Zdravím,
před nějakou dobou jsem přecházel z windows mobile (HTC HD Mini WM6.5) na nadroid (SE Xperia mini A2.3.4). Ze začátku to byl takový wow efekt, protože wm je oproti androidu opravdu něco jiného. Spokojenost byla tedy veliká, jenže vše má i svou druhou stranu a tak se začali vynořovat různé problémy. Jelikož jsem byl odchován na wm, tak pro mě nebyl problém si s androidem hrát a hrát a hrát, dokud si to nevyladím. Jenže nastal problém, který opravdu nevím jak pořešit. Jde o to, že po kliknutí např. na fotku (jpg) tak se zobrazí okno s výběrem aplikace pro otevření, a tak jak jsem zvyklí, zaškrtnu trvalé otevírání souboru určitou aplikací. Jenže když pak telefon třeba hodinku nechám v klidu, nebo třebas restartuju, tak opět při otevírání souboru mě to žádá pro výběr výchozí aplikace a tak stále dokola a nejen u fotek. Jsem z toho fakt zoufalý, protože tohle jsem opravdu nečekal.
Kdyby tedy někdo věděl nějaký fígl, kterým bych na 100% nastavil jaký typ souboru má která aplikace otvírat, tak bych mu byl opravdu vděčný. Díky předem.
H-A-N-Y
Neustálé nastavování výchozí aplikace
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
No ten fígl je právě toto a že nefunguje je divné. Máš root? Nehrabal ses v tom až moc třeba?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Presne tak,za normalnich okolnosti to funguje korektne a tak jak ma..
Kdepak, zatím jsem nerootoval, takže to je další důvod proč to nechňápu.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bude na vine nejaka aplikace ktera umi prohlizeni obrazku,bude neustale resetovat nastaveni,stejne jako kdyz nainstalujes nejaky pruzkumnik a on nahodou umi prohlizet obrazky uz ti ho to hned nuti..
Tak a viník je na světě, je jím ES File Manager :( zrovna dle mých testu nejlepší pruzkumnik, nu co se da delat.
Zjevne tam vratim astra, u ktereho nemuzu nastavit pro vsechny slozky typ zobrazeni: detaily a podle typu... pac si je zase po case zmeni
Ciste nahodou jakeho pouzivate file managera?
Zjevne tam vratim astra, u ktereho nemuzu nastavit pro vsechny slozky typ zobrazeni: detaily a podle typu... pac si je zase po case zmeni
Ciste nahodou jakeho pouzivate file managera?
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Používám Astro a Root Explorer, ale upřímně - stále vzpomínám na Resco Expolrer z WM.
Resco bol super. na androide mam root explorer a total commander.