kontakty

Diskuze věnovaná smartphonům řady Samsung Galaxy (S7, edge, S6 a dalším…)
Post Reply
Monika07
nováček
nováček
Zařízení: Samsung GlaxyS

kontakty

Post by Monika07 »

Od včerejška mám nějaký problém s kontakty :-( Jakmile kliknu na ikonu kontakty,tak se mi objeví jen černý displej,2x ten telefon zavibruje a pak se objeví ,,Omlouváme se Proces android.proces.acore byl neočekávaně zastaven.Vynutit zavření"
Prosím nevíte čím to může být? Některé kontakty tam mám celkem důležité.
Moc děkuji za radu.
NeoPlex
smartstar
smartstar
Zařízení: BB Bold, SGSII

kontakty

Post by NeoPlex »

o kontakty by jsi se nemela bat, mas je prece na googlu uctu ne? Jinak to vypada, ze se proste neco nakoplo a budes muset provest tovarni nastaveni. Pokud by jsi se nejakym zpusobem potrebovala dostat do kontaktu, muzes jeste zkusit jiny dialer nainstalovat, ale jen tim prekryjes ten problem a neni ani jsite, ze se tak uz do kontaktu dostanes. Btw vypnout zapnout jsi zkousela? :)
Monika07
nováček
nováček

kontakty

Post by Monika07 »

jj zkoušelaa. Zase tak blbá nejsem :-) A jestli je mám na google účtu to vůbec netuším. No jo,ale když provedu tovární nastavení,tak přijdu o všechno co mám v telefonu,ne?
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3

kontakty

Post by mahon »

Vyzkoušej jít do nastavení telefonu - Aplikace - Využití paměti - najdi Kontakty,potvrď,dej vynucené zastavení,vymazat data a restartuj telefon.Neboj kontakty se nevymažou.
NeoPlex
smartstar
smartstar

kontakty

Post by NeoPlex »

zalezi jestli mas google ucet? ale to asi jo ne?

jinak docela dobry napad od Mahona, jen nevim jestli to pomuze, ptz se zda ze nefunguje jina systemova komponenta, ale zkus to a uvidis
Monika07
nováček
nováček

kontakty

Post by Monika07 »

no google účet mám. Ale nějak tomu nerozumím. A to s tím nastavením jsem zkusila,ale nepomohlo to :-(
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

kontakty

Post by mahon »

Dej synchronizovat v Účty a synchronizace s tvojím účtem a vybereš co zazálohovat,tím se ti zazálohujou kontakty i kalendář.Pravděpodobně máš SGS1 a jedeš na Froyo 2.2.Tohle dělalo i kamošovi na SGS1 tak jsem mu ho přeflešl na 2.3.5 a už nemá problém.Možná by stálo za to když už by jsi dělala tovární nastavení tak zrovna tam dát tu 2.3.5
Monika07
nováček
nováček

kontakty

Post by Monika07 »

Já jsem na tohle úplně blbá. Kdyby záleželo na mě,tak si takový telefon nekupuju.Ale dostala jsem ho jako dárek. Pořád nechápu jak to zálohovat. A když tam mám různé aplikace a fotky a dám tovární nastavení,tak se mi to vymaže?
NeoPlex
smartstar
smartstar

kontakty

Post by NeoPlex »

ja si ted nejsem jisty co vsechno ti to smaze, protoze mam trosku jiny telefon, ale u me to smaze vse, takze pro jistotu byt tebou tak to zkopiruji do pocitace a pak bych to vratil.
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

kontakty

Post by mahon »

Neodpověděla jsi co máš za Samsung zda-li SGS1 nebo SGS2 protože pod tvojím jménem uvádíš jako zařízení : Samsung GlaxyS.Pokud chceš odpovědi k tvému telefonu tak je dobré uvést značku a firmware telefonu.Náhodou jsi nezkoušela aktualizaci firmware přes Kies v PC ?
Nevím kolik máš kontaktů,vlezou ti všechny na SIM kartu ? Pokud jo tak je zase vrátíš do telefonu a pokud máš kontaktů více tak si je zazálohuj V Kies v PC když už nevíš jak přes Google.Nevím co všechno ještě chceš zazálohovat.Fotky,filmy atd.které máš na vnitřní nebo na externí kartě ti v telefonu zůstanou,těch se tovární nastavení nedotkne.Akorát příjdeš o nastavení které si budeš muset provést znova,o aplikace které jsi si nainstalovala z marketu a ty si pak můžeš nainstalovat znova.A vestavěné aplikace od Samsungu tam zůstanou.
Post Reply

Return to “Samsung telefony”