Baterie

Diskuze věnovaná smartphonům řady Samsung Galaxy (S7, edge, S6 a dalším…)
Post Reply
BRAX105
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Android, Samsung, Samsung Galaxy S, SGS II

Baterie

Post by BRAX105 »

Zdravím,

dnes jsem narazil na vcelku zajímavou (divnou) věc.

Večer jsem nabil telefon na sto procent, ráno jsem měl o dvacet míň, nejspíš si to vzalo Gtasks, sice nevím proč tak najednou, ale takto aplikace byla druhá nejvyužívanější a měla 20 % (nutno podotknout že telefon byl v letovém režimu)

Dopoledne jsem něco na telefonu dělal a měl jsem cca 45 %, telefon jsem vypnul, abych pročistil paměť atd ... a v telefonu bylo najednou 19 % baterie a od té doby, se jakoby dobíjí ... čili momentálně mám 30 % a baterie se "nabíjí".

špatná kalibrace? chladnější počasí?
BRAX105
přispěvatel
přispěvatel

Baterie

Post by BRAX105 »

Tak mi přijde, že se moje baterie dnes hledá. Nabíjel jsem pomocí USB, telefon zahlásil plné nabití, a zhruba po půl hodině jsem jej odpojil. Při odpojení klesla baterie na 98 %. Toto se nikdy před tím nestalo. Doufám, že je to pro dnešek pouze výjimečná záležitost.
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3

Baterie

Post by mahon »

Dělalo mi to taky jak jsem odpojil telefon po zvukovém znamení že je nabito a měl 98%.Ale jelikož teď nabíjím zhruba co třetí den tak mi to vychází na noc,tak ho před půlnocí připojuju k nabíječce a odpojuju až ráno vstanu a to má vždy 100%.Mám takové podezření že nabíjí pořád i po zvukovém znamení.
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Baterie

Post by Tomáš Kubec »

No ono s tím nabíjením to je podivné i na Samsungu Ace. Ukazatelé ukazují v pohodě 100% ale telefon se musí nabíjet ještě cca půl hodiny než zazní signál a pak je teprve nabitej.
NeoPlex
smartstar
smartstar
Zařízení: BB Bold, SGSII

Baterie

Post by NeoPlex »

to se mi take stalo, mel sem nejakz bug, kdy nejaka app zrala nadmerne baterku, provedl jsem restart, abych ji dostal z pameti uplne a po restartu baterka temer vybita, ale behem par hodin se zvedla treba az na 40%. Nechal jsem to byt, vecer zapojil do nabijecky a vytahl az rano a vse bylo zase OK
BRAX105
přispěvatel
přispěvatel

Baterie

Post by BRAX105 »

NeoPlex: Jaká aplikace ? Já mám spadeno na Widgetlocker nebo na Memory Trainer. Obě jsem včera odinstaloval a dnes OK.

Den před tím mi to zhodila aplikace Gtasks, odinstaloval jsem, nainstaloval jsem, a je to ok, tak nevím.
NeoPlex
smartstar
smartstar
Zařízení: BB Bold, SGSII

Baterie

Post by NeoPlex »

to si bohuzel uz nepamatuju.
Post Reply

Return to “Samsung telefony”