Pár otázek na vzhled
Pár otázek na vzhled
Měl bych pár pro mě duležitých věci...
1- Dalo by se nějak v Lockscreenu posouvat hodiny s levého dolního roku např. do prostřed neboli uplně odělat aby nebyli vidět?...
2- V nové verzi HTC HUB mě štve že pozadí je jen Modré a předcházejícím byly pěkné Animace..tak pokud by se dalo nějak udělat abych to modré pozadí mohl dát nějaký vlastní obrázek..?.. Děkuji
1- Dalo by se nějak v Lockscreenu posouvat hodiny s levého dolního roku např. do prostřed neboli uplně odělat aby nebyli vidět?...
2- V nové verzi HTC HUB mě štve že pozadí je jen Modré a předcházejícím byly pěkné Animace..tak pokud by se dalo nějak udělat abych to modré pozadí mohl dát nějaký vlastní obrázek..?.. Děkuji
Pár otázek na vzhled
Nikdo neví jak to jde?..jestli vubec jde 
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Pár otázek na vzhled
V lockscreenu s hodinami posouvat nejde,neumi to ani zadny externi programek.Ani do budoucna s tim nepocitej.
Co se tyce HTC hubu,musel by jsis stahnout separatne HTC hub.xap rozbalit pomoci raru a vlozit vlastni pozadi(prepsat to puvodni)..atd.Po te naistalovat,k tomu by jsi musel mit odemceny telefon atd..radsi na to zapomen.
Co se tyce HTC hubu,musel by jsis stahnout separatne HTC hub.xap rozbalit pomoci raru a vlozit vlastni pozadi(prepsat to puvodni)..atd.Po te naistalovat,k tomu by jsi musel mit odemceny telefon atd..radsi na to zapomen.
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Pár otázek na vzhled
Mě spíš hlavou vrtá proč někdo u WP7 používá HTC HUB? Jo na zkoušku jsem ho zapnul, ale to je tak všechno. Do WP7 nepřináší nic zásadního.
Pár otázek na vzhled
Otevřel jsem to v Raru ten HUB a opravdu stačí jen obrázek ve stejnem rozměru a název..akorád teda jak mobil odemknout abych tam mohl naistalovat tu aplikaci..nejak strucný návod prosím?..a diky.
Pár otázek na vzhled
Stačilo aby mi mobil komunikoval s" Windows Phone Device Manager " ale jaksi se mi to už pár dní nedaří..aby se to spojilo...mám 7.10.7720.68..pujde to nějak jednoducho unloock?
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Pár otázek na vzhled
Abys mohl instalovat aplikace ze XAPů, musíš mít telefon odemčený. Nejdřív čti, pak se ptej. http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=136&t=26456" onclick="window.open(this.href);return false;
Pár otázek na vzhled
Děkuji takže mám asi voli třeti možnost co?..Ale ctu do verze 7008! takže mi to je asi na nic..
-
Vlasta W.
- smartstar

Pár otázek na vzhled
9 dolarů za Chevron není tak moc...
-
htcjirka
- smartmaniak

Pár otázek na vzhled
Jak napsal Vlasta,Chevron je nyni oficialnim nastrojem takze uz nejsi omezeny verzi Windows Phone.Nejakym 160Kc je sranda cena.Ale ctu do verze 7008!
-
Vlasta W.
- smartstar

Pár otázek na vzhled
Upravil jsem text Než se zeptáte..., aby to nemátlo. Chevron WP7 není totéž, co Chevron WP7 Labs. Labs Unlock Client funguje na všech verzích Windows Phone.
Pár otázek na vzhled
Nevím já to stejnak nechapu takže to neodemču..jen za 160kč oficialně a to fakt za to nedám..
-
htcjirka
- smartmaniak

Pár otázek na vzhled
Tak nedavej,nikdo te nenuti..