Stop The Music
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Stop The Music
Tak se jmenuje aplikace na Marketplace, která je free. Možná vám vadí, že po zastavení přehrávání hudby je ve volume baru stále spuštěn mini přehrávač (dá se zobrazit stisknutím kolébky Volume). Uvedená aplikace po spuštění hudbu zastaví a vymaže tento přehrávač z volume baru. Na Live Tile se pak může objevovat (volitelné) obrázek alba, které bylo naposledy přehráváno. Zastavení přehrávání je možno zvolit ručně nebo ihned po spuštění aplikace.
Stop The Music
Hlavne je skda, ze tohle nejde udelat primo v OS a je potreba nejaka alikace. Doufam, ze nejakym updatem tohle vyresi.
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930, Surface Pro 3
Stop The Music
Taky mám občas chuť se toho přehrávače zbavit (z estetických důvodů), ale že by to byl problém? Ono to něčemu vadí?
Stop The Music
mne skorej chyba ze to mizne po restarte
a musim lozit do music hubu, skorej ma hneva ze sa to neda rucne zatiahnut a clovek musi par sekund cakat kym to samo zmizne...
-
Paulos
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB
Stop The Music
Zatáhnout to jde zase HW tlačítkem Zpět. Ale taky mě to štvalo, než jsem na to přišel. 
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Stop The Music
Pokud za HW tlačítka považujeme i senzorové ovládací prvky dole, tak u HTC Radar je to levý ovladač (šipka Zpět). Ano, to opravdu funguje.
Toto "tlačítko" má na Start obrazovce více funkcí: jednak již zmíněné zajíždění MiniPlayeru, dále vrací Start obrazovku na začátek a při delším podržení se zobrazí spuštěné aplikace (multitasking).
Toto "tlačítko" má na Start obrazovce více funkcí: jednak již zmíněné zajíždění MiniPlayeru, dále vrací Start obrazovku na začátek a při delším podržení se zobrazí spuštěné aplikace (multitasking).
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Stop The Music
Pozor, tlašítko zpět na hlavní obrazovce tě může vrátit taky do poslední aplikace. Pokud chceš vyhodit nabídku start nahoru, je lepší zmáčknout tlačítko Win.