Já jsem také zastáncem užívání přístroje z 95% na šířku. U note mi teda vadí stejné věci a nadstavba samsungu je jako za trest. Určitě by se tam dal nechat čistý ICS ale otázkou je potom jak na to budou reagovat ty vychytávky se stylusem. ICS se mi zdá, že jsem někde četl, že má nativní podporu stylusu, ale samsung má určitě ty své vychytávky na práci se stylusem soft. určitě trochu odlišný. Tak by mě zajímalo, co se stane při odstranění touchwitz.
to Aeon: Taky jsem přemýšlel nad tab 7.0 nevíš kdy má přijít na trh, trochu mě tlačí čas na výběr nové hračky pod stromeček

U tabu 8.9 je velký nedostatek absence GPS a 3G
7.0 bych bral větší velikost mi nevadí, když bude vykoupená pohodlnější prací, USB host atd. Potřebuji nějakou univerzální mašinku. Trávím většinu času venku, tak je pro mě priorita relativně velká pracovní plocha, snadné psaní, sms i e-maily (proto je pro mě režim na šířku výhodnější) správa multimediálního obsahu, převážně foto. GPS a hovory. Proto je pro mě velikost velkých tabletů nepřípustná a naopak přístroje velikosti do 4" nedostatečné. Zatím to vidím na HTC sensation XL nic mě zatím tak neoslovilo, když nepočítám ten tab 7.0 ale kdy ten bude?