Reinstal Windows - Co bude s nastavením ZUNE?

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
Lukáš Křepelka
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Omnia 7, Nokia Lumia 800

Post by Lukáš Křepelka »

Budu reinstalovat windows a zajímalo by mě co udělá zune po reinstalu... Zachová se nastavení například hezky seřazené skladby někdy i ručně přidané obrázky alb a podobně? Nevím zda-li se to nějak sesynchronizuje z mobilu prostě aby se mi v tom neudělal totální guláš.... :/ Má s tím někdo zkušenost popřípadě nejde si "nastavení" nějak zazálohovat? A dále kde se nachází záloha systému o tu bych taky nechtěl přijít... Mockrát děkuji za odpověd a doufám že už se to tu někde neřešilo
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720

Post by Vlasta W. »

Řazení skladeb se ukládá do ID3 tagů, takže by to Zune měl načíst tak, jak to opustil. Obrázky alb některé načte, jiné ne. Záleží na tom, jak jsi je tam přidával. Pokud to bylo přes funkci přidat obrázek k albu, nebo ho stáhnul sám ze Zune Marketplace, tak zůstanou (jsou taky uložené ve složkách s hudbou, jen skryté). Pokud jsi je vkládal přes vložení obrázku z URL ze schránky, tak ty se myslím nezachovají.

Nastavení ani knihovna nijak zálohovat nejdou. Zálohu systému z telefonu najdeš tady: C:\Users\jmeno_uzivatele\AppData\Local\Microsoft\Windows Phone Update

Obojí se tu už samozřejmě řešilo :-)
fredysz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 930

Post by fredysz »

Obrazky alb zustanou i ty rucne pridane. Ukladaji se stejne jako ty automaticky stazene...
Lukáš Křepelka
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Omnia 7, Nokia Lumia 800

Post by Lukáš Křepelka »

Moc děkuju za rychlou odpověd :) Dozvěděl jsem se vše co jsem potřeboval
Post Reply

Return to “Aplikace a software”