HTC Titan: Všeobecná diskuze
ogarzlin: S tímhle jsem se také nesetkal a ani mě nenapadá, co by to mohlo způsobovat. Když jsem telefon testoval, měl jsem spořič baterie aktivní (ale zkus ho vypnout, zda to bude dělat také).
-
TomasSX1
- moderátor

- Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White
ogarzlin: Ja mam bohuzial tiez podobny pripad. Vo chvili ked mi nabehne sriecko na baterke tak mi prestane reagovat display na dotyk...to v praxi znamena ze nemozem prijat hovor, pri hrach mi nereaguje na dotyk, neviem odomknut tel. a podobne...sem tam sa pochlaby a funguje normalne...a cim dalej tym menej..vo chvili ked ho ale dam na nabijacku problem zmizne...reklamovat som este nereklamoval som na to priliz lenivy a nechcem byt bez tel. tyzden alebo este dlhsie..takze to zatial neriesim...
Tady http://www.digitalversus.com/duels.php? ... a2=34&ph=1 se porovnává foťák Titana s Lumií 800, řekl bych, že Titan docela obstál. Co se týče ostrosti a detailů, je na tom dokonce lépe.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Navic je k dispozici novy update,ktery jeste fotak vylepsuje..opravdu bych neveril,ze HTC jednou udela takovy fotak.A ze to trvalo..
-
TomasSX1
- moderátor

- Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White
Novy update?? Poprosil by som viac informacii. Je to officialny update a da sa stiahnut cez Zune?? Lebo mne tel. nic neponuka.Navic je k dispozici novy update
-
htcjirka
- smartmaniak

Je to oficialni update od HTC,nove vyrobena HTC s nim chodi uz z vyroby..Bohuzel je to oficialni balik od HTC takze se flashuje manualne pres bootloader,takze neni mozne vytvorit zalohu a clovek prijde o vsechna data a nastaveni.
Ja jsem jiz flashnul a spokojenost.Start zarizeni je primo raketovy,foceni opet o neco dale,zejmena video,proste opet sama plus.Je to zde v sekci Titan,psal jsem o tom vcera.Verze je 1.09 ze soucasne 1.08
Ja jsem jiz flashnul a spokojenost.Start zarizeni je primo raketovy,foceni opet o neco dale,zejmena video,proste opet sama plus.Je to zde v sekci Titan,psal jsem o tom vcera.Verze je 1.09 ze soucasne 1.08
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
Aplikace Mirror je uz opravena, muzete stahovat zde 
tak mi prave TITAN dorazil a jdu k nemu prokoupit jiste kanoe 
prvni dojmy jsou luxusni
prvni dojmy jsou luxusni
-
ChilliMeat
- přispěvatel

- Zařízení: Apple iPhone 4S 64GB
Poprosil bych spokojené uživatele tohoto zařízení o jejich dojmy týkající se zvukového výstupu na sluchátka. Jde mi hlavně o to, že na mé Omnii 7 je při poslouchání klasické hudby, popř. méně hlasitých pasáží, slyšet šum a nepatrné praskání a tak bych rád věděl, zdali je to u Titana jiné. Předem díky za odpověď.
-
htcjirka
- smartmaniak

Ahoj,rozhodne neni,posloucham hudbu se sluchatky Sennheiser IE8,jsem na hudbu pes a Titan prekvapil,prvni HTC, ktere obstojne hraje.Sum tam zadny neni.Predchozi HTCka byla bidna.
Těžko to nějak objektivně posoudit, když to člověk nemůže přímo srovnat s něčím jiným. A spokojení majitelé to asi vždycky přichválí
.
Ale teď jsem si zkoušel najít pát skladeb, kde jsou velice tiché pasáže - a opravdu dobré. Při zesílení skoro naplno se občas dalo něco zaslechnout, ale v jiných místech zase ne, takže to asi záleží i na nahrávce.
Zkoušeno na KOSS PortaPro.
Ale teď jsem si zkoušel najít pát skladeb, kde jsou velice tiché pasáže - a opravdu dobré. Při zesílení skoro naplno se občas dalo něco zaslechnout, ale v jiných místech zase ne, takže to asi záleží i na nahrávce.
Zkoušeno na KOSS PortaPro.
-
htcjirka
- smartmaniak

Ja jsem Omnii 7 i jina zrizeni doma mel,takze posoudit mohu.A zrovna HTC jsem v posledni dobe v lasce nemel,takze to ani neni o prizni k teto znacce..
-
htcjirka
- smartmaniak

Takovy lehky nadech dela i nokia N9 s Carl-Zeiss..
Takž klasika 
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Na té fotce od "pinhead", to není růžový nádech, ale záře velkoměsta za kopcem 
škoda,že to není u nás na Kladně. jinak by to byla rudá záře 
Ahoj Titánisti - je na Titanu něco jako bylo na HD2ce "Search" nebo "Hledat"? Jde o to, že na HD2ce jsem zadal hledat třeba "Novák" a našlo mi to emaily od Nováka, Novákovu adresu, kontakt atd... Já na Titanu nemůžu nic najít... Jinak s vámi všemi souhlasím a pěju chválu!!!
-
elka_cz
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6S 64 GB
Momentálně jsem nahlodán pořídit si něco s větším displejem, než má můj iPhone. Zvažuju mezi HD7 a Titanem. Už jsem se tu dočetl, že Titan má skvělý foťák a přední kameru navíc, ale těch 4,7 je pro mě asi opravdu moc. Nějaký tip? A co se týče manga, do HD7 se dá nahrát oficiálně?
-
htcjirka
- smartmaniak

Nevim,do HD7 uz bych asi nesel..Ono to opravdu neni az zase takovy rozdil ve velikosti,displej je protahnuty hodne do kraju,takze zase takove padlo to neni..Ano do HD7 se da nahrat mango oficialne ,ale bez cestiny.Neoficialne budes muset zarizeni(HD7)odemknout,upravit registry, aby se ti pri update na Mango doplnily dane knihovny.HD7 navic ma flash pamet ktera je mnohem rychlejsi nez pametova karta v HD7,ktera tvori pamet..Fotak s HD7 je nesrovnatelny,i samotne video.I kvalita displeje je uplne nekde jinde.