Samsung Galaxy Note - zkušenosti, postřehy...
- HanysR
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Re: Samsung Galaxy Note - zkušenosti, postřehy...
No... já Root taky používám ale rozhodně se nedá říct že to bez něj nemá smysl a nedá se používat. Každého ale věc.
- aeon101
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Z Ultra, BB 9800
Tak...a je to. Note se konecne nabiji...po pul hodine drzeni v ruce mne napada akurat jen to, ze je to presne to zarizeni ktere jsem chtel. Prechod z GT7 je znat hodne, ale toto je tak kompaktni, ze jsem si prave nalil panaka...
Hardwarove perfektni (zadni umely plast mi nevadi, je tak napevno, ze i kdyby mel tendenci vrzat, tak kvuli tenkosti pristroje nema sanci), vse je pevne a racionalni- nejvic ho budu pouzivat na sirku s drzenim obouruc, nebo levy bok plus stylus. Zvyk z Tabu je markantni, takze mam pocit, ze nejidealnejsi by byla uhlopricka 6'
. Senzorova tlacitka jsou umistnena dostatecne daleko od okraje, takze o ne nezavadim omylem, jak tomu bylo pred tim. Moc me prekvapila vaha, je mnohem lehci nez jsem predpokladal. Ovladani jednou rukou na vysku je porad velmi dobre vyresene a bezproblemove (tady musim porovnat pouzitelnost oproti Streaku, ktery sel jednou rukou ovladat jen velice rizikove a nepresne, alespon pro mne)
Soft a vnitrek jsem zatim nakousnul pouze rychlou instalaci zakladnich programku z Marketu a Getjaru. Mate me rozlozeni klavesnice, ktera je jina a pro carku se mi nechce vzdy klikat na prepnuti do ciselne a znakove sekce. Jistota psani je ale super.
Zatim me moc tesi funkcnost Aury, kde jsem mel obavu.
Tot zatim me prvni dojmy a postrehy, trochu zmatene, ani se sam sobe nedivim... Vysel mne na 14. Zatim velka spokojenost...
Hardwarove perfektni (zadni umely plast mi nevadi, je tak napevno, ze i kdyby mel tendenci vrzat, tak kvuli tenkosti pristroje nema sanci), vse je pevne a racionalni- nejvic ho budu pouzivat na sirku s drzenim obouruc, nebo levy bok plus stylus. Zvyk z Tabu je markantni, takze mam pocit, ze nejidealnejsi by byla uhlopricka 6'
Soft a vnitrek jsem zatim nakousnul pouze rychlou instalaci zakladnich programku z Marketu a Getjaru. Mate me rozlozeni klavesnice, ktera je jina a pro carku se mi nechce vzdy klikat na prepnuti do ciselne a znakove sekce. Jistota psani je ale super.
Zatim me moc tesi funkcnost Aury, kde jsem mel obavu.
Tot zatim me prvni dojmy a postrehy, trochu zmatene, ani se sam sobe nedivim... Vysel mne na 14. Zatim velka spokojenost...
- HanysR
- smartguru

Paráda, mám za tebe radost!
vítej Dane, jsem moc rád, že se to tu začíná rozrůstat o staré tahouny 
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Koukam, ze zaruku nikdo moc neresi
Odkud jsi kupoval aeon101?
- HanysR
- smartguru

Srdce je silnější než mozek 
- aeon101
- stálý přispěvatel

To bobanovicz: Kupoval jsem na mobiltel.cz, prvotni neduveru vystridala vstricnost a dobra komunikace
Honzo diky, stari streakeri opet pohromade...
- aeon101
- stálý přispěvatel

Jinak vestaveny web browser okamzite nahrazuji Dolphinem HD, rozdil je hodne znat!
- HanysR
- smartguru

Já mám taky záruku 2 roky. Ne ofiko cz ale mám. A pán byl naprosto super, říkal, že když tak vše zařídí. S tak dobrým jednáním jsem se dlouho nesetkal. Neznamená vždy, že šedivka je špatná volba.
Dane nemáš za co, ty jsi mi se Streakem taky kdysi moc pomohl. Já nezapomínám na fajn lidi. Pro mne bude odměna, že budeš spokojený a nebudeš nadávat do čeho jsem tě navedl
Dane nemáš za co, ty jsi mi se Streakem taky kdysi moc pomohl. Já nezapomínám na fajn lidi. Pro mne bude odměna, že budeš spokojený a nebudeš nadávat do čeho jsem tě navedl
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Na mobiltel.cz jsem včera koukal, ale ten obchod neznám - když ale tedy píšeš, že OK, tak objednávám...další Streaker se brzy připojíaeon101 wrote:To bobanovicz: Kupoval jsem na mobiltel.cz, prvotni neduveru vystridala vstricnost a dobra komunikace
- aeon101
- stálý přispěvatel

To YAMATO: V klidu pojd do toho, muzu doporucit vstricne a bezproblemove jednani s regulerni zarukou. Jinak je nas ale urcite vic...objednaval jsem v pondeli, mel byt v utery a nakonec se omlouvali ze zasilka dorazi az ve ctvrtek (dneska). Kdyz jsem prisel pred prodejnu 10 minut pred otevirackou, tak tam behem chvilky dorazilo asi 12 lidi. Vejdu dovnitr jako prvni- na pulte asi 12 krabicek Note s predobjednavkou pres e-shop a jelo to bleskovou rychlosti...
- aeon101
- stálý přispěvatel

Honzo,jasne, je to vzajemne a od toho mam rad prima lidi na tomto webu a dobre vedenem foru...
. Zatim mi strasne vadi jedina vec- nemam pouzdro a to origo co chci bude az na konci listopadu..
- aeon101
- stálý přispěvatel

Panove- maly postreh. Na Samsung Apps je pro Note zdarma od Gameloftu Asphalt 6 HD, jako maly darek.
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Ještě, že jsem nezaváhal - psal jsem si s nimi na ICQ a pošlou mi poslední kousek!
- aeon101
- stálý přispěvatel

Jinak prave stahuji mapy vychodni evropy do Sygic Aura a zda se mi, ze citlivost wifi na vzdalenost od routeru na Note je o malinko horsi nez na GTabu a Streakovi. Nic zasadniho, ale proste trochu horsi. Uvidime dal v terenu.
- aeon101
- stálý přispěvatel

To YAMATO: Gratuluji, tomu se rika v pravy moment! Takze meli asi jeste toho trinacteho...
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Chlapi vy me štvete 
lidi zdravim.
zatim mam predobjednany pres sunnysoft, ale vadi mi cena, i kdyz to pry vyvazuji servisem.
mam kazdopadne dotaz. je ten kousek od mobitelu polsky s cestinou?
a druhy dotaz, pokud nekdo objednal a dostal pres amazon.de (o cem uvazuji, kde je za vybornou cenu), pak jake lokalizace ma tento kousek?
moc dekuji za NOTE
zatim mam predobjednany pres sunnysoft, ale vadi mi cena, i kdyz to pry vyvazuji servisem.
mam kazdopadne dotaz. je ten kousek od mobitelu polsky s cestinou?
a druhy dotaz, pokud nekdo objednal a dostal pres amazon.de (o cem uvazuji, kde je za vybornou cenu), pak jake lokalizace ma tento kousek?
moc dekuji za NOTE
-
ogarzlin
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, Galaxy Note III, MacBook Pro
Z německého amazonu mám já, obsahuje normálně češtinu.
První start je v němčíně a ihned ti dá vybrat jazyk. Jinak zkušenosti s amazonem (něměckým a britským) jen dobré.
První start je v němčíně a ihned ti dá vybrat jazyk. Jinak zkušenosti s amazonem (něměckým a britským) jen dobré.
- aeon101
- stálý přispěvatel

Z Mobiltel.cz je taky po startu v nemcine a za 2 minutky se hodi sam do cestiny.
- aeon101
- stálý přispěvatel

Jinak oprava te trochu kritizovane wifiny. Sice ikona ukazuje pouze ten prvni obloucek, ale stahuje 400 kb/s, coz je oooookej.