[app] Narozeniny

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

[app] Narozeniny

Post by Flynn »

Ne, nezobrazí se nic a na (Dead)Tile je popisek říkající, že nejsou žádné údajeBylo by dobré, kdyby fungovala podobně (nebo lépe) jako app Birthday.
miramares
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD2, LG E900, Nokia Lumia 920, MS Lumia 950

[app] Narozeniny

Post by miramares »

Flynn: sice byl můj dotaz směrován na někoho jiného, ale to nevadí. Mám reakce od několika uživatelů, že jim aplikace nechodí, ale na druhou stranu mám i reakce od uživatelů, že jim chodí správně. Takže buď je chyba na straně MS, či výrobce, že není platforma dostatečně jednotná a nebo se jedná o odemčené telefony s "nějakými" zásahy. Případně jde o to, že kontakty mají uvedené narozeniny pouze v "zatím nepodporovaných" zdrojích jako je FB a další soc. sítě integrované přes WL - již doplněno v popisu aplikace na marketu.
Popravdě se mi nechce integrovat všechny soc. sítě, co jsou, protože je to značně nestálé a vzhledem k systémové integraci, která jen není v této verzi zpřístupněna vývojářům, to považuji za ztrátu času. Ostatně důležité kontakty, u kterých mě tyto údaje skutečně zajímají, mám zadané v Outlooku, ze kterého vše funguje správně.
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

[app] Narozeniny

Post by Flynn »

Omlouvám se za překotnou reakci a pokud byla alespoň trochu přínosná, tak alespoň nebyla zbytečná. Také si nemyslím, že by aplikace měla tahat kontakty ze soc. sítí (osobně nejsem ani jejich zastáncem, tedy těch SS). Kontakty v mobilu mám, jak už jsem uvedl, z účtu GMail, který mám založen již dlouho a synchronizace funguje perfektně. Pokud aplikace používá údaje z kontaktů v TELEFONU, mělo by být vše v pořádku. Mám HTC Radar neodemčený, čili takový, jak jsem jej koupil v obchodě. Ještě opakuji, že podobná aplikace Birthday funguje zcela bezchybně a to, že tam je možnost vytáhnout údaje z kontaktů FB je pro mě zbytečné a nepoužívám ji.
miramares
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD2, LG E900, Nokia Lumia 920, MS Lumia 950

[app] Narozeniny

Post by miramares »

Tak to je zajímavé, jelikož z GMailu by to mělo být schopné kontakty a údaje o narozeninách stáhnout. MS sice umožňuje zobrazit chybové zprávy aplikace, asi jen po povolení feedbacku od uživatele, ale co jsem se zatím na to díval, tak je to nepoužitelné :-/ Vypadá to, že nakonec budu nucen aplikace testovat na více zařízeních :-(
Post Reply

Return to “Aplikace a software”