Zdravím, mám dotaz a nevím kam s ním, tak píšu od off-topicu. Jde o Android market a kompatibilitu aplikací (a her) s jednotlivými telefony. Například v iTunes je u každé aplikace seznam podporovaných iPhonů, ale v Android marketu je jen verze OS.
Když bych chtěl koupit třeba NOVA2 (https://market.android.com/details?id=c ... .GloftN2HM" onclick="window.open(this.href);return false;), tak jak poznám, že bude zrovna na mám telefonu fungovat, aniž bych se musel přes telefon přihlašovat?
Kompatibilita android aplikací
-
Thompson
- smartguru

- Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2
Přihlásíš se z PC, vybereš svůj telefon ze seznamu co byli pod tvým účtem a pokud bude fungovat, tak ji tam budeš mít, pokud ne, není tvůj telefon podporovaný.
- LordKaspr
- přispěvatel

- Zařízení: Motorola Moto G
Zadám na PC web Android marketu, přihlásím se svým Google účtem a jediné co vidím je "S tímto účtem nejsou spojena žádná zařízení Android."
Takže si vážně musím nejprve telefon koupit, poté otestovat kompatibilitu aplikací přihlášením pod mým účtem a případě telefon vrátit a vybrat si jiný? To myslí Google vážně?
Na iTunes je seznam podporovaných zařízení vidět okamžitě, dokonce i Nokia se Symbianem umožňuje jednoduše přes PC vybrat typ telefonu a poté ukáže jen relevantní aplikace. U Windows Phone je to fuk, protože všechny telefony mají stejný hardware. Ale že Google s Androidem bude takový looser, to jsem netušil...
Takže si vážně musím nejprve telefon koupit, poté otestovat kompatibilitu aplikací přihlášením pod mým účtem a případě telefon vrátit a vybrat si jiný? To myslí Google vážně?
Na iTunes je seznam podporovaných zařízení vidět okamžitě, dokonce i Nokia se Symbianem umožňuje jednoduše přes PC vybrat typ telefonu a poté ukáže jen relevantní aplikace. U Windows Phone je to fuk, protože všechny telefony mají stejný hardware. Ale že Google s Androidem bude takový looser, to jsem netušil...
Obvykle mi stačí do googlu napsat dvě slova.