Windows Phone 7 - Otázky a odpovědi: Všeobecná diskuze
Diky za info. Tak uz jsem se taky rozhoupal si prepnout telefon do cestiny. Cekal jsem jen na nejaky spravce souboru, ale to ze to vyresi LG za nas jsem necekal 
jo, přesně =) ale přišlo to včera =) nechápu =) ale hlavní, je že všechno plnohodnotně funguje =)
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Ad 2 - Ač je nepochopitelné, že Microsoft tuhle fičuru z prohlížeče v Mangu odebral, dá se to obejít: http://www.liveside.net/2011/10/21/tip- ... iveSide%29" onclick="window.open(this.href);return false;nofu wrote:Dvě otázky k Exploreru:
1) Lze si nějak uložit stránky pro offline prohlížení? Existuje na to nějaká aplikace/doplněk třetí strany?
2) Jak jít "vpřed" v Exploreru? (občas zavadim o back a nevim jak se vrátit)
Tak to je velmi šikovné, včetně toho vyhledávání! Dík.
To offline prohlížení asi nepůjde že? Stačilo by ze stránek nadělat obrázky bo tak něco...
To offline prohlížení asi nepůjde že? Stačilo by ze stránek nadělat obrázky bo tak něco...
zdravim hosi mam problem a doufam ze neni nevyresitelny, jde nejak do emailu prilozit prilohu jinou nez je obrazek? potrebuji napriklad odesilat office dokumenty a jaksi mi to nejde tak se ptam
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Jednoduše. Z otevřeného dokumentu si rozbal spodní menu a dej share.
jop diky ja myslel ze to nejde jinak nez primo v tele mailu dat prilohu, jenze tam jde dat jen veci z galerie
Budík nezvoní když je telefon vypnutej? Bo mám něco rozbitého / špatně nastaveného?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ne,budik samozrejme nezvoni pokud telefon uplne vypnes.Nac take telefon vypinat,staci letecky mod..
Uz si ani nepamatuju kdy jsem jakykoliv telefon naposled uplne vypnul,to uz je pekne let..
Uz si ani nepamatuju kdy jsem jakykoliv telefon naposled uplne vypnul,to uz je pekne let..
Myslel sem, že ho pak nebudu muset mít celou noc v nabíječce, že bych ho nabil večer, vypnul a ráno by byl plně nabit. Přebíjení baterce hodně škodí. No nedá se nic dělat. Díky!
A dotaz: zaboha nemůžu přijít na to, jak vypnout rozdělení po písmenkách ve výběru aplikací. Doteď to tam nebylo, buď sem to zapnul sám, ale spíš mam pocit, že se to objevilo samo.
Nejsem si jist, že jsem to popsal srozumitelně, přikládám obrázek (jde mi o "#" a "a", "b", "c", atd.):

Zdroj: MyEgo
Jak to vypnout? Jde to?
A dotaz: zaboha nemůžu přijít na to, jak vypnout rozdělení po písmenkách ve výběru aplikací. Doteď to tam nebylo, buď sem to zapnul sám, ale spíš mam pocit, že se to objevilo samo.
Nejsem si jist, že jsem to popsal srozumitelně, přikládám obrázek (jde mi o "#" a "a", "b", "c", atd.):

Zdroj: MyEgo
Jak to vypnout? Jde to?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ano objevi se to samo po prekroceni urciteho limitu aplikaci,oficialni cestou to vypnout nelze..
Pri leteckem modu se me nic do rana neztrati,powermanagment na WP je velmi dobry..Myslel sem, že ho pak nebudu muset mít celou noc v nabíječce, že bych ho nabil večer, vypnul a ráno by byl plně nabit.
OK díky, to jsem nevěděl, budu to dělat tak.
Dobrý večer,
Uvažuji o koupi nového telefonu s WP7, konkrétně Omnii7 .
- Proveduli oprerace:
1) Zálohuji telefon po koupi
2) Odemknu ho
3) Zabráním uzamčení
4)Nastavím jej v rootu tak, aby si stáhl českou aktualizaci
5)Nainstaluji WP7,5 v češtině
Zůstane po těchto zásazích do systému odemčený, abych do něj mohl instalovat aplikace ze 3. strany? Bude to plnohodnotný plně funkční telefon?
Doporučili byste mi, čemu se vyvarovat při instalaci, abych se mohl snáze začlenit do vaší komunity Microsofťáků?
Děkuji Vám za vstřícnost, jsem WP7 lajk, prakticky doteď jsem pracoval na iOS a nyní mám android, který považuji za nepoužitelný
Chris
Uvažuji o koupi nového telefonu s WP7, konkrétně Omnii7 .
- Proveduli oprerace:
1) Zálohuji telefon po koupi
2) Odemknu ho
3) Zabráním uzamčení
4)Nastavím jej v rootu tak, aby si stáhl českou aktualizaci
5)Nainstaluji WP7,5 v češtině
Zůstane po těchto zásazích do systému odemčený, abych do něj mohl instalovat aplikace ze 3. strany? Bude to plnohodnotný plně funkční telefon?
Doporučili byste mi, čemu se vyvarovat při instalaci, abych se mohl snáze začlenit do vaší komunity Microsofťáků?
Děkuji Vám za vstřícnost, jsem WP7 lajk, prakticky doteď jsem pracoval na iOS a nyní mám android, který považuji za nepoužitelný
Chris
Pro Omnie nabízí na MP Samsung svou aplikaci MiniDiary. Vyzkoušel jsem, docela se mi líbí, ale…
Budu si např. denně do diáře něco zapisovat a za čas tam budu mít spoustu textu, obrázků nebo zvukových záznamů. Ale teď nastane problém v případě, že si budu chtít koupit nové zařízení s WP. Jak takováto data dostat do nového mobilu? Hudba, obrázky, video, dokumenty Office, kontakty, kalendář aj., to je bez problémů. Ale tento problém mi na WP vadí nejvíc a doufám, že bude nějak vyřešen.
Budu si např. denně do diáře něco zapisovat a za čas tam budu mít spoustu textu, obrázků nebo zvukových záznamů. Ale teď nastane problém v případě, že si budu chtít koupit nové zařízení s WP. Jak takováto data dostat do nového mobilu? Hudba, obrázky, video, dokumenty Office, kontakty, kalendář aj., to je bez problémů. Ale tento problém mi na WP vadí nejvíc a doufám, že bude nějak vyřešen.
-
VNavrátil
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Nexus
Eduroam wifi
Nemate nekdo zkusenosti s pripojenim k Eduroam? Kdyby nekdo ze CVUT, bylo by to super. Diky
-
Dominik556
- nováček

- Zařízení: omnia 7
Eduroam wifi
Já jsem na UTB a na eduroam se s omnií připojím bez obtíží...
Eduroam wifi
Zdravím, chodím na FIT ČVUT. S připojením na eduroam nemám žádné potíže na HTC 7 Trophy. Stačilo zadat uživatelský účet a heslo, s certifikáty a dalším si již WP7 poradí sám.VNavrátil wrote:Nemate nekdo zkusenosti s pripojenim k Eduroam? Kdyby nekdo ze CVUT, bylo by to super. Diky
Na kterou fakultu chodíš? Máš správně nastaveno v usermapu nebo jinde heslo a realm k ověření? Doporučuji heslo kratší, je tam timeout na zadání (okolo těch 10 až 15 znaků).
Jinak je dobré se poprvé se zařízením připojit v budově tvé domácí fakulty, ke které náležíš (tvůj domácí eduroam). A pozor na rozdílnosti v nové budově, pokud patříš pod FIT nebo FA.
Vzhledem k tomu, že někdo musel nové téma o Eduroam hned zamknout, tak to píšu sem. Myslim, že ten Eduroam všude nefunguje, třeba na VŠE se připojit nemůžu vůbec. Takže asi tak.
-
Lukáš Křepelka
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Omnia 7, Nokia Lumia 800
Mě Eduroam na UPCE jede... co se týče VŠE znáš někoho dalšího komu to nejde?
Na VŠE se to musí složitě nastavovat i na Androidu, na WP se nastavit nic nedá, nepřipojí se. Otázka je spíš, znáš někoho, komu to tam jde ?