MoDaCo: Recenze předprodukční verze HTC Kaisera

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply

Uvažujete o koupit HTC Kaisera?

Ano, čekám na něj
7
54%
Ne, ničím mě neoslovil
6
46%

Total votes: 13

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

MoDaCo: Recenze předprodukční verze HTC Kaisera

Post by Jiří Hrma »

Na serveru MoDaCo si můžete přečíst recenzi očekávaného Pocket PC HTC Kaiser. Ti z vás, kteří neholdují angličtině, si mohou prohlédnout alespoň fotografie.

Autor recenze přislíbil, že bude text v závislosti na nových ROM postupně aktualizovat.

Zobrazit recenzi

Image
AndyS
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S3

Post by AndyS »

Hmmm... Skvele :) Tak aspon vime jiste, ze umi SDHC (huraa, 8G pametovka :-D) a nema ani radio (TMC) ani blesk (nepotrebuje). Uz aby se prodaval... Jak tam psali - budu jeden z prvnich, kdo ho bude mit :) A ano, asi bych si i vystal radu pres noc. :-D
JanHavlicek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Xiaomi Redmi 2 2GB

Post by JanHavlicek »

Tak to mě docela naštvali, že nemá přisvětlovací diodu k fotoaparátu. Docela dobře mi slouží i jako svítilna, tak bych ji ocenil. Nevím, proč ji dříve dávali (Universal, Wizard) a dneska je snad už jenom na Atheně. Neřeknu, když ji nedají na 2MPix PPC, ale Kaiser je už takový fotokomunikátor, jako Athena (která LEDku má :( )
vap
nováček
nováček

Post by vap »

Ja mam hruzu z tech 190g hmotnosti!
V prvnich specifikacich byla uvadena 160g, coz by bylo akorat. Co mam zkusenost tak, 172g co ma TyTN pripada lidem jako hodne tezke co teprve 190g? Zacinam si myslet, ze bud tam HTC z marketingovych duvodu pridalo zavazi :-), nebo spis misto nekterych dilu, ktere byly puvodne duralove, horcikove, ci snad titanove nyni pouzili zelezo. :-(
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

A držel si Aténu? a zeptejsa někoho, kdo nosí na krku 510g :lol:
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”