zdravím dnes jsem si zakoupil Galaxy S, sem spokojen jen při instalování věci z makretu mi po chvili vyskočila hlaška: Chyba při stahování aplikace Angry Birds. V externím úložišti neni dost místa.
mužu se zeptat co s tím? napadlo mě predtím stazené aplikace presunout na kartu, což sem udelal a hlaška se objevuje dal.
prosím o pomoc
diky
Nedostatek místa v externím úložišti?
no a co se podivat do nejakeho spravce kolik mas volneho mista? Prece ti nebudeme rikat co si mas vymazat 
-
Lordzata
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD 32GB Kingston
mě jde o to spíš co uvolnit? RAM? mam 150MB volného, pamět zařízení 1,7GB volného, pamětovku mám celou prazdnou. používám task manager vsechno sem ukončil a porad to hlasi, pomohl restart telefonu, ale nainstaloval sem jednu aplikaci a udelalo to znova,
napsané hodnoty mám už po stazení té jedné aplikace
napsané hodnoty mám už po stazení té jedné aplikace
to jsem chtel vedet, nevedel jsem co ti hlasi telefon za hodnoty pameti. A dela ti to i kdyz instalujes nejaky apk balicek?
-
Lordzata
- přispěvatel

no instaloval sem teda jen 2x angry bird u kterých to delalo, ale vždy po restatru telefonu jsem jeden nainstaoval a pak nic, ted sem dal opet restart a nainstaloval ten poslední angry birds a zkouším další veci a ty normalne jednou, je možný ze to bylo fakt teda blbýma ptakama? 
hmm jako vypada to tak
pameti by melo byt dost, ja jsem s ptakama uz mel take problemy. Titanium backup je neumi obcas poradne obnovit, takze dost mozna je problem tam prave
-
Lordzata
- přispěvatel

no celkem me to vyvedlo z míry
prave sem ho totiž dal do tovarního nastaveni a zacnu stahovat veci a asi 4 položka a není dostanek místa
tak sem čumel , mám doma jeste DHD a tam mám takovej blbostí a nikdy se mi to neobjevilo
tak jeste ze za to muzou "jen" ptáci 
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
A taky je problem s jakymkoliv task managerem.Neni od veci obcas v nastaveni prohlizece promazat cache data atd.A taky presun dat aplikaci na kartu je lepsi.