[app] Dopravní Info
[app] Dopravní Info
za sebe bych sdílení DI uvítal..a přispíval daty..programovat bohužel neumím, mohu Vás podpořit jen morálně...a možná několika nápady...
[app] Dopravní Info
Pridavanie udalosti, dokonca ich komentovanie, obsahuje i TudyNe pro android, mozno z toho by bola dobra inspiracia 
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
[app] Dopravní Info
Už jsem nad tím přemýšlel a jednoznačně nejsu proti (stávající funkčnosti aplikace by vůbec nebylo potřeba měnit).
Z toho co říkáte mi vycházejí dvě varianty:
- sdílení uživatelských DI jen v rámci aplikace Dopravní Info,
- sdílení uživatelských DI na vlastním webovém portálu poskytující API na zápis a čtení pro aplikace různých platforem...
První možnost by byla implementovatelná v rámci jednoho delšího večera. Druhá možnost by taky šla, ale musel bych vědět, že se ihned při startu přidá appka jiné platformy. Dělat komplexní řešení a pak ho využívat sám by bylo smutný...
Co vy na to?
Z toho co říkáte mi vycházejí dvě varianty:
- sdílení uživatelských DI jen v rámci aplikace Dopravní Info,
- sdílení uživatelských DI na vlastním webovém portálu poskytující API na zápis a čtení pro aplikace různých platforem...
První možnost by byla implementovatelná v rámci jednoho delšího večera. Druhá možnost by taky šla, ale musel bych vědět, že se ihned při startu přidá appka jiné platformy. Dělat komplexní řešení a pak ho využívat sám by bylo smutný...
Co vy na to?
- Robert Varga
- smartguru

[app] Dopravní Info
* update 1.4 je venku, mimo jiné přináší čerpací stanice a ceny benzínu/nafty

-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
[app] Dopravní Info
Jak jsem psal, já nabízím pomoc s kteroukoli variantou (server / provoz / práce na webech). Osobně myslím, že by nebyla špatná druhá varianta, ale záleží na oslovení programátorů pro jiné platformy a pak samozřejmě na tobě, co se ti bude chtít dělat
Jinak využití řešení by byla hned od začátku automaticky dvě - WP a web.
[app] Dopravní Info
Ahoj, posledni update je bomba. Mel bych ale zase navrh na vecicku ktera me trosku chybi. Slo by dat do nastaveni moznost v jakem okruhu se maji benzinky, nehody atd zobrazovat, popripade pridat zalozky kde by to bylo pro celou CR? Hlavne u tech benzinek me to docela chybi.
- Robert Varga
- smartguru

[app] Dopravní Info
DObrý nápad, udělám. Už teď to můžu na backendu regulovat, a parametr mám v aplikaci nastavený na 12 nejbližších ve vzdálenosti nižší 30 km.
Úprava na serverové části by ti zafungovala ihned bez updatu aplikace, ale zasáhlo by to všechny. Tak do neděle odešlu update s nastavovátkem.
Teď opravuju Počasí, pak dofinišuju Programy Kin.
Úprava na serverové části by ti zafungovala ihned bez updatu aplikace, ale zasáhlo by to všechny. Tak do neděle odešlu update s nastavovátkem.
Teď opravuju Počasí, pak dofinišuju Programy Kin.
[app] Dopravní Info
Lze nějak připnout kameru jako live tile? Mám pocit, že sem o tom něco četl, ale teď to nemohu najít a v trialu se mi to připnout nepodařilo.
[app] Dopravní Info
Je to v update v mojej apke Kamery v Praze, ale este neni schvaleny (Ale nejdem si tu robit reklamu
), Robert tam ale pisal ze to tiez chce pridat 
RE: [app] Dopravní Info
Aha, už je mi to jasné. Díky
-
Vlasta W.
- smartstar

[app] Dopravní Info
Včera jsem stál v koloně za nehodou a napadl mě další tip pro rozšíření funkčnosti DI - uživatelské doplnění popisu (komentáře) k existující události. V této konkrétní situaci stojící I/30 bych přidal např. "I/30 se vyhněte, objízdné trasy z Lovosic po I/8 na Teplice a dál Ústí nad Labem, nebo z Lovosic na Terezín, Litoměřice a do Ústí po druhém břehu Labe. Řidiči stojící v koloně se můžou otočit a do Lovosic vrátit." nebo například něco, co by pomohlo zvolit objížďku, typicky "I/30 je uzavřená od první křižovatky v Lovosicích", případně z druhé strany "I/30 je uzavřená od výjezdu z kruhového objezdu pod Větruší v Ústí". Tyhle informace doplnit o čas zadání a řidič si může udělat poměrně přesnou představu, kudy jet. Pokud by totéž chtěl přidat další řidič, stačilo by kdby kliknul na tlačítko ve stylu "situace pořád trvá", "komentář pořád platí" apod., čímž by se aktualizovala / přidala další časová známka. A nakonec doplnění fotky z místa, to by byl megaluxus
Tahle funkčnost by se mohla navázat na uživatelské přidávání záznamů, pokud ho Robert plánuje. Mimochodem včera bych uživatelský záznam přidal o 40 minut dřív než policie a o 25 minut dřív, než se silnice ukázala jako černá v Google mapě.
Taky mě včera napadlo ještě další vylepšení: Tlačítko pro ruční aktualizaci. Nějak jsem nepochopil, jestli a jak často se vyvolávala automaticky. Nakonec jsem to řešil tak, že jsem aplikaci při čekání na informaci ukončil a znovu spustil.
Díky za tvůj čas, Roberte
Taky mě včera napadlo ještě další vylepšení: Tlačítko pro ruční aktualizaci. Nějak jsem nepochopil, jestli a jak často se vyvolávala automaticky. Nakonec jsem to řešil tak, že jsem aplikaci při čekání na informaci ukončil a znovu spustil.
Díky za tvůj čas, Roberte
[app] Dopravní Info
Cau, nechci vypadat jako nejaky "urejpanek"femx wrote:Ahoj, posledni update je bomba. Mel bych ale zase navrh na vecicku ktera me trosku chybi. Slo by dat do nastaveni moznost v jakem okruhu se maji benzinky, nehody atd zobrazovat, popripade pridat zalozky kde by to bylo pro celou CR? Hlavne u tech benzinek me to docela chybi.
Diky.
- Robert Varga
- smartguru

[app] Dopravní Info
Udej podle tebe ideální okruh, můžu rovnou upravit na serverové straně.
[app] Dopravní Info
Mam za to, že by femx chtěl, aby bylo na výběr.
- Robert Varga
- smartguru

[app] Dopravní Info
Takhle... Bylo by to snadný, přidal by se do záložky nastavení combobox... Jen se snažím zjistit, zdali není nějaké globální "optimum", které by vyhovovalo všem, a combobox by nebyl třeba...
-
Vlasta W.
- smartstar

[app] Dopravní Info
U benzínek to smysl má, řekněme 30 km. Může se to zdát hodně, ale v nějakém zapadákově - osobní zkušenost z loňského léta - je to optimální. U dopravních situací je to k ničemu, ty obvykle nepotřebuji vidět v okruhu, ale na trase, kterou chci jet.
- Robert Varga
- smartguru

[app] Dopravní Info
Udělám tedy combobox s předvolenými vzdálenostmi: 15km, 30km, 50km, 75km. Při 75km to už asi bude na některých záložkách dosti pomalé, ale když jde o věc mimo defaultní nastavení, tak proč ne.
[app] Dopravní Info
To zni moc dobre, diky.
- Robert Varga
- smartguru

[app] Dopravní Info
No, pročítal jsem ještě jednou tuhle diskuzi (chtěl jsem implementovat combobox) a všiml si, že chcete větší okruh jen u benzínek, takže se stalo + ostatní záložky upraveny z limitní hodnoty 12 položek na 20 (nejbližších)...