se pletu..Jaké máte zkušenosti s aplikacemi a kompatibilitou. Někde na tomto foru někdo psal, že je to ok, ale rád bych se se o tom něco dozvěděl více..
Dík
M.
P.s.
Galaxy S2 (bílé) bych za cca 9 tis střeli (2 měsíce, kupovaný v Alze)
-
popa81
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 4, iP6+ 64gb
Kompatibilita aplikací
Moc bych se toho nebal,vzhledem k tomu,ze novy nexus ma stejne rozliseni.Mela by byt podpora v pohode.
Kompatibilita aplikací
Zatím se mě nestalo by že mě nějaká aplikace nejela a nebo že by byla zmenšená kvůli rozlišení 
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Re: Kompatibilita aplikací
Mě se stalo 2x, že byla app jen na části displeje. Už ani nevím jaké, jen jsem zkoušel, všechny zásadní věci fungují bez problémů.
Jediný problém je zatím alternativní launcher. Vzhledem k použité density displeje se všechny launchery po zaplnění widgety a zástupci začnou škubat.
Plynule chodí jen TW.
Jediný problém je zatím alternativní launcher. Vzhledem k použité density displeje se všechny launchery po zaplnění widgety a zástupci začnou škubat.
Plynule chodí jen TW.
Kompatibilita aplikací
Ahoj, skusal niekto funkciu allshare s TV samsung
Kompatibilita aplikací
Já používám Go launcher a tam když vypneš vysoce kvalitní vykreslení tak běhá v pohodě. A vůbec nevidím rozdíl mezi vypnutým a zapnutým stavem, takže je to o.k.
- aeon101
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Z Ultra, BB 9800
Kompatibilita aplikací
Krome gameloftackych her jsem doposud nemel problem temer s nicim, nicim opravdu podstatnym pro praci ci zabavu. Kdyz uz to tady pisu, tak i pro ty, co nehraji doporucuji na Notasi vyzkouset hru World of Woo, ktera prave na android dorazila. Da se nadherne, ale opravdu nadherne ovladat stylusem...
-
Bobanovicz
- smartguru

Neběhá. Zkus zaplnit aspoň dvě obrazovky widgety a zástupci a uvidíš jak se bude trhat při scrollu.Auron wrote:Já používám Go launcher a tam když vypneš vysoce kvalitní vykreslení tak běhá v pohodě. A vůbec nevidím rozdíl mezi vypnutým a zapnutým stavem, takže je to o.k.
Kompatibilita aplikací
Je fakt, že widgety moc nepoužívám a mám na ploše jen pár ikon. Tak to je na prd. Snad se to časem zlepší.
-
Pipa
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Kompatibilita aplikací
je fakt ze launcher porad resim, kterej?
ze streaka jsem byl zvyklej na LPP, ale ted?
LPP ma drobny problemy zrejme s rozlisenim, takze snad udelaj nejakou verzi pro tablety
Go launcher jsem zkousel taky, nakonec mi prijde docela dobry i zakladni TW, ale moznosti nastaveni by mohli byt lepsi,
o SPB asi nema cenu se zminovat i kdyz v modu tablet to trochu pouzitelne je, ale zase ta nastaveni a navic jejich priblbly automaticky rovnani widgetu na screenu - nechapu k cemu je to dobry
takze zatim mam jakz takz nastavenej LPP, doufam ze se objevi casem neco lepsiho
ze streaka jsem byl zvyklej na LPP, ale ted?
LPP ma drobny problemy zrejme s rozlisenim, takze snad udelaj nejakou verzi pro tablety
Go launcher jsem zkousel taky, nakonec mi prijde docela dobry i zakladni TW, ale moznosti nastaveni by mohli byt lepsi,
o SPB asi nema cenu se zminovat i kdyz v modu tablet to trochu pouzitelne je, ale zase ta nastaveni a navic jejich priblbly automaticky rovnani widgetu na screenu - nechapu k cemu je to dobry
takze zatim mam jakz takz nastavenej LPP, doufam ze se objevi casem neco lepsiho
- kome
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk
Kompatibilita aplikací
LPP pouzivam ,mam 5x7 ikon na prvnim panelu se simple calendar widgetem a na dalsim panelu mam nejaky informacni widgety ,jako twiter atd. Zadnej problem s tim neni. Pouzivam ale jen dva panely, ale zase s vetsim poctem ikon.
-
Pipa
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 4
Kompatibilita aplikací
Já to mám podobně, ale narazil jsem na widgety (teď nevim který to byl) které se nechtěli zobrazit s tím že není místo a přitom byl screen úplně prazdnej a TW s tím problém neměl. Tak nevím.
- aeon101
- stálý přispěvatel

Kompatibilita aplikací
Pridavam cerstve kompaktibilni gamesu " Inertia: Escape Velocity".
-
risa1978
- přispěvatel

- Zařízení: Galaxy Note
Kompatibilita aplikací
No pro mě bla důležitá kompatibilita Navigonu, ten valí na 100%. Pak mám odzkoušenou hru NOVA 2, ta taky na 100%. Jediný co mě zatím nejede na celou obrazovku je Tapatalk, ale ten se mě stejně pořád nedaří rozchodit. Když zadám cokoliv do Brownse, tak to nejdřív napíše Receiving fom server...., potom Processing...., a u toho to zůstane do nekonečna.
-
Bobanovicz
- smartguru

Tapatalk je plne kompatibilni, s rozlisenim zadny problem.
-
risa1978
- přispěvatel

- Zařízení: Galaxy Note
Kompatibilita aplikací
Asi budu muset zakoupit offiko verzi 
- aeon101
- stálý přispěvatel

Kompatibilita aplikací
Pro ty, co radi hrajou- prave vysel novy GTAIII. Na Notasi slape perfektne...
Kompatibilita aplikací
stáhl jsem adwlauncher a nastavil si ho, podle svého. jednu věc jsem, ale nezjistil. používám jen jednu plochu a tady jich je 5. zatím jsem nezjistil, jak je odebrat. ....nevíte někdo, jak na to? dík
Kompatibilita aplikací
Normálně zmáčkni levou dotykovou klávesu a tam je upravit. Tam potom křížkem odebíráš plochy a nastavuješ si hlavní obrazovku.
Kompatibilita aplikací
člověk se pořád učí. dík za radu...