problém s Hotmailem kod chyby 86000108

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
martintrojanek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1520 Black Windows Phone 8.1 GDR1 DP

Post by martintrojanek »

Cau,
od vcerejska mi nechodi emaily na hotmailu v telefonu, pri synchronizaci se napise ze nedari se nam synchronizovat s m.hotmail.cz a kod chyby 86000108 ,pritom na webu nove emaily normalne mam a vidim. Je chyba v telefonu nebo u Microsoftu? Dikes za info.

EDIT: Tak uz jsem to rozchodil, ale tedy velke zklamani s Hotmailem :( Na netu je od microsoftu reseni problemu, a tam jsem se docetl, ze musim najit problematicky email, nebo kontakt kvuly kteremu nefunguje synchronizace... Abych to zkratil, smazal jsem email od kamarada, ktery mi poslal tri mp3ky, a email uz zase jde. Co je na tom proboha problematickeho, to nechapu, a email na googlu ktery jsem pouzival n a androidu nikdy takovy problem nemel, takze tady microsoftu jednoznacne -1!
kecirij
nováček
nováček
Zařízení: DELL Venue Pro

Post by kecirij »

Nevím...třeba velikost toho mailu? Kolik to mělo?
martintrojanek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1520 Black Windows Phone 8.1 GDR1 DP

Post by martintrojanek »

no melo to kolem 9.3mb, ale prilohy preci stahujes az na klepnuti na prilohu, tudiz nehcapu proc prestaly chodit maily jako takovy... Kvuly jednomu vetsimu mailu Ti nechodi vsechny ostatni, to neni dobre reseni...
RedBull
nováček
nováček
Zařízení: Omnia W, HTC TyTN II

Post by RedBull »

IMHO to není problém Hotmailu, ale Outlooku - respektive jeho Hotmail Connectoru. Desktopový Outlook tuhle chybu vyhazuje taky a zatím se to odstranit nedá. Ona ta synchronizace proběhne, ale s touhle chybovou hláškou. Zkoušel jsem různé postupy na odstranění popsaná na různých fórech - zatím bezvýsledně.
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”